Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 3 noiembrie 2018

Cu Eurocor inveti repede si usor

       

          Cursul Eurocor- Ghid de turism numarul 7- abordeaza doua mari probleme: transporturile  turistice, pe de-o parte, si agrementul si animatia turistica , pe alta parte. Aparent acestea au o pondere mai redusa in cadrul produsului turistic, totusi, atat de calitatea transportului, dar mai ales de cea a agrementului si animatiei depinde succesul activitatii turistice. Pe plan economic, agrementul poate fi considerat, alaturi de transport, cazare si alimentatie publica, ca o componenta de baza a produsului turistic.



                 Agrementul include totalitatea posibilitatilor si dotarilor menite sa asigure cele mai variate gusturi in materie de distractie ale turistilor si aici fantezia nu are limite, constituie sarea si piperul activitatii dintr-o statiune, zona sau punct turistic. Acesta este motivul pentru care tarile cu turism avansat au proiectat si realizat o gama larga de dotari de agrement, oferta de astfel de produse venind in intampinarea gusturilor clientilor, efectul materializandu-se in sporirea numarului de turisti si cresterea incasarilor. Serviciile oferite de baza de agrement sunt principalul furnizor pentru cresterea incasarilor medii zi/turist.
                Animatia reprezinta o metoda noua prin care ghidul unui grup incearca sa realizeze unitatea grupului pe care il conduce, sa realizeze buna dispozitie si sa umple in mod placut asa-zisii timpi morti care exista intr-un program turistic.



          Si tendintele noi in turism sunt foarte importante: organizarea de festivaluri internationale, carnavaluri, spectacole, in tendinta de a atrage mai multi turisti, dar si de a umple timpul liber al celor ce viziteaza regiunea respectiva. Cursul este foarte interesant si ma ajuta de fiecare data sa acumulez cat mai multe cunostinte despre aceasta minunata meserie.


             Poftiti in vagoane, plecam :)

27 de comentarii:

  1. haha ce tare e vagonasul!!!
    cursul este tot mai interesant! ma bucur ca imparsti cu noi aceasta experienta:)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cursul tau pare chiar interesant! Imi place ideea asta de la eurocor, nu ma asteptam sa invat si eu atat de multe lucruri

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant,mulțumesc pentru informație!
    Duminică pe placul tău să ai,dragă Coco!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Este foarte interesant cursul, imi place ca iti explica detaliat si cu imagini. Ma uitam ca ar fi bine sa ii iau si fiicei mele un curs de engleza. Invata la scoala si cred ca un curs ar ajuta-o mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cursurile de la eurocor sunt foarte bien structurate, astfel incat sa invatam lucruri esentiale usor si pe intelesul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru pasionatii de turism acest curs e binevenit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cursurile Eurocor sunt diversificate și bine structurate. Fiecare curs vine cu naturalețe în completarea anteriorului fără ca următorul nivel să pară nefiresc, din altă parte. Cursul despre care vorbești în articol este de ajutor celor interesați de turism. Și mie mi-ar fi, pe bune!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte fain si interactiv pare cursul asta de turism. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Pare un curs interesant! Nu am auzit foarte multe despre aceste cursuri, dar cred ca sunt foarte utile pentru cei ce vor sa activeze in domeniul turismului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi-as dori sa urmez acest curs, cred ca este bine venit, mai ales atunci cand mergi in vacanta.

    RăspundețiȘtergere
  11. ce bine ca ne-ai aratat si poze, este tare util acest curs!

    RăspundețiȘtergere
  12. tare interesant este cursul pe care il urmezi

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte interesant cursul. Ma bucur ca ne arati mereu lucruri despre Eurocor. Cel putin ma conving tot mai mult ca se merita un curs la ei

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu este o meserie deloc usoara. Trebuie sa ai carisma, trebuie sa fii o persoana glumeata si sa ai o cultura generala extrem de bogata pentru ca te intalnesti cu fel si fel de oameni

    RăspundețiȘtergere
  15. Mi-e dor să merg la școală! Chiar mă gândeam, zilele trecute, la ce curs să mă mai înscriu. Am în vizor Eurocor, mai ales că prețurile sunt decente.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sincer cred ca toate cursurile de la Eurocor sunt minunate! Noi suntem deja la al treilea curs si inca ami vrem!

    RăspundețiȘtergere
  17. Interesant curs! Când vin acasă poate arunc o privire!

    RăspundețiȘtergere
  18. Uh, ce interesant!
    Am sa vizitez si eu

    RăspundețiȘtergere
  19. Eurocor, un curs excelent de bine structurat! Mă bucur că impărtășești experiențele și învățăturile tale cu nou

    RăspundețiȘtergere
  20. Știu despre Eurocor, însă nu am urmat niciun curs de la noi. cu siguranță sunt informațiiutile.

    RăspundețiȘtergere
  21. Cursurile Eurocor sunt pentru toată lumea, diversificate și concise.

    RăspundețiȘtergere
  22. Animația este o bună metodă de a stârni interesul cititorului. Interesant curs, am auzit despre Eurocor dar nu am urmat niciun curs de la ei, dar nu se știe pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  23. un curs foarte util, din care ai ce invata

    RăspundețiȘtergere
  24. Am avut si eu cursuri de la Eurocor. Chiar sunt utile 🌸

    RăspundețiȘtergere
  25. Pare interesant cursul, sunt curioasă ce aș mai găsi de la Eurocor.
    Cât despre turism, cred că avem o țară cu foarte multe de oferit. Sper să se găsească tot mai mulți care să dezvolte acest domeniu.

    RăspundețiȘtergere
  26. E un curs interesant. Pentru cei care doresc sa devină ghizi, ar trebui intâi niște îndrumări de introspecție. Fiecare să își pună întrebări dacă este potrivit pentru asta. Sunt calm? Sunt rezistent la stres? Sunt amabil din fire? Sunt dornic să împărtășesc celorlalți ceea ce știu? Am rezistență fizică? Și multe altele.

    RăspundețiȘtergere