Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 23 septembrie 2017

Vara nu vrea sa plece! Nici noi!!


              O noua comanda Bottega Verde a adus 2 produse super si un cadou, un sapun cu un miros ametitor. Pentru ca la noi, pe malul marii este inca vara tarzie, pentru ca parul meu a avut de suferit dupa atata soare, nisip si apa de mare, am decis sa incerc o crema balsam pentru stralucire, cu ulei de cocos si extract de lime.  Am ales si un stick pentru conturul ochilor si buzelor cu retinol si unt de shea.


              Soarele, vantul, sarea si clorul ne compromit parul, facandu-l opac, greu de pieptanat si cum am zis, nu a scapat nici al meu, mai ales ca am firul subtire. Pentru a hrani si proteja parul, am ales acest produs cu care am reusit sa redau parului stralucirea dupa atatea zile de soare puternic. Are o formula puternica cu ulei de nuca de cocos si extract de lime, emolient, nutritiv ce elimina senzatia enervanta de par uscat si stresat de soare. Inca de la prima aplicare parul devine mai docil la pieptanat si mai hranit.
             Dupa spalarea parului, se distribuie crema pe parul umed, se pastreaza 2-3 minute apoi se clateste bine. Are un parfum exotic de cocos si fresh de la lime. Chiar imi place!



         Al 2- lea produs este un stick cremos, conceput special pentru a pastra tineretea buzelor si conturul ochilor, partile cele mai delicate ale fetei noastre. Are o formula emolienta si nutritiva, ajuta la contracararea semnelor timpului datorita pro-retinolului si a untului de Shea. Odata cu trecerea timpului, pielea isi incetineste procesul de reinnoire celulara, pare obosita, fara tonus, marcata de riduri. Exista mai multe cauze, nu numai varsta, expunerea prea mare la soare, oboseala, m-am gandit ca este o idee buna sa folosesc ceva cu retinol. Vitamina A, Pro-Retinol, numita si vitamina frumusetii, puternic anti-imbatranire datorata capacitatii sale excelente de a imbunatatii productia de colagen si elastina. La fiecare aplicatie, buzele isi regasesc finetea si moliciunea iar conturul ochilor are pielea mai hranita. Singurul impediment, pentru mine, este faptul ca aplic produsul pe conturul ochilor cu degetele, ceea ce nu-mi prea convine, dar nu reusesc deloc sa folosesc stick-ul cum il folosesc pe buze. Se aplica seara si dimineata cu gesturi delicate.




                      Si pentru ca Bottega Verde  ne rasfata mereu, la orice comanda primim un cadou. Am primit sapunul cu aroma de vanilie neagra, o aroma senzuala, notele de varf- boabe de cafea, lapte de cocos si flori de vanilie, cele de mijloc- piersica, zmeura, flori de heliotrop, tuberoza, apoi nota de baza- mosc, patchouli, malt, pastai de vanilie. Un sapun unisex, pentru toate varstele, un sapun ce va pastreaza zilele calde de vacanta.


                         Vara nu vrea sa plece! Nici Bottega Verde!

16 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu placere si mie imi plac produsele lor :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut multe recenzii bune la aceste produse! O sa le testez si eu!😊

    RăspundețiȘtergere
  3. Maica-mea le foloseste. Eu abia am auzit de ele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ar fi dupa mine tot anul as dori sa fie vara! :D
    Super produse! Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesante produse, să le folosesti si sa ne spui parerea ta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Un stick din ala mi-ar trebui si mie mai ales pentru buze care incep sa crape.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti cu placere! Nu am aici acest brand.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cocos si lime, cred ca o aroma pe cinste. Mi-ar trebui si mie un asa rasfat pentru par.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da ziua ta nu are 24de ore?cum ai timp pt toate?

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte interesante produsele. Saptamana viitoare voi plasa si eu o comanda pe site. Mi-a ramas gandul la sapunurile si gelurile de dus de ceva timp.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai nou folosesc si eu săpunuri naturale. Pana acum eram doar cu gelurile de duș. Țin cont de recomandare

    Oare ti-am zis La multi ani? Puuup

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa le folosesti cu placere si sa-si faca efectul!

    RăspundețiȘtergere
  13. Stick-ul cremos imi cam face cu ochiul.
    Sa le folosesti cu placere pana la ultimul strop! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Acel produs pentru ochi imi doresc si eu sa-l incerc. Sincera sa fiu imi doresc sa mai astepte putin toamna. Vremea asta imi place cel mai mult

    RăspundețiȘtergere
  15. Stick-ul acela ma tenteaza si pe mine!

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi place ca produsele de la Bottega Verde au un parfum foarte fin si de bun gust!

    RăspundețiȘtergere