Totalul afișărilor de pagină

vineri, 16 noiembrie 2018

Valentino Cosmetics va rasfata cu cosmetice de calitate


             Valentino Cosmetics este un magazin online unde gasiti branduri de cosmetice si ingrijire personala de calitate si la preturi avantajoase. Am facut cunostinta cu acest magazin la intalnirea de la Galati, am intrat pe site si am avut placerea sa descopar multe cosmetice interesante, unele din ele nu le cunosteam. Sigur gasiti si voi ceva pe placul vostru acolo. Eu o sa va arat cateva din ele doar, excelente produse Pielor si oja Ados.


         Pielor are mai mult de 300 de tipuri diferite de produse, geluri de baie, masti de par, ingrijirea pielii, lip-balm si multe altele. Sunt concepute din ingrediente de calitate, deschise creativitatii si inovatiei, in conformitate cu Regulamentul Cosmetice Europene.


            Masca de fata Vital Infusion hidrateaza pielea in profunzime. Contine acid hyaluronic si colagen in combinatie cu extract de grapefruit roz si extract de lemn dulce, da o luminozitate imediata pielii. Dupa ce desfaceti masca, se intinde pe pielea uscata si curata si se preseaza usor pana adera bine. Relaxati-va cu o ceasca de ceai, o carte sau un film timp de 20 de minute apoi indepartati masca si masati usor permitand produsului sa intre in piele. Nu este nevoie sa clatiti. Evitati contactul direct cu ochii.






       Cremele de maini Pielor sunt excelente, contin ulei de baobab si de cocos, sunt foarte hidratante, intra repede in piele si miros excelent. Ca alegeti cu mango, cu piersici, cu capsune sau cu lime ca a mea, sunt un adevarat rasfat pentru maini si simturi.
       De la Valentino Cosmetics mai am un lac de unghii Ados, sunt lacuri de unghii si tratamente foarte bune, cu diferite vitamine si proteine de matase, in functie de ce isi doreste fiecare, acesta aplicat peste lacul de unghii colorat, amplifica culoarea acestuia si ii sporeste intensitatea.


      Nu va ramane decat sa intrati pe site si sa va bucurati de produsele pe care le doriti. La cumparaturi de peste 50 de lei, ofera si o surpriza!

17 comentarii:

  1. cremele de maini le stiu si eu. Mi-ar fi placut sa ne povestesti putin despre cum ti s-a parut tie masca de fata care promite un plus de luminozitate,mai ales ca pe mine chiar ma intereseaza un astfel de produs.

    RăspundețiȘtergere
  2. mie mi-a placut maxim crema de maini, am avut cu magnolie si am si terminat-o! sa nu mai zic de masti... super faine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pentru recomandare. Voi incerca si eu crema de maini.

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa le incerc si eu cat mai citanc! Imi place mult ambalajul! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am folosit pana acum aceste cosmetice. Sunt tare curioasa cum sunt :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata foarte bine cremele de maini si mastile. Nu stiam de acest site

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac produsele - mai ales ambalajul! Habar n-aveam de acest brand. Am sa caut prin magazine! Sunt foarte atragatoare, perfecte pentru cadouri de sarbatori!

    RăspundețiȘtergere
  8. Din câte se vede și explici tu, Valentino are produse bune, arată bine. Intru pe site să văd tratamentele pentru unghii, crema de mâini dar și măștile.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce ambalaje dragute au aceste produse!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am mai auzit pana acum de acest site de cosmetice insa mi se pare ca eu produse bune, o sa intru sa vad poate imi face ceva cu ochiul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place foarte mult crema de maini, imi lasa pilea catifelata si hidratata.

    RăspundețiȘtergere
  12. Crema de maini m-a cucerit, am folosit-o pana la ultima picatura.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt dragute foc aceste produse cosmetice, asa ca sper ca sunt si bune.

    RăspundețiȘtergere
  14. Masca cu grepfruit roz pare interesanta. Voi intra si eu pe site-ul lor. ��

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte faine produsele Pielor. Crema de maini miroase extraordinar de fain.

    RăspundețiȘtergere
  16. Seamana la ambalaj cu un brand foarte cunoscut. Vreau sa incerc si eu mastile de fata despre care am auzit doar cuvinte de lauda.

    RăspundețiȘtergere
  17. Chiar au produse foarte faine, nici nu stiu care mi-a placut mai mult de aici, toate sunt la fel de calitative.

    RăspundețiȘtergere