Totalul afișărilor de pagină

luni, 9 mai 2016

Am incercat VacuSport

          Cand am fost la intalnirea cu SuperNany, spuneam ca a fost o tombola foarte atractiva si eu am castigat un voucher la Centrul Medical Iowemed, in partea de beauty, care includea o evaluare corporala, o testare intoleranta la 100 de alimente si o sedinta cu aparatul...
                                    M-am programat, am mers si am dat peste o doamna doctor...foarte draguta, doamna Doctor Veronica Taraciuc,  mi-a explicat totul in detaliu, iar ambientul era unul de exceptie.




         Am inceput cu evaluarea corporala, la care sunt repetenta total, trebuie sa scap de ceva masa grasa, am un surplus adipos- offf- ciocolata :)), organismul era deshidratat, desi beau multa apa, masa musculara acceptabila- asta probabil de la multii ani de sport pe care i-am facut...candva...in vremea..ha-ha...de mult! Este bine ca am aflat ca trebuie sa bem apa des, cu inghitituri mici si nu sa dam pe gat un pahar cum faceam eu, rezultat...organism deshidratat...si eu beam la apaaaa...
D-na Doctor a fost foarte draguta si mi-a facut si un dosar nutritional de care promit sa ma tin cu sfintenie, a venit vremea...de aceea am castigat acest voucher, ca sa primesc un sut!!!

         La testarea intolerantei, am aflat ca am un grad mare de intoleranta la gluten si am decis sa elimin painea, si la aditivi si conservanti...cu astia o sa fie mai greu.

         Foarte interesata eram de aparatul VacuSport, nu mai auzisem de el si chiar vroiam sa stiu ce face. Am aflat: este un sistem ultraperformant de recuperare medicala care are la baza  medicina aerospatiala si tehnologia revolutionara a vacuumului intermitent...adica, alterneaza cicluri de presiune negativa si presiune pozitiva. Presiunea negativa aduce un aport crescut de oxigen in sange si in tesuturi, iar cea pozitiva curata sangele de reziduri, eliminandu-le prin sistemul sanguin si limfatic. Arata chiar ca o chestie spatiala, am stat intinsa pe o masa, cu fata in sus si picioarele introduse intr-un tub ce produce vacuum, in talie aveam o centura ce tinea capsula inchisa. Nimic neplacut, relaxant chiar.



                           Este indicat in leziuni articulare, inflamatii- si cum am un proces inflamat- a fost bine-venita sedinta, dereglari limfatice, leziuni ale ligamentelor, pacienti post-operator sau post-traumatic. O sedinta dureaza 30 minunte. Procedura interzisa femeilor insarcinate, cu tromboza sau tromboflebita si celor ce sufera de hipotensiune.




   Mi-a placut profesionalismul doamnei doctor si timpul petrecut la clinica a fost minunat!


                    Bineinteles ca au alte multe servicii, este un centru de dermato-estetica faciala si corporala, numai bune pentru o primavara plina de rasfat!


12 comentarii:

  1. Foarte interesant procedeul! Nici eu nu știam de treaba cu apa...eu beam ca o cămila câte un bidon odată si apoi pauza..
    Bănuiesc ca hipotensiunea ma scoate din cărți la procedeul asta:)
    Dar e bine daca tu te-ai răsfățat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant! Apa beau si eu in cantitati mari, cand mi-e sete.

    RăspundețiȘtergere
  3. Uimitor! Interesant. Pentru mine inaccesibil!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce experienta frumoasa!
    As incerca si eu cateva proceduri de acest gen .:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Un adevarat rasfat ca sa nu mai vorbim despre beneficii. Treaba cu apa nu o stiam, nici nu prea beau apa doar cand imi aduc aminte ca trebuie si ca sa imi iau grija si sa fac norma,( pe care nici vara nu reusesc s-o fac dar minte iarna) la fel ca multi altii, beau mai mult

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat de fain!! Serios tre sa bem inghitituri mici? Pfff asta exlica si deshidratarea mea...wow genial! Multumesc de tip;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte util articolul. Nu stiam ca trebuie sa bem cu inghitituri mici. De obicei, seara realizez ca nu am baut mai deloc apa pe parcursul zilei si obisnuiesc sa beau cat de multa pot... acum o sa beau cu inghitituri mici. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand eram noi mai mici si inghiteam "ghiohalt" apa, e spunea bunicul nostru ca apa se mestesteca, se bea cu inghitituri mici. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Cand uit sa beau rad un pahar cu apa pe nerasuflate, altfel beau si mananc ca o vrabiuta. :)
    xo

    RăspundețiȘtergere
  10. Interesanta postare! Cate mai aflu de la tine, draga mea!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-ar place si mie sa incerc un astfel de tratament

    RăspundețiȘtergere
  12. nu am mai auzit pana acum de asa ceva dar sunta tentant

    RăspundețiȘtergere