Totalul afișărilor de pagină

marți, 5 februarie 2019

Botox pentru par de la Triodeluxe Cosmetics

             La Triodelux gasiti produse minunate pentru par si corp. Am incercat in timp multe produse de la ei si am fost foarte multumita. Tratamentele pentru par, au formule create special pentru parul foarte uscat, ca al meu. Am fost bruneta mereu, de un an am deschis culoarea parului, datorita aparitie firelor albe si decapajul facut bine, nu mi-a stricat parul dar cuticula se inchide foarte greu dupa spalat si daca nu usuc cu peria si ma grabesc, arata destul de urat. Am gasit la ei un produs de care nu ma mai despart- Anian Hair Care 2 Phase Efecto BX, un tratament bifazic cu colagen, keratina si acid hialuronic.



          Efectul BX-Botox hidrateaza in profunzime parul, acesta devine foarte elastic. Ii reda aspectul natural, keratina si proteinele de colagen adera pe partile cele mai afectate, iar acidul hialuronic il hidrateaza si protejeaza parul. Se aplica foarte usor: agitati inainte de fiecare folosire pentru a se amesteca cele 2 faze, apoi se aplica prin pulverizare pe parul proaspat spalat, umed sau uscat cu prosopul. Nu este nevoie de limpezire dar a se evita contactul cu ochii. Produsul este in cantitate generoasa, 400 ml, pulverizatorul este foarte usor de folosit. Este un produs profesional, unisex, se foloseste pe parul uscat si degradat, cu efect foarte bun de regenerare.



        Agentii externi, precum razele solare, coloranti, nuantatori, permanent, apa marina sau din piscine, ori folosirea uscatorului de care nu ne putem lipsi pe timp de iarna ne deterioreaza firul de par. Acest tratament actioneaza atat in interiorul cat si in exteriorul firului de par. La mine a facut minuni dupa acea decapare si sigur il voi folosi si in vara cand soarele isi face de cap. Nu am o rutina anume, il folosesc si pe parul uscat si pe umed cand nu ma grabesc si nu ies din casa.
         

        Sigur nu o sa renunt prea curand la el! Voi folositi acest fel de tratamente reparatoare?

14 comentarii:

  1. Nu am incercat pana acum produsele lor, insa chiar m-ai facut curioasa. Trebuie sa le incerc si eu!🤗

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am folosit un sampon reparator de la Gliss si chiar am fost multumita, nu stiam ca exista botox si pentru par.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un tratament bifazic cu colagen, keratina si acid hialuronic pentru par suna foarte bine! Si eu ma combat cu problema firelor de par albe si ma informez pro/contra.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un tratament bifazic cu colagen, keratina si acid hialuronic pentru par suna foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu l-am incercat pana acum. Produsele triodeluxe chiar sunt foarte bune. Eu sunt fana Tresemme

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu l-am incercat insa suna bine si cred ca este un produs chiar interesant.

    RăspundețiȘtergere
  7. Suna tentant, oare mai trebuie sa folosesti placa sau uscatorul dupa, sau pur si simplu il aplici ca atare?

    RăspundețiȘtergere
  8. Am observat de-a lungul timpului ca firul de păr mi se schimbă în funcţie de factorii externi. Nu am folosit nimic până acum în afară de şampon şi foarte rar balsam. Cred că mi-ar plăcea să ţin o cură. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Sună tare bine acest produs de la Triodeluxe!
    Chiar sunt interesată de îmbunătățirea stării părului meu, prin urmare îl voi căuta și cumpăra.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca ar trebui sa încerc si eu ceva asemanator ce gasesc pe aici! Ti-ai schimbat casuta si nu stiam de ce nu se mai actualize blogul tau in lista, trebuie sa modific! :)) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  11. UN produs tare interesant. Nu l-am incercat doar ca am folosit alte produse ztriodeluxe care m-au impresiomat placut

    RăspundețiȘtergere
  12. Am și eu câteva produse de la Triodeluxe și sunt foarte mulțumită de descoperirile făcute! 😍 Pare fain acest tratament pentru păr. Sigur o să îl încerc și eu. Mai am produse Anian și sunt faine.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am incercat acest produs insa am incercat altele de la acest brand si mi-au placut

    RăspundețiȘtergere
  14. Mai folosesc din cand in cand cate un ulei sau un tratament bifazit. Produsele Triodeluxe sunt foarte bune.

    RăspundețiȘtergere