Totalul afișărilor de pagină

luni, 18 septembrie 2017

Alege cadoul potrivit! Alege Jad Flamande

                    Ghiozdane, trolere, penare echipate, rechizite scolare, cadouri Disney, puzzle, IQ game si multe alte produse, va invita magazinul on-line Jad Flamande sa admirati si sa cumparati la cele mai bune preturi. Se pot cumpara cadouri deosebite pentru orice ocazie. Jad Flamande este importator exclusiv pentru toate produsele prezentate, produsele reprezinta in fiecare segment concepte de referinta la scara mondiala, fiind de cel mai inalt nivel conceptual, de design si calitate. Furnizorii externi sunt firme cu traditie, formatoare de tendinte in propriul domeniu de activitate. Gama de produse se adreseaza tipului de clientela ce doreste sa iasa in evidenta, prin stil si originalitate, atat prin propriile lucruri cat si prin cadourile pe care doreste sa le ofere.


        Si pentru ca noi urmeaza sa mergem cateva zile la munte iar bagajul Evei era in geanta noastra mereu, am ales geanta de voiaj/sport Disney Hannah Montana, o geanta indeajuns de incapatoare pentru tot ce are nevoie cateva zile o fetita de 4 ani.


       Dimensiuni generoase: 48x29x20 centimetrii, bareta pentru umar, 2 compartimente care se inchid cu fermoare. Inscrisul ''Hannah Montana'' licenta Disney si alte elemente de pe fata gentii sunt acoperite cu glitter, perfect pentru a capta atentia si a incanta o micuta domnisoara in devenire :). Si sunt convinsa ca toate lucrurile vor fi de acum separat de ale noastre, gata sa le gaseasca mult mai usor.



          Produsul se gaseste in categoria articole pentru gradinita si scoala, impreuna cu multe alte modele de genti sport, pentru diverse accesorii, pentru shopping sau pranz. De asemenea, gasiti imbracaminte pentru adolescenti, copii si nou-nascuti, articole fashion, decoruri pentru camera copiilor, articole pentru petrecere si cadouri de Paste. Si cum vine toamna, intrati sa vedeti cele mai frumoase umbrele cu personaje dragi.


                     Daca va place geanta noastra sport, intrati in magazinul virtual si o sa gasiti si o serie larga de produse de lux din segmentul cadouri si articole educationale, hartie si accesorii de impachetat cadouri, felicitari speciale tridimensionale, panoramice, gonflabile sau cu sunet. Cei mici se vor bucura teribil de animalutele de ferma si cele marine, preistorice, dinozauri, animale salbatice si dragoni Papo, pirati, caini, cai, personaje de basm si legenda, personaje istorice, pompieri, pirati si corsari. Gasiti multe jocuri si jucarii; masinute, trenulete si circuite, papusi, jocuri interactive si de inteligenta, plusuri National Geografic. Gasiti figurine pictate manual pentru colectionarii mari si mici, brelocuri si cani deosebite, creioane cu cristale Swarovski. Permanent noutati si produse de elita.


       O sa gasiti mereu promotii, oferte speciale si reduceri la diverse produse si garantat cele mai rezistente ghiozdane de scoala, pentru a sta relaxata pe toata durata anului scolar.
              Alege cadoul potrivit! Alege din oferta ceea ce te atrage... daruieste bucurie, daruieste iubire, daruieste frumos!
         
              Am un cod de reducere pentru voi de 7%, valabil pana la sfarsitul anului, o singura data de catre o persoana.
                          Codul este: scoala 0717, va doresc spor la cumparaturi!!!

22 de comentarii:

  1. Ce draguta este geanta cu H. Montana! Intru sa ma uit si eu ce produse mai au. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranta cei mici, vor fi incantati sa aiba propriul lor bajagel intr-o calatorie, se vor simti utili si vor avea o responsabilitate totodata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eheee daca e vacanta la munte sa fie cu distracție si vreme buna!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. In fiecare an cumparam ceva de la Jad Flamande. Anul acesta am ales ghiozdane pentru copii. Sunt exact ca in imagine, de calitate. Sper sa reziste la greutate. Ramane de vazut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am stiut de Jad Flamand. Data viitoare cand mai am nevoie de cate ceva pentru scoala, stiu unde sa apelez!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru recomandare. Chiar sunt in cautarea unui rucsac nou pentru Dragos.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce geanta draguta ai ales, cu siguranta fetitei ii place mult.

    RăspundețiȘtergere
  8. Se vede ca esti bunica de fetita! :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiam de acest site are chestii dragute :)

    RăspundețiȘtergere
  10. O sa ma uit si eu la oferta lor, poate gasesc ceva dragut pentru nepotica mea.

    RăspundețiȘtergere
  11. felicitări pentru postare ! ai prezentat produse frumoase ! veţi pleca la munte ? aveţi grijă că se anunţă ploi !
    pupic ! multă sănătate !

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu i-am luat ghiozdan baietelului meu de la ei. Sunt foarte multumita de el. Si fiind imprimat cu Fulger McQueen iti dai seama ce entuziasmat e si el!

    RăspundețiȘtergere
  13. M-ai facut sa zambesc si sa-mi amintesc de copilarie si de perioada cand Hannah Montana era chiar unul dintre serialele preferate :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu sunt "abonata" la ei!Mereu gaseste fetita mea cate ceva dragut acolo si comandam!

    RăspundețiȘtergere
  15. Vai ce ma ispitesti. Am gasit niste chestii dragute pe site si nici macar nu sunt scumpe! Cred ca dau si eu o comanda mica

    RăspundețiȘtergere
  16. Petrecere placuta la munte, Coco !

    RăspundețiȘtergere
  17. Super draguta e geanta. Sigur e încântată cea mica.

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumim, super idei de cadouri!!! Si nici nu ramai cu portofelul gol! :*

    RăspundețiȘtergere
  19. E prima data cand aud de ei dar au lucruri faine pt copii.

    RăspundețiȘtergere
  20. A inceput scoala si n-a fost destul de usor sa gasesc tot ce-i trebuia fetitei mele. Pe langa utilitate a trebuit sa bag in ecuatie si designul atractiv.

    RăspundețiȘtergere