Totalul afișărilor de pagină

vineri, 13 mai 2016

Microdermabraziune si drenaj facial

          O vizita foarte placuta la centrul Amity Spa, care se ocupa de tonifiere corporala, detoxifiere, slabire locala, celulita, ten luminos si multe altele. Simteam nevoia unei purificari a tenului, a unei imbunatatiri si nu stiam exact cum sa fac aceasta. Dupa intocmirea unei fise, am fost sfatuita in privinta procedurilor de care aveam nevoie si am ales microdermabraziune si drenaj facial, iar pentru ca primisem din partea dansilor de ziua mea un voucher, am ales si o masca super-hidratanta.


                    Microdermabraziunea este o procedura noninvaziva de refacere a suprafetei pielii, exfoliaza usor stratul superior de celule moarte, stimulandu-se astfel producerea de colagen, pentru un strat nou, sanatos si mai neted. Liniile fine, pielea fara stralucire, zonele rosii, petele de la soare, pot fi imbunatatite. Produsele de hidratare se absorb mai usor, sunt mai eficiente dupa tratamentul de microdermabraziune. Acest aparat lasa pielea mai curata si mai stralucitoare, uniformizeaza zonele decolorate inestetic, iti lasa un aspect luminos si radiant. Am avut tot timpul ideea ca este un tratament dureros si un pic invaziv, ramanand cu roseata...de fapt nu doare deloc si ramane foooarte putin rosu.  Se recomanda protectie solara imediat dupa sedinta.  Nu exista contraindicatii dar se evita zonele afectate de cuperoza, acnee sau rani deschise. Am inteles ca poti deveni ''addicted'' pentru acest procedeu. Rezultatul chiar era vizibil.


                        A urmat o procedura de drenaj facial, adica o deblocare ganglionara urmata de stimularea muschilor faciali cu un fel de ventuza, o procedura buna pentru accelerarea circulatiei limfo-venoasa, descongestionand tesuturile. Stationarea lichidelor in tesuturi creeaza stari de disconfort si la nivelul fetei, grabeste imbatranirea. In celule exista o cantitate de apa sau de lichide care are o anumita valoare si care curata toxinele produse de celule. Cand cantitatea de apa creste, aceasta incepe sa stagneze, iar in tesuturi se acumuleaza toti produsii toxici.

 
                 Si partea de rasfat profund, o masca cu argila rosie, ulei din seminte de morcov si apa de trandafiri, masca potrivita tenului meu pe care mi-a recomandat-o si preparat-o terapeutul, o noutate pentru mine, deoarece am avut surpriza sa gasesc un terapeut barbat :)
Argila rosie elimina impuritatile, contine peste 70 de minerale si are proprietati antibacteriale. Este rosie pentru fierul pe care il are in componenta si recomandata pentru ten normal, uscat si sensibil.
Uleiul din seminte de morcov hidrateaza pielea in profunzime, previne imbatranirea pielii, ii reda elasticitatea. De asemenea, ajuta la fixarea si mentinerea bronzului pentru mai mult timp, nu uitati sa-l luati la plaja, are o mica protectie impotriva razelor nocive, dar mai bine adaugati-l in uleiul de plaja.



                   Muzica ambientala si relax :)...si nu uitati sa va rasfatati din cand in cand!
                               Coco

13 comentarii:

  1. de cand imi doresc sa merg la o microdermoabraziune, doar ca nu stiu de ce dar nu am gasit un salon care sa imi inspire incredere..dfar mi-ar place mult un rasfat

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu facui microdermabraziune in romania, la fiecare 2 luni (cam asa). Tenul ramanea mai curat pt ca indeparta (mecanic) din pielea moarta de la suprafata, astfel ca si porii se "curatau".
    O procedura ce o ecomand din toata inima femeilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am facut niciodata micridermabraziune, dar poate o sa incerc. :)
    Sa ai un weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am aflat, din nou, lucruri interesante.
    Prefer in special mastile si masajul manual, mai putin aparatele.

    RăspundețiȘtergere
  5. si mie mi-ar fi frica sa incerc :) E pentru cei mai curajosi :)

    RăspundețiȘtergere
  6. De mult imi doresc sa incerc, dar eu sunt genul care nu imi place sa merg singura la un salon :)) si cum nu prea mai este timp liber in ziua de azi, greu gasesc vreo prietena disponibila sa ma insoteasca. :D xoxo

    RăspundețiȘtergere
  7. Oooh, vreau si eu :)) Ai dreptate, mai trebuie sa ne si rasfatam! Un weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesante procedurile, imi inchipui ca te simti altfel dupa astfel de metode profesionale.

    RăspundețiȘtergere
  9. am facut candva dermabraziune, merita. trebuie sa mai fac,dar mai bine iarna. limfodrenaj este un procedeu nemaipomenit, chiar intinereste.

    RăspundețiȘtergere
  10. Un adevarat rasfat, cred ca fiecareia dintre noi i-ar placea

    RăspundețiȘtergere