Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 13 noiembrie 2019

7card- cînd dorești, oriunde dorești, te relaxezi și faci sport!

                  Cea mai extinsă retea ce furnizează abonamente corporate pentru sport și wellness din țara noastră. O super opțiune pentru cei care nu doresc să facă un singur fel de miscare: gimnastică, fitness, escaladă, piscină, dansuri, squash și multe altele. Este un abonament oferit de companii, astfel angajații vor fi mai motivați și mai sănătoși, și cu toții știm că apreciem bonusurile extra-salariale!


              Peste 2000 de companii oferă deja 7card angajatilor lor, de ce sa nu o faci și tu?
    Soluțiile sînt flexibile pentru orice buget și găsiți cea mai generoasă ofertă, trebuie doar sa le scrii.      Pentru angajator, 7card este un beneficiu extra-salarial foarte apreciat iar pentru angajați un abonament unic care le permite accesul zilnic în întreaga rețea, 700 de centre în 55 de orașe, zeci de activități diferite. Compania poate alege nivelul de contributie de la 25% din prețul abonamentului lunar pînă la contribuția integrală.


            Programul se adresează exclusiv companiilor și angajatilor acestora dar poți deveni însoțitor pentru o persoană care are deja 7card. Abonamentul este valabil pentru perioada achitată, chiar și în cazul în care schimbi compania, dacă aceasta colaborează. Flexibilitatea este foarte importantă și ai acces la oricare dintre opțiunile din rețea, oricînd iți dorești să faci miscare. Te poți duce azi la fitness aproape de birou, mîine la kangoo lîngă casă, iar în altă zi joci tenis în concediu. Opțiunile sînt nelimitate, TU ALEGI! In cazul în care preferi un club care nu este în retea, se încearcă includerea lui în opțiunile viitoare, numai să spui!


          Veniți în vizită la Constanța, ne-am întîlnit cu Andrei Cretu, co-fondator si Dan Moraru, director comercial, care ne-au prezentat într-un cadru foarte plăcut și relaxant cei 8 ani de activitate. In orasul nostru sunt doar 8 centre intrate în rețea dar se poartă discuții cu mulți altii. La fel ca în alte județe, cele mai populare sînt aerobicul, fitness-ul și cycling-ul dar și o serie de activități în trend, pilates, zumba etc. Eu personal aștept cîteva bazine de înot :) am făcut recomandări.
         La nivel național, în 2018, utilizatorii au realizat 1,8 milioane de ore de mișcare, echivalentul a 213 ani și 1 miliard de calorii.
       


 Andrei ne arată cum putem beneficia de un abonament 7card și arde efectiv caloriile din minunățiile acestea de mai jos :)


            Poți fi și tu unul din ei, întinde-te, rostogolește-te, bălăcește-te, ai de unde alege!16 comentarii:

 1. Foarte interesant! Daca esti pensionar, cred ca optiuni de acest fel nu exista. dar e bine ca se dezvolta aceasta idee.
  Multumesc de informatie, draga Carmen! Chiar e util!
  Seara frumoasa!

  RăspundețiȘtergere
 2. Sa ai un weekend frumos! 😍

  RăspundețiȘtergere
 3. Pentru tineri, mai ales, este o oportunitate excelenta!

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte faină ideea. Nu știam nimic despre 7card.

  RăspundețiȘtergere
 5. Nici eu nu stiam nimic despre 7card, pare interesant.

  RăspundețiȘtergere
 6. Interesant concept! Nu am mai auzit de 7card pana acum! Mulțumesc pentru recomandare!

  RăspundețiȘtergere
 7. Multumesc mult de informatii,utile si de viitor.

  RăspundețiȘtergere
 8. Am auzit de 7card dar nu stiam cum functioneaza.

  RăspundețiȘtergere
 9. Nu auzisem de 7card dar noroc cu tine.

  RăspundețiȘtergere
 10. O idee foarte buna. Multe companii cauta sa ofere bonusuri angajatilor si acest card este win win. Toata lunea are de castigat

  RăspundețiȘtergere
 11. Ce concept deosebit. Mă bucur că am aflat despre el.

  RăspundețiȘtergere
 12. Nu stiam de acesta noutate. Multumim de informatii.

  RăspundețiȘtergere
 13. Mi se pare o idee foarte buna, o oportunitate faina! Voi retine si eu ideile despre 7card. 😘

  RăspundețiȘtergere
 14. Nu știam de acest card. Mulțumesc pentru recomandare. Îl voi căuta și eu.

  RăspundețiȘtergere
 15. O idee buna. Este prima oara cand aud de acest card

  RăspundețiȘtergere