Totalul afișărilor de pagină

vineri, 22 februarie 2019

Intelect Parc- un concept inovativ de petrecere a timpului liber

         In decembrie a fost inaugurat in curtea Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta un inedit parc ce ofera copiiilor o alternativa de petrecere a timpului liber, in aer liber, incercand diverse jocuri ale mintii, distrandu-se si socializand cu altii de varsta lor. Nu am reusit sa ajungem atunci, dar cum am prins una din aceste zile cu mai multe grade si soare, am mers sa vedem despre ce este vorba.


        Asociatia Impreuna pentru Viitor, cu fonduri destul de mici, a reusit sa capteze atentia picilor cu joculete in marime mare pentru ei, jocuri de divertisment, stimulare intelectuala si socializare. La proiectul ''Invatam cum sa ajutam'' au participat si cateva scoli din oras care au strans prin forte proprii fonduri si astfel au ajutat la realizarea locului de joaca. Este parcul copiiilor constanteni, un proiect laudabil si de care era chiar nevoie. Am vazut Scrable, Dame, X si O, Sah, Carti de Joc, Turnul Instabil, Nu te supara frate, Piticot, Roata Provocarilor. Zona este in Microrezervatie, se numeste Baby Zoo si am inteles ca urmeaza si niste leagane si alte jocuri captivante. Din punctul meu de vedere, este o chestie laudabila, ce poate fi mai placut decat sa-ti petreci timpul in aer liber, fara grija, in siguranta- deoarece locul este imprejmuit-, inconjurat de alti copii, de jocuri minunate si de animalute. Si parintii se pot distra cu un Joc de Table, in marime mare, care ii asteapta sa se delecteze. Toate aceste jocuri, datorita marimii lor, le permit sa faca miscare in timp ce se joaca.
 








        O surpriza placuta pentru copiii din oras dar si pentru parintii lor. Am petrecut pret de cateva ore fara grija si cu bucurie deosebita in suflet. Se citea pe fata micutilor fericirea si nu se mai lasau dusi acasa. O sa revenim de cate ori o sa avem ocazia si sper in tot mai multe surprize placute... Eva a uitat de desene, a uitat de tableta si televizor si asta spune totul! Verdeata, veselie, soare mult in curand si animalute... tot ce isi doresc copiii :)... si noi, sa recunoastem!


                    Ne vedem negresit la Intelect Parc!

24 de comentarii:

  1. Intelect Parc pare într-adevăr inteligent. Când o să ajung în Constanța o să dau și eu o tură să simt pulsul copilăriei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos! NUMAI LOCURI FRUMOASE NE PREZINTI! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mereu am preferat articolele care au foarte multe poze ca sa pot sa imi fac o imagine de ansamblu despre locurile vizitate de creatorii de continut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Numai vorbe de lauda pentru cei care au asemenea inițiative. Eu nu prea știu cât si unde ne vom relaxa la vară, in trei... In oras nu ai unde.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pare foarte interesant. Dacă ajung cândva pe acolo prin zonă aș încerca și eu jocurile :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce idee faina! Cel mai tare parc pe care l-am văzut. 😁

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte interesant, nici nu stiam ca exista asa ceva. De incercat neaparat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Este o inițiativă foarte bună din partea agenției, cu siguranță copii se vor distra, dar în același timp își vor îmbunătăți capacitatea de concentrare și atenție.

    RăspundețiȘtergere
  9. Uau, ce fain este acolo! Numai locuri interesante vad la tine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cât de tare mă bucur să aud aceste vești, am vizitat microrezervația în anii trecuți cu ocazia sejururilor la mare, iar această inițiativă va anima acel colț de rai. Dacă ajung vara asta în Constanța, sigur vom da o raită!

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte fain si interesant pentru copii și nu numai!

    RăspundețiȘtergere
  12. Intelect -Parc! O, da, este o idee genială!
    Felicitări tuturor pentru acest parc și ție pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte frumos❣️ În București nu prea se ocupă nimeni de parcuri...

    RăspundețiȘtergere
  14. ce dragalas! mini jocuri transformate in maxi, cred ca e fain de vizitat, mai ales pe vreme buna

    RăspundețiȘtergere
  15. Mi-ar fi placut sa am si eu un astfel de parc in orasul meu. Este foarte interactiv si cred ca iti poti petrece o mare parte din timp jucandu-te

    RăspundețiȘtergere
  16. Cred ca spatiile de acest tip ar trebui sa fie din ce in ce mai multe. Avem nevoie de timp petrecut afara si de distractie. 😍😘

    RăspundețiȘtergere
  17. Bună inițiativă, felicitări organizatorilor! Și ție, pentru că ne faci cunoștință mereu cu lucruri bune și frumoase. ☺

    RăspundețiȘtergere
  18. Clar parcul acesta trebuie vizitat, e un loc plin de activitati asa cum ar trebuie sa fie toate parcurile din Romania

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce idee minunata pentru cei mici! Oare de ce alte orase nu au asemenea locuri de joaca? Ar trebui preluata ideea si de catre altii.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce interesant e parcul asta. Daca ajung in Constanta, musai fac o vizita acolo cu picii.

    RăspundețiȘtergere
  21. Constanța are nevoie de astfel de locuri și ma bucur ca încep sa se miște treburile în acest sens.

    RăspundețiȘtergere
  22. Un astfel de parc este o adevarata sursa de relaxare

    RăspundețiȘtergere