Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 20 septembrie 2017

Pentru sanatatea familiei tale- Antioxidant Star

            Organismul nostru este afectat de radicalii liberi si devine sensibil la raceala si boli virale. Radicalii liberi se reproduc pana cand devasteaza complet membrana celulara. Antioxidantii actioneaza, previn si repara pagubele facute, aducandu-si aportul la cresterea apararii imunitare a organismului. Chiar si medicii traditionali accepta importanta unui aport corespunzator de antioxidanti. Suplimentul alimentar 100% natural ayurvedic, din plante medicinale indiene Antioxidant Star va ajuta sa va pastrati sanatatea.


          Contine extract din samburi de struguri (Vitis vinifera)- un foarte puternic antiinflamator natural ce lupta impotriva strsului oxidativ si a imbatranirii premature, pulbere din fructe de jujuba- bogata in substante astringente si purifiante, pulbere de rodie- foarte puternic antioxidant ce protejeaza sistemul imunitar si alte plante ayurvedice folosite ca suport pentru sanatatea si vitalitatea organismului. Astfel, complexul de ingrediente neutralizeaza radicalii liberi si mentine nivelul normal al antioxidantilor, protejand organismul de procesele oxidative si degenerative.
   Jujuba contine 18 aminoacizi din 24 , cati organismul nostru are nevoie, de 100 de ori mai multa vitamina C decat merele, continut bogat de minerale, vitaminele B1, B2, B3 si B6.
   Extractul de struguri contine flavonoide , microelemente si ajuta procesul de refacere a colagenului, permitand astfel arterelor, capilarelor, cartilagiilor articulare, pielii, tesuturilor, sa ramana elastice.
    Rodia contine acid pantotenic, tanini, regenereaza natural celulele, tesuturile ficatului, are proprietati antibacteriene si antivirale.


         Produsul are rol important in mentinerea sanatatii sistemului nervos, imunitar, urinar, cardiovascular, si in special, al celui venos. Sustine digestia si procesul de detoxifiere.


            Se utilizeaza cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu 1/2 de ora inainte de masa sau la 1 ora dupa masa.


19 comentarii:

  1. Eu nu prea sunt de accord cu aceste suplimente! Vitaminele si mineralele si tot ce are nevoie organismal tot din fructe si legume le ei. Acestea sunt toate procesate! Sorry, este doar parerea mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Antioxidantii sunt buni pentru corp, daca nu ii putem asimila din alimentatie, putem apela la suplimnente.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit numai lucruri bune despre antioxidantul asta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stii ca in ultima vreme nu m-am simtit prea bine asa ca eu cred ca voi apela curand la astfel de produse.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat acest produs! Eu folosesc silimarina si spirulina!

    RăspundețiȘtergere
  6. As avea ceva de spus la ceea ce zice Ella - adevarat, vitaminele astea sunt procesate, dar cantitatea ideala de vitamine de care are nevoie organismul zilnic, o iei din mai multe kg de fructe, si nu poate nimeni sa manance atat, zilnic... Plus de asta, suplimentele nu se iau ca si cafeaua de dimineata, ci doar la nevoie, in perioadele reci ale anului cand fructele lipsesc sau sunt coapte in conditii artificiale si au valori scazute ale nutrientilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desigur ca "poate" ... 😅 ai dreptate, dar ... ai consultat un medic? Ti-a recomandat el vitamine sau minerale? Si astea ca si orice medicatie de altfel, nu se iau "dupa ureche" sau pentru ca asa spune în reclama de la televizor! Peace!✌

      Ștergere
    2. Sunt de acord cu Ella. Nu aș lua nici chiar suplimente fără un set de analize prealabil, interpretat de medic.

      Ștergere
  7. Vine vremea rece si ne trebuie Antioxidanti, ceva pentru imunitate, vitamine :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Desi sunt impotriva suplimentelor de orice fel fara recomandarea medicului, chiar daca sunt naturale, acestea par sa aiba intradevar igrediente bune. Nu stiu insa daca organismul meu are nevoie de ele. Inca mai am incredere in medici.

    RăspundețiȘtergere
  9. Un supliment foarte util organismului, acum in perioada asta dificila pare o alegere foarte inteleapta.

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt curioasa ce efect are acest supliment, nu l-am incercat inca

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt constienta de efectele benefice ale acestui supliment si as vrea sa stiu ce gust are.

    RăspundețiȘtergere
  12. Antioxidantele mi se par obligatorii in prezent, avand in vedere in ce conditii de poluare si stres traim.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu prea iau suplimente, dar daca astfel pot creste imunitatea mai ales acum inaintea iernii cred ca o sa incerc un flacon.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt suplimente alimentare foarte bune ,continand doar produsi naturali.Cred ca acest aspect este cel mai impornat!

    RăspundețiȘtergere
  15. Dacă medicul recomandăă...Vă urez sănătate tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  16. un articol bine scris - felicitări !
    acum, citind tot ce s-a scris prin comentarii, lumea este împărţită: unii sunt vegani, alţii carnivori, alţii iau antioxidanţi gata preparaţi, alţii caută în natură... este loc pentru toate !
    pupic !

    RăspundețiȘtergere
  17. Interesant! Bine de stiut! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere