Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 aprilie 2015

Apocalips Rimmel London

Este o combinatie a culorii intense de  ruj cu stralucirea luciului de buze, cu pigmenti de culoare, destul de rezistent. Disponibil in 8  nuante, foarte frumoase, nu foarte tari, de la nude subtil la ceva mai spectaculos. Arata foarte bine, in special capacul cu forma aceea de diamant, ca o bijuterie, foarte frumos realizata. Si aplicatorul este foarte bine conceput, colecteaza exact atat produs cat ai nevoie pentru o aplicare. Consistenta lor impresioneaza, sunt foarte cremoase, lucioase in momentul aplicarii, ca...imediat sa devina opac. Mirosul este un pic a chimic, nu-mi dau seama exact dar dupa aplicare nu il mai simti. Foarte important este pentru mine faptul ca nu este lipicios absolut deloc si nici nu usuca. Imi place foarte mult.



            Detin nuanta 101 Celestial, o nuanta cumva intre mov si roz, cand l-am vazut am fost sigura ca nu-mi place,  nu prea port nuante movulii, dar apoi mi-am schimbat atitudinea, chiar imi place :)


                        Ce ziceti de Apocalips, merita incercat? Eu marca Rimmel, o asociez mereu cu mascara....asa se numea...pe vremea mea :)))...rimel, cred ca si acum tot asa spunem...si chiar nu am avut rujuri de la ei, acesta imi place in special pentru ca nu este lipicios si nici nu usuca...cum am zis...am o chestie cu aceste lucruri. Va pup!
                                Coco

8 comentarii:

  1. draguta nuanta, eu inca nu am apucat sa imi cumpar nici macar una :(

    RăspundețiȘtergere
  2. iti sta bine! si sigur trebuie sa mai incerci nuante rozalii-movalii, crede ma! pupiciii

    RăspundețiȘtergere
  3. E genul de nuanta care mi se potriveste, imi place. Si eu zic rimel la mascara, dar tot asa, am aflat dupa revolutie ca este de fapt o firma de cosmetice care scoate mai multe produse.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici mie nu imi plac cele lipicioase si care usuca, nuanta pare foarte draguta ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi place ornamentul:)).

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am avut un ruj mat foarte aderent cremos si grozav de rezistent...imi place grozav si ce ne-ai aratat tu aici :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Apreciez marca Rimmel, dar ruj movuliu... Oh, nu!! :)) Ar crede lumea ca mi s-au invinetit buzele de la frig - asa de rau se potriveste nuanta cu tenul meu!

    RăspundețiȘtergere
  8. nuanta pe care o folosesti este superba - este ceea ce port si eu cu placere. Intrebarea mea este - cat e ezistent este acest ruj?
    sa porti cu placere produsele Apocalips - Rimel!

    RăspundețiȘtergere