Totalul afișărilor de pagină

vineri, 23 noiembrie 2018

Celulita sub lupa

         Celulita atinge toate femeile, intr-o mai mica sau mai mare masura. Suntem departe de canoanele de frumusete din secolele trecute, cand siluetele opulente erau considerate sanatoase. In ''imparatia'' fustelor scurte, egalitatea nu mai este ce era...sa nu o lasam totusi sa ne strice viata, chiar daca este o problema chinuitoare. Este adevarat ca in sezonul rece nu prea ne mai preocupa, dar nu trebuie sa ne strice starea de bine din timpul sarbatorilor cand o rochita mai scurta nu ar putea sa o acopere. Motivele pentru care apare sunt foarte variate si uneori independente de stilul de viata.       
        Alimentatia nesanatoasa are totusi un cuvant de spus. Glemis incearca sa ne binedispuna ajutandu-ne in aceasta problema cu 2 produse exceptionale: crema termo-activa anti celulitica profesionala si crema profesionala pentru slabit cu alge, 2 produse care combinate cu o dieta sanatoasa va vor deveni bune prietene.


         Professional ThermoActive Anti Cellulite Cream- Remary este un tratament pretios de remodelare corporala si fermitate, cu ingrediente de ultima generatie, cu o inovatie exclusiva- complexul Pro Active Remary- alcatuit dintr-un concentrat ce are la baza cele mai eficiente plante cu rezultate dovedite impotriva celulitei. Complexul Pro Active Remary mareste permeabilitatea datorita efectului termoactiv, permitant astfel ingredientelor sa ajunga la stratul vizat in piele.
     Continut:- alge marine brune- ajuta la refacerea tesuturilor, imbunatateste circulatia locala, reda tineretea si fermitatea pielii devitalizate.
                    - Alge marine de stanca- proprietati tonifiante, remineralizante, normalizatoare ale circulatiei sangvine
                    - coada calului, sunatoare, extract din frunza de vita de vie si papadie- aliate ideale pentru slabit, detoxifiante si cu continut bogat in vitamine.
        Estompeaza aspectul celulitei insistente, stimuleaza activitatea sangvina, elimina toxinele si depozitele grase, reduce retentia de lichid, mentine elasticitatea pielii. Efectele se vad dupa primele zile de folosire.


       Professional Slimming Body Cream with Algae Extract- Remary va ajuta considerabil la disparitia neplacutului aspect de coaja de portocala si imbunatateste aspectul pielii. Remodeleaza zonele cu probleme, protejeaza pielea de pe abdomen, coapse, fese si solduri.
       Continut:- alge marine brune- refac tesuturile, unul din cei mai buni aliati in lupta impotriva grasimii
                      - ceara de albine- cunoscuta pentru proprietatile sale terapeutice ce stimuleaza circulatia sangelui
                      - unt de shea, iedera, ulei de masline, extract din castan salbatic, coada calului- toate asigura un aspect sanatos pielii, reda supletea si previn deshidratarea si iritatiile pielii.
       In plus, contine ulei de centella asiatic cu proprietati asupra fluxului sanguin, extract de seminte de guarana ce reduce grasimile localizate, ulei esential de scortisoara recunoscut pentru calitatile lui de accelerare a circulatiei si niacinamida ce intareste bariera de protectie a pielii.
       Se aplica pe zonele cu probleme si se maseaza cu miscari circulare pana la absorbtia completa.


         Sunt produse foarte bune care nu trebuie sa iti lipseasca din rutina de frumusete a pielii din acest anotimp, in plus miros exceptional, au o textura lejera care intra repede in piele, usor de folosit, tratamente ca la salon in intimitatea casei tale. Dupa numai o saptamana, aspectul pielii este imbunatatit simtitor, in plus pielea este fina si catifelata.
         Nu lasa acest neajuns sa te supere si incearca produsele Glemis!

23 de comentarii:

  1. Și eu sunt mulțumită de aspectul pielii până acum, mai este mult până la sfârșitul ”tratamentului” dar cred în produse asociate cu alimentație adecvată și mișcare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se par super faine aceste produse, o sa le testez si eu!💛

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca o sa le achizitionez si eu dupa ce am citit review-ul tau si al altor cateva fete.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar sunt curioasa de aceste produse, as fi interesata sa aflu rezultatele dupa intrega perioada de folosire.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt în căutarea unui nou tratament împotriva celulitei, dar nu știam ce să aleg, până acum. Mulțumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper sa iti fie de folos si sa aiba rezultatele mult dorite.

    RăspundețiȘtergere
  7. Noroc ca exista o multime de creme profesionale care sa ne scape de celulita.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa stii ca si eu am vazut efecte dupa folisirea acestor creme.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, sunt utile daca le asociezi cu exercitii de tonifiere a musculaturii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si mie imi trebuie creme anticelulitice, deci, avand in vedere ca multa lume a scris review-uri la aceste produse, e cazul sa le procur si eu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am inceput si eu sa le folosesc si chiar sunt incantata de cum arata pielea mea pana in prezent.

    RăspundețiȘtergere
  12. Voi folosi produsele la vara!
    Chiar sunt curioasa

    RăspundețiȘtergere
  13. Am folosit si eu acum ceva timp o crema anticelulita cu ardei iute dar e mult spus ca am folosit-o fiindca m-am dat doar de cateva ori cu ea. Nu sunt deloc disciplinata la faza asta desi imi doresc sa scap de celulita.

    RăspundețiȘtergere
  14. favorita mea personala este crema termoactiva, de la efect la aplicare :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Le-am primit si eu. Cea pentru celulita am dat-o cadou unei prietene, fiindca nu am nevoie , zic eu. Cea cu alge pentru slabit am inceput s-o folosesc si am mari sperante in ea.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu nu prea credeam in produse de genu, cred ca ajuta la tonifiere dar daca nu ajuti si din interior...

    RăspundețiȘtergere
  17. Mie imi palce tare mult cea cu alge si parfum de scortisoara. Mi-a catifelat tare fain pielea pe coapse!

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu zic ca totul functioneaza cu mult sport si cu alimentatie adecvata!

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt niste produse spornice de pe urma carora astept sa vad rezultatele curand

    RăspundețiȘtergere
  20. Deja le-am comandat, la sugestia ta! Sper sa-si faca si treaba pana de sarbatori! :D

    RăspundețiȘtergere
  21. Sa iti fie cu folos si sa ai rezultatele dorite :) Eu nu prea sunt cu astfel de creme pentru ca nu prea am rabdare sa le urmez indicatiile cu sfintenie.

    RăspundețiȘtergere
  22. Super tare articolul. Am auzit de aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
  23. Chiar sunt foarte curioasa daca functioneaza ok si nu o sa se mai vada celulita! Daca da... este clar! Trebuie sa le cumpar si eu! :)

    RăspundețiȘtergere