Totalul afișărilor de pagină

duminică, 7 iunie 2015

Persil Power-Mix Caps- curatenie la superlativ

                          Primele capsule cu detergent predozate, care aduc puterea gelului si a pudrei impreuna. Gelul concentrat indeparteaza petele de grasime, ciocolata, ulei, machiaj, protejeaza culorile stralucitoare si ofera un super parfum. Pudra compacta indeparteaza petele dificile, inchise la culoare, precum cele de fructe, cafea, ceai, iarba, actioneaza prin intermediul agentilor de inalbire pentru curatarea profunda a tesaturii si rufe sclipitor de albe.
Capsula este usor de folosit, este o capsula predozata bicamerala, o noua inovatie, o dubla putere in lupta cu petele, chiar si la temperaturi scazute.


                   Am incercat Persil Power-Mix Caps datorita campaniei BUZZstore, o agentie de marketing participativ, unde va puteti inscrie si testa cele mai noi produse si servicii de pe piata. Testul suprem a fost cand am patat bluzita preferata cu suc de capsune si dupa spalare am fost foarte multumita.


 Recomandarea mea este sa-l incercati si sa verificati singure...sigur va rezolva cu petele!


                       Coco

4 comentarii:

  1. si la mine a trecut testul cu cafea!

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am apreciat, mi-a albit niste rufe cam inecate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur sa citesc ca iti place si tie. Eu nu am mai folosit altceva de cand il am. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cojocaru Claudiaiunie 16, 2015

    De cand am primit mostra Persil, m-am decis sa il folosesc cat mai mult. Faptul ca scoate petele chiar si la temperaturi joase este excelent. Acum ma bucur de mai mult timp liber pentru familie si de haine mai parfumate si mai curate. Asa cum spui, este minunat !!

    RăspundețiȘtergere