Totalul afișărilor de pagină

duminică, 15 martie 2015

Din lista de dorinte- un produs de nota 10+

                              Bine v-am gasit, dupa o scurta si binemeritata vacanta....cam scurta cei drept, dar ma multumesc si cu o saptamana :)
        Acum 3 ani am testat cateva produse de la Nuxe. Am ramas impresionata de ele, dar ca un facut, desi doream foarte tare uleiul uscat multifunctional ce poate fi folosit pe fata, corp si par,  nu l-am mai avut, pana acum cand.....am pus gheruta pe el :))...o cutiuta taaareee draguta cu 2 uleiuri, unul din ele sclipicios...


             Uleiul este un cocktail de 6 uleiuri pretioase, limba-mielului, sunatoare, camelia, nuci de padure, nuci de macadamia si migdale dulci, uleuri pretioase si binefacatoare, dar cel mai important aspect este faptul ca este un ulei uscat, adica dupa folosire nu ramane aspectul gras.
Prezentarea oficiala : Huile Prodigieuse Nuxe este un ulei uscat cu o formula unica ce imbina eficienta plantelor prin concentratia unica de 30% uleiuri si vitamina E , pentru a hrani , repara si infrumuseta fata , corpul si parul printrun singur gest .
BENEFICII PRETIOASE PENTRU TENUL TAU
Fata si corpul sunt moi si catifelate. Parul este suplu, lucios si plin de volum . Eu il folosesc exclusiv pentru par, nu ma indur sa-l risipesc pe corp!
              Ce m-a cucerit iremediabil la el, este textura sa, m-a uimit, dispare imediat, dar ramane efectul de hidratate. Nu cred ca am intalnit la nici-un alt produs acest efect. Habar nu am de ce produsele Nuxe au disparut din farmacii, de ce nu au prins la noi, desi sunt prezente am inteles in 60 de tari ale lumii, poate din cauza pretului- cu toate ca, sincer, merita cu prisosinta si nici nu se consuma asa usor. Se gaseste pe aoro in schimb :)...si redus! Este si un best-sellers al brand-ului de fapt! In Italia l-am zarit in farmacii, aveau in toate si nu m-am uitat dar sunt convinsa ca era si mai ieftin ca la noi. Eu cred ca este cel mai bun ulei incercat de mine....si am incercat multe!
               In cutiuta se mai gaseste si o lumanare parfumata, miroase aproximativ ca produsele Nuxe, o pastrez pentru o ocazie speciala :)


        Este si o sticluta mai mica cu ulei cu sclipici, acelasi ulei cu putin sclipici, atat cat sa dea bine, nu incarca, nu straluceste tare si ce sa mai spun de mirosul lor...absolut minunat!


              Tubul de crema este un produs la fel de minunat, pentru piele uscata, contine antioxidanti si miroase la fel de bine, persista mirosul si hidratarea, nici nu mai ai nevoie de parfum cu gama Nuxe.

 sticluta este incantatoare, nu am vazut cu acest desen pana acum, cred ca este o editie limitata...

 ...aaaaa....ce ziceam?
I love huile Prodigieuse :)
                           Daca nu ati incercat produsele Nuxe, sa o faceti neaparat!  Inca o data, 10 cu felicitari!
                                                                                    Coco


10 comentarii:

  1. Nu am incercat produsele Nuxe, insa mi-ar placea sa le incerc:) Arata atat de bine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am observat ca te pricepi, deci te cred pe cuvant ca-s produse de nota 10! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. (^‿^)✿

    MERCI beaucoup Coco !

    J'adore les produits NUXE !

    GROS BISOUS d'ASIE

    bonne journée !

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu care asteptam sa ne povestesti despre Roma ... Cum a fost ?
    Apropo de uleiuri, stii cum se foloseste uleiul de dafin pentru masajul scalpului ? M-am cadorisit in weekend cu o sticluta si acum caut informatii :) Te imbratisez, Coco !

    RăspundețiȘtergere
  5. Coco, uleiurile Nuxe poate că le voi căuta, dar aștept să ne povestești despre sejurul tău la Roma.

    Zi frumoasă ! ☺

    RăspundețiȘtergere
  6. Am avut si eu uleiul, il primisem sub forma de mostra, dar era o sticluta destul de maricica, ulei fiind oricum nu poti folosi o tona. A fost ok, dar nu mi s-a parut ca a facut minuni, drept urmare nici nu l-am cumparat in marime normala. M-ar tenta cel cu particule, vara cred ca ar merge bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. pai si vacanta? ati prins vreme frumoasa? :)
    multumi pt pont! o sa caut si aici Nuxe

    RăspundețiȘtergere
  8. ciao Coco , come stai? piacere di sentirti

    Nuxe ha ottimo prodotti Io ho provato Huile prodigeuse è ottimo ma un pochino troppo costoso per le mie tasche !

    ave

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am incercat produsele de la Nuxe si am fost incantata de ele. Mi am luat de pe aoro o crema de noapte si o recomand.

    RăspundețiȘtergere
  10. eu folosesc uleiul pentru faţă şi mai am o cremă de ochi Nuxe care se dozează excelent, cred că nu se pierde nimic din cremă. :) poate o să-mi fac curaj să încerc uleiul şi pentru păr... ;)

    RăspundețiȘtergere