Totalul afișărilor de pagină

joi, 19 octombrie 2017

Healthy Day EveryDay -eveniment Iaki

         Un eveniment foarte frumos petrecut la Iaki Spa la sfarsit de saptamana. Am primit multe informatii despre nutritie, sport, stil de viata sanatos, antrenamente personalizate si noul ritual anticelulitic Gerovital Equilibrium, am degustat bunatati sanatoase, am socializat. Evenimentul a fost moderat de Adelina Tocitu de la Radio Constanta.


          Ce alegem sa mancam sanatos? Am aflat de la specialistii in domeniu de la clinica Regina Maria asfaturi utile, instrumente si obiceiuri alimentare ce pot fi folosite pentru a avea un stil de viata sanatos. Ba chiar am apreciat la justa valoare bufetul cu gustari si dulciuri oferit de magazinul ''Darul Bunicii''.







        De la Bogdan am aflat despre programul personalizat de corectare a posturii. Cu ajutorul lui poti scapa de durerile de spate, in special cele lombare, vertical, toracal, cele cauzate de pozitia incorecta pe care o avem zi de zi sau din cauza unor probleme precum scolioza, cifoza, lordoza. Se pot face abonamente pentru 8 sedinte, prima sedinta fiind gratuita. Programul reechilibreaza intregul organism prin tehnicile complexe de corectare a posturii.






          Apoi, noul ritual anticelulitic cu produse Gerovital ce incepe prin aplicarea unui strat de Crema Gommage Enzimatic, se maseaza zonele afectate cu presiune, pana la absorbtia completa. Se aplica apoi un Activator de Remodelare Corporala, un Gel Termoactiv si ulterior crema anticelulitica combinata cu ulei de masaj. Se aplica Masca de Impachetari Antivergeturi intr-un strat subtire, pe zona coapselor si a picioarelor si fiecare zona in parte se infasoara in folie. La finalul ritualului, dupa despachetare, prin  manevre de netezire se intinde masca. Totul dureaza cam 80 de minute.


       La final am avut si o tombola unde s-au castigat numeroase premii.


      Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa contactati Receptia Iaki Spa, o sa gasiti acolo multe alte surprize in luna octombrie.

21 de comentarii:

  1. Interesant evenimentul! Sper sa-ti fie de folos acele informatii! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos eveniment, imi place sa particip la astfel de evenimente :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai, arata delicios si deja imi curg balele ca poftesc la ceva dulce dupa pauza de masa :) Mie nu cred ca mi-ar iesi, eu abia ma descurc la clatite si am facut pt ptima data gogosi saptamana trecuta :D
    Paula Sosoi

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate ca toate dar... mi-au ramas pe retina prajiturile acelea cu glazura neagra! :) Si inghit in sec la propriu! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Am mancat prajituri raw vegan la un targ de specialitate si mi-au placut enorm. Inca nu am curaj sa incerc sa pregatesc eu, dar nu se stie niciodata cand ma loveste inspiratia :) )))

    RăspundețiȘtergere
  6. Mă bucur că lumea optează pentru alimentatie sănătoasa, produse fara zahar, fara faina alba si fara prea multi aditivi.

    RăspundețiȘtergere
  7. sedintele pentru corectarea posturii mi-ar fi fost de mare folos, am mari probleme cu coloana si dureri destul de urate...participi la niste evenimente de vis!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa stii ca as fi curioasa sa incerc produse raw vegan.

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari! Vad ca ai castigat si tu la tombola. Tortul ala raw vegan arata senzational.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu sunt fascinata de produsele raw vegane. Ma cam alint o data pe saptamana cu ele. Frumos evenimentul si abordarea lui!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce eveniment frumos. Cred ca v.ati distrat dar ati si aflat lucruri importante.

    RăspundețiȘtergere
  12. Personal nu sunt de acord cu o alimentatie vegana, insa unele produse sunt cu adevarat bune si merita cel putin incercate, daca nu si consumate frecvent!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce aș vrea și eu o felie din acel tort. Numai bunătăți observ că au fost acolo... Prăjituri raw de mult îmi doresc să gust.

    RăspundețiȘtergere
  14. Arata bine de tot mancarea raw. Eu nu tin cont, daca este apetisant sunt dispusa sa incerc orice.

    RăspundețiȘtergere
  15. Chiar interesante lucruri ai avut de invatat!
    Trebuie sa exersez cateva dulciuri vegane, ca cele din oras sunt cam dezastruoase...:D
    Un weekend superb sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu vreau sa gust prajiturile. Cea galbena m-a facut curioasa pentru ca nu i-ai pozat tot titlul, iar ceea ce se vede arata delicios.

    RăspundețiȘtergere
  17. Frumos eveniment! Prajiturile alea arata wow. Nu am gustat niciodata deserturi raw, as fi curioasă.

    RăspundețiȘtergere
  18. Felicitari pt premiu!!
    P.s Am vazut bine pretul tortului?

    RăspundețiȘtergere
  19. Ma bucur sa vad ca mergi tot mai des la diverse evenimente, mi-as dori si eu, dar din pacate, nu am aceasta posibilitate. Ce de bunatati acolo ...yamiiiiiiii.

    RăspundețiȘtergere
  20. Imi doresc sa incerc si eu prajiturile raw vegane. Am auzit ca sunt foarte laudate si sunt si gustoase

    RăspundețiȘtergere