Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 februarie 2019

Eurocor- modul 9, ghid de turism

   

              Comunicarea, relatiile publice si publicitatea in turism sunt foarte importante, adica ambalajul produsului turistic. In acest modul, Eurocor ne ajuta sa cunoastem care sunt elementele procesului de comunicare, functiile, etapele si mecanismele acestuia, nevoile la care trebuie sa raspunda procesul de comunicare, tehnicile de comunicare eficienta si ascultare activa in relatiile cu turistii.


       Reusita comunicarii depinde adecvarea continutului si formei de exprimare a mesajului cu capacitatea de perceptie si intelegere a receptorului, cu starea sa sufleteasca. Mesajele trebuie prezentate diferit fata de receptorii lipsiti de prejudecati sau intr-o stare de spirit echilibrata. Este un subiect foarte amplu si trebuie avut grija de multe caracteristici si de calitatile vocale.


         Publicitatea reprezinta o metoda de comunicare de masa, necesitand un destinatar si un mijloc de comunicare. Destinatarul receptioneaza mesajul si poate fi identificat dupa caracteristicile socio-demografice, obiceiurile de utilizare a mass-mediei si de petrecere a timpului liber, orientare sociopolitica in functie de interesul exprimat de fiecare strat al populatiei pentru decodificarea mesajului. Noutatile turistice determina in mod firesc pe consumatori de a cauta noutatea capabila sa intrerupa rutina cotidiana in care se desfasoara viata sociala, profesionala. Cele mai importante mijloace publicitare grafice sunt: shell folderul, prospectul, pliantul, brosura, catalogul, ghidul turistic, afise si panouri publicitare, anunturi publicitare si scrisori. Are ca scop cresterea numarului de turisti atrasi spre o anumita destinatie.



           Urmeaza cursurile Eurocor si o sa inveti multe lucruri folositoare, sunt usor de inteles, bine structurate si va permit o evaluare permanenta a progreselor realizate in invatare!

12 comentarii:

  1. Foarte interesant! Multumim de recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce repede ai ajuns la modulul nr 9! Bravo, felicitări pentru determinare!
    Sunt foarte utile cursurile Eurocor și mereu m-am gândit că ar trebui să mă apuc de unul. Probabil că nu a venit încă momentul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am cursul de limba Engleza tot de la ei, foarte usor se invata, recomand si eu cursurile Eurocor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar daca nu le-am incercat, am auzit numai lucruri bune despre cursurile Eurocor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu ca cei de la Eurocor au niste cursuri tare bune! Sa ai spor la cursul tau! Este bine sa avem grija si sa învățăm mereu lucruri noi!💜

    RăspundețiȘtergere
  6. Cursurile de la Eurocor sunt foarte utile, mă bate gândul să urmez un nou curs de limba engleză.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce rapid ai avansat cu cursul. Mai ai putin si termini, nu?

    RăspundețiȘtergere
  8. Am facut si eu acest curs candva, acum niste ani buni, si am invatat multe de acolo, chiar dacă nu am profesat niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce curs interesant! Cu siguranta poti afla o gramada de lucruri noi si folositoare😊😍

    RăspundețiȘtergere