Totalul afișărilor de pagină

luni, 2 mai 2016

Cum a fost la intalnirea cu Super Nanny

                               
                                                  Workshop la Camara cu merinde- '" Capcane si provocari ale parintilor", un eveniment adresat parintilor, viitorilor parinti, bunicilor, care vor sa invete sa comunice cat mai frumos si mai usor cu copiii. Irina Petrea, psiholog specializat in pedagogie, celebra Super Nanny, ne-a dezvaluit cateva secrete de mare ajutor, detalii importante despre jocul parintilor cu copii, comportamente dificile ale celor mici, medierea conflictelor, formarea caracterului copilului. Am ajuns la sediu la ora 17 si la 21 inca nu ne lasam dusi :)




                 Am inteles ca nu exista " solutii universale" pentru a creste frumos un copil si nici nu se poate spune "copilul meu are o problema", fara a admite ca, de fapt, toata familia are o problema!! Exista o serie de principii de care trebuie sa tina cont toti parintii: sa-si creasca copii cu demnitate, blandete si consecventa.
               "Cel mai important lucru este sa stiu sa imbin demnitatea- adica-stiu ce fac, sunt sigur pe mine-si acesta este mesajul pe care-l transmit copilului atunci cand ii cer ceva- cu blandete. Sunt un parinte care pe langa autoritate are si iubire pentru copilul lui, iar acesta trebuie sa stie in permanenta ca este iubit neconditionat. Este nevoie de consecventa, pentru a nu crea o confuzie totala in mintea celui mic"


            La sfarsit s-au pus foarte multe intrebari, s-au studiat cazuri de comportament, apoi toti participantii au extras cate un bilet de tombola si toate biletele au fost castigatoare. Multumiri colaboratorilor si partenerilor media: Camara cu merinde, Yoga Joy Studio, Cryo Salon, Cuget Liber, Evenimente Constanta, First Make-up School, Dolphin Travel, 101 stiri.
                       Eveniment organizat de Kool Media.



   Sa nu uitam- cei 7 ani de acasa sunt cei mai importanti, dar difera mult de cei 7 ani ai nostrii!!!

13 comentarii:

  1. Ce secrete? Ce secrete ati aflat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar trebui sa se organizeze adevarate cursuri pentru parinti, astfel de evenimente sunt o mana cereasca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos!!! As fi vrut si eu sa particit la astfel de evenimente! Iti doresc mult curaj si rabdare de parinte. Rabdarea cred ca este cheia pentru o educatie corecta. Pupici, Liuba x

    RăspundețiȘtergere
  4. Salutar, Coco, si multa sanatate!
    Multumesc ca treci pe la mine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Participi la tot felul de evenimente interesante! :) Frumos; eu nu-s mama dar sunt sigura ca multe mamici ar avea o gramada de intrebari! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte bine gandite evenimentele astea. Uneori pana si parintii au nevoie sa invete cum sa fie buni.

    RăspundețiȘtergere
  7. Oawww, mai există super nanny? Îmi plăcea tare mult, cred că era singura emisiune cu sfaturi despre creșterea copiilor, pe care-o urmăream.

    RăspundețiȘtergere
  8. Hristos a Înviat!
    Te felicit că nu îți scapă nici un eveniment!
    Zile frumoase și senine îți doresc,Coco!
    Îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  9. Desi nu am inca vreun copil, mereu ma atrag astfel de intalniri/discutii despre cresterea mititeilor. Imi place sa fiu pregatita din timp. Eu urmez modulul II psihopedagogic si sa stii ca si de acolo aflam o groaza de lucruri utile despre cresterea copiilor. xoxo

    http://lifestylesem.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Coco, mie imi place fantastic cat esti tu de activa si la cate intalniri si evenimente participi. Copiii? Meserie grea sa fii parinte si cred ca este foarte adevarat ca nu exista retete universal valabile.

    RăspundețiȘtergere