Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 16 septembrie 2017

Protectie pentru buzele tale de la Mary Kay


Timewise Age- Fighting Lip Primer- produs ambalat intr-un stick ce face o aplicare usoara pe tot parcursul unei zile. Un produs excelent pentru a preveni si reduce liniile si ridurile fine din jurul zonei buzelor, le hraneste si imbunatateste aspectul.


      Aspectul buzelor este foarte important iar ridurile din jurul buzelor apar nu numai datorita varstei ci si faptului ca nu se ingrijeste suficient zona buzelor. Un factor deloc de neglijat este fumatul- din cauza radicalilor liberi inhalati cu fumul de tigara-, pierderea colagenului din piele ce determina pierderea fermitatii pielii, chiar si ridurile de expresie pot adanci aceste linii fine. Si simpla manifestare a emotiilor- zambet, plans, tipat, pot reduce tonusul muschiului gurii. De parca nu ar fi suficiente ridurile de pe frunte sau din jurul ochilor :)


                       Acest primer umple liniile fine si ridurile buzelor, impiedica extinderea rujului sau luciului si face buzele netede si moi. Este un produs excelent de purtat sub ruj dar la fel de bun este si purtat singur pentru a hrani buzele. Se utilizeaza pe buze in interiorul si exteriorul lor pentru prevenirea acelor urate dare cand rujul migreaza in liniile din jur.
                 Trebuie sa-l incercati neaparat, sunt produse excelente, la preturi foarte bune.


13 comentarii:

  1. Frumos! In premiera aud de un asemenea brand. Cam cat costa?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt mare fan produse de ingrijire a buzelor, putina lume pune accentul pe hidratarea buzelor. EU stiu ca niste buze hidratate sunt usor de rujat si la batranete se va vedea ca au fost ingrijite.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant produs, sa-l folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mary Kay nu este una dintre gemenele Olsen (ori ma insel eu). Nu stiam ca exista un produs de acest gen, dar na...eu nu sunt tocmai omul care sa se priceapa asa mult la machiaj si produse care mascheaza riduri. Invat-invat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Uite ca eu pana acum nu m-am gandit la ridurile fine din jurul buzelor. M-ai facut sa ma uit in oglinda cu mai multa atentie :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am incercat niciodata nimic de la Mary Kay, dar am citit pareri bune. Chiar as vrea sa incerc produsul testat de tine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am mai vazut multe produse, dar n-am incercat nimic de la Mary Kay!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pare un produs interesant. Eu nu folosesc nici un produs pentru ingrijirea buzelor. Folosesc iarna balsam de buze si in zilele mai calduroase doar ruj si atat

    RăspundețiȘtergere
  9. pare destul de interesant. eu mai mult de un balsam si foarte rar ruj... altceva nu folosesc

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu cunosc brandul, pare foarte fain.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac produsele stick, in special cand este balsam de buze. Nu am folosit niciun produs de la MaryKay, insa acesta pare promitator. Eu folosesc momentan produse pentru buze de la magazine naturiste. :D

    RăspundețiȘtergere