Totalul afișărilor de pagină

luni, 12 ianuarie 2015

Cum a devenit parul meu ciocolatiu

                        Un super kit de la L'Oreal  Paris pentru degrade-uri, moda ombre look care m-a prins si pe mine. Sunt 3 variante, pentru a alege tonalitatea pe care o doriti, plus o perie aplicatoare speciala, pentru ca totul sa fie simplu :)))....eeee...si aici s-au complicat teribil lucrurile pentru mine!!! .. vopseaua este super, parul ramane moale si stralucitor,  si asta o spune cineva care a incercat toate...serios...toate marcile de vopsea  de pe piata noastra. Am apreciat faptul ca nu mi-a uscat si ars parul precum au facut-o alte marci, sa nu mai zic de cele decolorante, aceasta contine o tehnologie pe baza de crema cu complex de extra-stralucire. Chiar am fost multumita si puteti sa o folositi cu incredere!
Eeee...asta daca nu aveti 2 maini stangi precum am eu! Nu am reusit deloc sa impart parul precum instructiunilor, chiar aveti nevoie de cineva daca aveti parul lung precum al meu! Degrade-ul a iesit foarte frumos, chiar mi-a placut, numai ca partea dreapta a parului nu semana neam cu cea din stanga...si invers :))). Eu nu am reusit sa ma descurc singura, daca sunteti mai specialiste in impartirea parului, sigur reusiti! Si sigur o sa fiti multumite de acest kit!


           Sincer, este o vopsea reusita si merita folosita! Va urez succes...eu mi-am vopsit tot parul ciocolatiu deschis si daca imi va mai veni chef de ombre, o sa merg la salon! :)
                      Coco
P.S. am nimerit un ciocolatiu  caramea exact pe placul meu :)

15 comentarii:

  1. Ma uitam in pozele de la mare si aratai bine.Acum cred ca arati super!O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Coco, L'Oréal e L'Oréal, nu mai are nevoie de laude ! Da' eu nu mi-aș face degradeu în cap ! ☺

    Săptămână bună și ușoară să ai !

    RăspundețiȘtergere
  3. am vazut in publicitate ;),aceasta culoare ciocolatiu este foarte frumoasa!

    http://www.cristinasurdu.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. astazi mi-am cumparat si eu vopsea :)) Eu am ale Syoss - oleo intense, blond-natural :)
    abua astept sa ne prezinti fotografii. Pup. O saptamâna faina!

    RăspundețiȘtergere
  5. Super, o caut si eu. Suna bine ciocolatiu-caramel, desi mie nu-mi iese nici pe-aproape ce arata pe cutie. De obicei e mai inchis.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai si nu ne arati rezultatul.. tz tz!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa stii ca ma bate si pe mine gandul sa ma fac degrade, am vazut vopseaua in magazin, dar nu cred ca mi-ar iesi acasa, poate la coafor. Ideea e ca eu m-am vopsit cu L'Oreal si sincer nu prea tine culoarea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Coco, imi face pofta de caramele! :))
    Sa iti fie de bine! ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu imi vopsesc parul, dar cred ca arata minunat aceasta culoare :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Am folosit si eu kit-ul acesta..ce-i drept eu am m-am mai facut ombre acum un an, si eram destul de documentata pentru ca inainte urmarisem pe youtube niste tutoriale. Dar din toate tutorialele urmarite concluzia a fost asta: se imparte parul in jumatate ca pentru doua codite si se aplica vopseaua. Acum cand am revenit la ombre cu kit-ul L'oreal am aplicat vopseaua un pic mai de sus dar tot am impartit parul in 2 codite. Ah, si in plus am incercat sa fac si o suvita...asa de divertisment :)). Pup!

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  11. Ciocolatiu, de la L'Oreal, mi-am vopsit parul prin luna noiembrie - deja a crescut ceva (si s-a mai dus vopseaua putintel) si trebuie sa "rezolv" problema... Si e probabil sa aleg degrade-ul. :) Sper sa-mi iasa si de data aceasta, pt ca si parul meu e foarte lung... Uneori mi-a iesit degrade, dar nu pt ca asa am vrut... :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa-ti fie de bine si vrem pozeee! :D Eu ador ciocolatiul, insa de curand m-am vopsit brun mocha. :)) Ombre nu cred ca ma reprezinta. :P

    RăspundețiȘtergere
  13. cu ciocolatiu am pictat-o pe mama, i-a placut!

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca inca nu folosesc vopsea de par, nici nu stiam ca a aparut asa ceva pentru acasa. Te pup, merci de informatii!

    RăspundețiȘtergere