Totalul afișărilor de pagină

luni, 15 iunie 2015

Copiii nu se pierd, ajung la...draga noastra Radio Vacanta

Nu cred ca a pierdut cineva melodia aceasta azi :)


                 Melodia pe care o asteptam cu nerabdare an de an! Cel mai indragit post de radio din Romania pana in 1990 si dupa aceea, singura frecventa care ne delecta cu muzica, muzica adevarata, din locurile pe care doar ni le imaginam...nu stiu daca intelegeti ce zic eu aici, poate doar cei sariti binisor de 30 ani...va amintiti vocea Doinei Caramzulescu???...eu o asociez inca cu postul noastru drag...
            Odata cu inceperea transmisie, revine pe litoral si Bratara de Vacanta! Anul acesta, Eva a fost primul copil care a primit-o, aveam mare nevoie :)...Eva nu are stare!



            Proiectul ''Bratara de Vacanta '' ajuns la cea de-a 6-a editie continua...vor fi oferite 20000 de bratari din hartie cerata, rezistenta la apa,  pe care se pot trece datele de identificare ale copilului, numarul de telefon al parintilor si numarul Radio Vacanta...deci...copii ajung la postul de radio Radio Vacanta! Parteneri ai Radio Vacanta sunt Crucea Rosie Constanta si Vivat, in farmaciile carora, gasiti bratarile gratuit.

 ...ne scuzati, este prima conferinta de presa la care asistam :)))

            Coordonatorul proiectului, frumoasa Adelina Tocitu, jurnalist Radio Constanta, la conferinta de azi, a explicat cum ii ajuta pe parinti aceasta bratara-  faptul ca peste 500 de copii rataciti pe plaja au ajuns la parinti in acesti 5 ani prin intermediul proiectului- si succesul de care s-a bucurat  inca de la inceput. Bratarile vor putea fi gasite in unitatile hoteliere, la receptii,  dar vor fi impartite si direct pe plaja de catre voluntarii implicati. In acest an, bratara merge si la Sulina.



  Campania ''Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta- Bratara de Vacanta'' a fost nominalizata la PR Award, categoria Buget Mic/ Creativitate Mare. Felicitari Radio Vacanta si coordonatoarei proiectului!!!
             Va asteptam sa va folositi bratarica!
                           Coco
       
        Nu pot sa trec peste si sa nu aduc un omagiu, celui care a fost Corneliu Leu, scriitorul, dramaturgul si regizorul care a infiintat in 1967 postul Radio Vacanta si care din pacate a trecut in nefiinta luna aceasta.

17 comentarii:

  1. Ce serioasa e Eva, draguta de ea. doamne fereste sa se piarda vreun copil.. Cand eram mica, am pierdut-o pe sora mea la mare in Odessa , vai ce a fost, tot prin radio au gasit-o.
    pupppppppppppp

    RăspundețiȘtergere
  2. Practic proiectul asta, bine ca s-au gindit sa bage bratara la receptia fiecarui hotel inclusiv direct pe plaja, e mai usor asa decit sa alergi la o anumita farmacie sa iei bratara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaaaai, ce amintiri mi-au trezit jingle-ul Radio Vacanta (si cateva lacrimioare in colt de ochi, gandindu-ma la tata, care iubea postul asta de radio pentru muzica buna) <3 Foarte faina initiativa cu bratara. Imi amintesc anunturile cu "s-a gasit baietelul blond, cu slip albastru, in jur de x ani, parintii sunt rugati sa vina cat mai repede la vila Radio Vacanta"
    De sambata pana joi sunt la Eforie Nord si poate am sa am ocazia sa ascult emisiunile. Daca ai timp, ne vedem undeva? Poate in Constanta? Da de stire :-*
    Uitam sa-ti spun: sa nu fie de deochi ce mare si frumoasa s-a facut nepotica ta. Mai ieri ne anuntai ca s-a nascut :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, tare as vrea! daca cumva ajungi in Constanta, ca e greu cu Eva dupa mine, poate ajungi intro seara sa te plimbi prin port Tomis sau cumva si ma suni sa ies si eu! seara e dragut de plimbare, ar fi super!
      sau in piata Ovidiu, ca este foarte frumos!

      Ștergere
  4. initiativa e ok, insa Eva o pune si mai bine in valoare.
    ar fi bine totusi sa nu beneficiem de efectul bratarii ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte tare proiectul, de mare ajutor. Uneori imi doream liniste dar chiar mi-a placut sa ascult radio Vacanta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, postul de radio face parte din amintirile noastre, ale celor de "peste 30" cum, cu mare amabilitate, zici tu. Proiectul este fantastic si este intr-adevar o idee simpla si geniala!

    RăspundețiȘtergere
  7. Un trio superb..sunteți drăguțe și dulci!
    O seară frumoasă vă doresc!
    Vă pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. m-ai emoţionat cu această postare, nu m-am aşteptat să reascult - cu mare drag - ''Radio Vacanţa''...
    felicitări pentru ideea cu brăţara, felicitări voluntarilor care o distribuie !
    cu drag, îţi doresc o seară cât mai plăcută !

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, da, imi amintesc si eu vag de radio vacanta! :)) Pf, ce vremuri...

    RăspundețiȘtergere
  10. Acțiune foarte inventiv și o idee bună de brățări. Salutari.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ei, fuse si se duse, ale tineretii valuri! Buna ideea cu bratara.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ideea e grozavă, Coco, am să distribui articolul pe rețele chiar acum. Păcat că fiul meu a depășit vârsta, poate doar vreo fată să-i pună brățara aia, ca să nu-l scape ! :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Eva le face o reclama pe cinste :)

    RăspundețiȘtergere