Totalul afișărilor de pagină

marți, 31 mai 2016

Crema remediu alergii cu lavanda Hay Max

                           Un produs 100% organic, bun pentru adulti, copii, gravide, mamici care alapteaza- o solutie la suparatoarea rinita alergica pe care tot mai multi dintre noi o resimtim. O aplicare pe nari a produsului si efectele rinitei sunt diminunate. Contactul cu praful, cu parul de animale, cu polenul, cu enervantii pufi de plopi se reduc simtitor.


             Uleiul de lavanda a fost folosit de mii de ani pentru multe lucruri, inclusiv alergii, sforait, alifie impotriva insectelor, placuta pentru parfumul ei si pentru proprietatile ei de vindecare.


            Lavendula officinalis cu mirosul ei proaspat, floral, dulce, usor fructat, cu un ulei limpede, cu usora tenta galbena, este foarte bun pentru dureri de cap, hipertensiune arteriala, arsuri, dermatite, mancarimi, stres si enervantele alergii...numai cine nu le are, nu stie cat pot fi de enervante...
Hay Max il contine si este o adevarata capcana pentru acarieni, praf, par de animale, polen! Produsul mai contine ulei de floarea-soarelui si fagure de miere, toate ingredientele produse prin metode ecologice, nu contine parabeni si chimicale, nu provoaca stari de oboseala sau somnolenta, nu provoaca dependenta.

 se aplica pe nari pentru a bloca microbii, nelasandu-i sa intre in organism pe cale respiratorie. si nu are contraindicatii decat daca sunteti sensibil la unul sau mai multe din ingrediente. Exista cu lavanda, cu aloe-vera, cu tamaie sau aroma simpla, naturala, pentru toate gusturile.


Un produs decorat cu premiul de la Soil Association, cea mai importanta fundatie din Marea Britanie, responsabila cu certificarea a peste 70% dintre produsele organice care ies pe piata.


Hay Max este o metoda de prevenire, nu un medicament, dar este raspunsul la suparatoarele simptome alergice!

6 comentarii:

  1. Pare interesant. Nu am mai auzit pana acum. Se gaseste doar pe net sau si in farmacii, stii cumva?
    Sa ai o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, stiu ca si in farmacii, depinde de oras, farmacia Tei are!

      Ștergere
  2. Eeee super! O sa il caut si eu! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. O alifie pe care trebuie neaparat sa o recomand celor cativa alergici din preajma mea pentru ca... prea sunt "enervanti": nu aia pentru ca, nu cealalta pentru ca... :) Le-am spus ca sunt "enervanti", deci nu-i barfesc. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine de stiut, multumim. :)
    Sa ai o vara frumoasa!

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine de stiut, mai am probleme cu alergiile uneori.

    RăspundețiȘtergere