Totalul afișărilor de pagină

duminică, 18 noiembrie 2018

2 produse minunate de la Arboria Plant


           Arboria Plant va ajuta sa va descoperiti frumusetea naturala. Gasiti aici toate uleiurile naturale necesare frumusetii si ingrijirii voastre. Uleiurile, fie ca le folositi la baie, la masaj sau pentru hidratarea zilnica, sunt sigura ca toate le aveti in rutina voastra, confera pielii protectie, un nivel optim de nutrienti si o hidratare corespunzatoare. Si parul poate beneficia de puterea lor si nu ar trebui sa eziti in a le folosi.


            Uleiul de cocos Arboria Plant este obtinut prin presare la rece, ceea ce garanteaza o calitate superioara. Bogat in potasiu, fier, magneziu, zinc, viaminele A si E si cu multiple utilizari si beneficii. Pentru corp contribuie la infrumusetarea si catifelarea pielii, hidrateaza si catifeleaza pielea dupa plaja, repara zonele uscate sau crapate, atenueaza umflaturile sau muscaturile provocate de insecte. Pentru par poate fi folosit ca balsam, se maseaza parul dupa baie si se clateste, eu l-am folosit multa vreme si il folosesc in continuare (cand am timp) pe post de masca de par, inainte sa spal parul. Il tin 30 de minute si dupa ce spal parul ramane foarte placut la atingere, hidratat si non-gras. Datorita actiunii lui antimicrobiene poate fi folosit pentru a spala fata ca orice sapun. Il puteti folosi si ca demachiant, lasa pielea curata si hidratata. Barbatii il pot folosi cu succes ca aftershave pentru a calma pielea dupa barbierit. Se poate folosi si impotriva vergeturilor, prin masaj local.
       O alta intrebuintare, eu pun cate jumatate de lingurita in cafeaua de dimineata, nu are gust rau, te obisnuiesti repede, contine o mare cantitate de acizi grasi, reduce nevoia de glucoza, reduce foamea si poftele nesanatoase. Incercati!


          Uleiul esential de Tea Tree se foloseste in lampa de aromaterapie pentru odorizarea mediului ambiant, cu efect placut si relaxant. Folositi 3-5 picaturi in amestec cu 30 de ml de apa sau cum fac eu, pe o felie de lamaie sau portocala pun 3-5 picaturi si pe caloriferul fierbinte, obtin acelasi rezultat!
        Daca vreti sa il folositi la masaj, il puteti pune intr-un ulei neutru, de migdale, de porumb, de masline. Se evita contactul cu ochii si sa nu fie la indemana copiilor.


           Gasiti in magazinul Arboria Plant ulei de struguri, de macadamia, de shea, morcov, jojoba, in functie de folosire vreti sa-i dati. Cel de macadamia, de exempu, incetineste imbatranirea pielii si este anti-rid.

11 comentarii:

  1. Și mie îmi plac aceste doua uleiuri, au multe întrebuințări și nu îmi lipsesc din casa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador uleiul de cocos. E pur și simplu magic! Poate fi folosit și în bucătărie, dar și în cosmetică. Miroase delicios și e foarte bun pentru organism.

    RăspundețiȘtergere
  3. Uleiul de cocos eu il folosesc pentru par in diferite tratamente si chiar este foarte bun. De asemenea de tea tree am auzit si chiar sunt curioasa sa-l incerc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am auzit de Arboria plant nu demult, imi plac produsele lor naturale, iar uleiul de cocos mereu il am in casa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Uleiurile naturale sunt grozave, au atâtea efecte benefice!
    Auzisem de Arboria dar nu știam de aceste uleiuri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Uleiul de cocos nu m-as fi gandit sa il pun in cafea. Mie imi place tare mult sa il folosesc dupa epilat, pe picioare.

    RăspundețiȘtergere
  7. La noi a facut mare valva acu 3 ani uleiul de cocos, insa au iesit medicii puternic contra lui, pt ca in consum zilnic ingrasa vasele de sange..

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am mai vazut sau incercat aceste produse, dar cred ca sunt excelente. Cred ca miros superb 😍

    RăspundețiȘtergere
  9. Ulei de cocos folosesc si eu, dar nu stiam de Arboria Plant.

    RăspundețiȘtergere
  10. Uleiurile le folosesc pentru hidratare, piele și par, si am rezultate tare bune.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si surioarei mele ii place mult uleiul de cocos. :D

    RăspundețiȘtergere