Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 noiembrie 2018

O masca pentru par excelenta de la TheCosmeticRepublic


             TheCosmeticRepublic este o companie nascuta in Spania, la Barcelona si furnizeaza produse unice de ingrijire a parului, combinand cele mai bune principii active cu cele mai noi descoperiri cu privire la un par sanatos. De curand, gasiti si in portofoliul PickNDazzle, programul tau personal de frumusete, aceasta minunata masca detox pentru par.




            Pentru a mentine un par sanatos, cea mai buna metoda este sa evitati prelucrarea chimica constanta. Stilul de viata si conditiile de mediu sunt reflectate in aspectul sanatatii parului nostru. Dietele dezechilibrate, stresul, lipsa de somn, , poluarea, vopselele agresive si placa de par sunt printre principalii factori ce afecteaza starea parului indiferent de tipul lui.


             Detox Wrap a fost conceputa pentru a revitaliza scalpul si parul deteriorat. In numai 15 minute imbunatateste elasticitatea parului, oferind stralucire, volum si rezistenta. Are o formula lipsita de ingrediente dure, bogata in colagen, acid hialuronic si keratina. Proprietatile de infrumusetare ale uleiului de avocado, jojoba, nuci de macadamia, migdale si extract de miere, hranesc parul, lasandu-l matasos si hidratat cu un efect prelungit. Nu contine parabeni si sulfati. Pachetul contine un invelis termic si o doza de 35 ml. Are un miros placut datorat extrasului de portocale, se aplica foarte usor pe parul curat, se fixeaza cu ajutorul unui autocolant, se lasa 15 minute, oferind in acelasi timp masaje blande pentru a raspandi produsul. Functia termica a foliei va accelera proprietatile de infrumusetare. Se clateste apoi cu apa calda.


               Ce parere aveti, v-ar placea sa incercati asa ceva? Daca da, o puteti adauga in cutiuta PickNDazzle atunci cand alegeti produsele si va puteti bucura de beneficiile ei! Este un adevarat rasfat pentru parul vostru!!

22 de comentarii:

  1. Cutiuta de la PickNDazzle mi-a atras atentia de cateva luni bune, mai ales ca am auzit numai pareri bune despre produsele pe care le contine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mască interesantă pentru păr și scalp, mi-ar plăcea să văd cum ar reacționa părul meu la ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am auzit de această marca, însă chiar eram în căutare de o mască bună pentru părul meu! O voi testa și eu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ingredientele, toate, mi se par minunate si nu ma indoiesc de eficienta ei, Cu ce nu ma impac eu la aceste masti de par este timpul cat trebuie sa actioneze, nu prea am rabdare, si din acest motiv, mai rar folosesc masti de par. Poate ma voi educa in acest sens, fiindca parul meu are nevoie de ele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca miroase a portocale o vreau si eu. Mai ales ca are in compozitie ingrediente de care parul meu are nevoie, fiind cam uscat in perioada asta fiindca l-am coafat cam des.

    RăspundețiȘtergere
  6. Thank you for your blog post! The mask is a brand new product in Europe, launched this summer. Pick N Dazzle customers are extremely happy with it. Read more reviews here --> https://www.pickndazzle.com/product/1999?name=detox-wrap&lang=ro-RO

    Don't forget to write your opinion about the product on www.pickndazzle.com :)

    A good day!

    RăspundețiȘtergere
  7. cat de draguta e ideea! nu am mai lua contact cu cutiile pick n dazzle, dar tare mi-as dori sa le recumpar! doar ca...stii cum e, cand faci stoc imens, astepti sa il termini!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-ar trebui si mie o astfel de masca. Indeplinesc toate cerintele :))) ,,Dietele dezechilibrate, stresul, lipsa de somn, , poluarea, vopselele agresive si placa de par''

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am mai auzit de aceasta masca, dar stiu ca sunt fete care care sunt abonate la cutituta Pick N ...

    RăspundețiȘtergere
  10. As incerca o astfel de masca, mi se pare tare interesanta. Cutiile Pick N Dazzle mi-au atras atentia si ma gandesc serios sa-mi fac abonament.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu chiar nu am auzit de o astfel de masca.
    Imi place ca ne tii la curent cu astfel de lucruri!
    Multumesc frumos, draga Carmen!
    Zile frumoase de noiembrie si pline de lucruri interesante!

    RăspundețiȘtergere
  12. Am sa incerc si eu masca, la recomandare ta! Ma gandesc sa-mi fac un abonament la cutiutele cu minuni! :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte interesant. Ma tenteaza si pe mine cutiutele de la Pick N Dazzle

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte faina pare masca asta. N-am folosit niciodata masca de par, dar ma tenteaza.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce faina idee...si daca si miroase a portocale chair e de incercat!

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte interesanta masca. Imi place modul de aplicare al acesteia si daca mai spui ca este si eficienta atunci merita incercata

    RăspundețiȘtergere
  17. Pare a fi o masca tare interesanta! O sa o incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  18. Parul meu este foarte deteriorat si am incercat diverse metode a a-l revitaliza insa fara rezultat. Incerc aceasta masca si iti spun concluzia.

    RăspundețiȘtergere
  19. Părul meu chiar are nevoie de măști. Am grijă ca măștile să fie bune dar Detox Wrap pare foarte bună pentru părul meu.

    RăspundețiȘtergere
  20. Parul meu e un cosmar! Nici nu mai stiu ce sa fac cu el... Dar o sa incerc si aceasta masca😊

    RăspundețiȘtergere
  21. Interesant, nu am auzit despre această mască. Nu utilizez nici pentru ten, nici pentru păr. Apelez la ritualul minim de îngrijire.

    RăspundețiȘtergere