Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 16 aprilie 2016

Nutri Fitness Kids& Teens Constanta



 cu Cristina
          Primul centru din tara de fitness si nutritie pentru sanatate dedicat copiilor si tinerilor, si-a deschis portile la Constanta. Programul, unic in Romania, a fost conceput de o echipa formata din profesori de sport, educator- nutritionist- specialist design si monitorizare programe educationale pentru copii, cu o experienta de peste 12 ani in cadrul unei organizatii internationale.



Obiectivul, este sustinerea dezvoltarii armonioase a copiilor de 5-15 ani si tinerilor, promovand un stil de viata sanatos prin fitness, educatie pentru sanatate si consiliere nutritionala! As fi vrut sa existe asa ceva si inainte, este un subiect sensibil pentru mine.


Consecintele supraponderabilitatii in timpul copilariei constau in boli cardiovasculare si diabet de tip II, probleme ortopedice si tulburari mintale, rezultate slabe la scoala si o scadere a stimei fata de sine.
Aproximativ un sfert dintre copiii de opt ani sunt supraponderali sau obezi!!!
Servicii Nutrifitness:
- fitness, educatie nutritionala in cadrul careia copii invata sa-si cunoasca organismul
- educatie nutritionala pentru parinti
- grup suport pentru ajutare copii sa respecte meniul propus
- meniuri zilnice personalizate pentru adulti si copii
- seminarii de educatie nutritional
- petreceri aniversare pentru copii




Centrul se adreseaza tuturor copiilor, care, sub indrumarea specialistilor, vor invata sa manance sanatos, in conditiile in care societatea noastra este bombardata de produse de tip fast-food pe care organismul nostru nu le recunoaste. Parintii copiilor vor invata sa citeasca o eticheta alimentara si ce trebuie sa contina o farfurie zilnica pentru un copil sanatos.
Aici cu MariaCristina si Isabela care a pictat tablourile cu grupele de alimente.
Sa avem grija de sanatatea copiilor!

6 comentarii: