Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 5 iulie 2014

Lac de unghii CND Vinylux- colectia Paradise


                             Am descoperit oja perfecta, care rezista si la mine!...si se usuca repede, cum promite, luceste...si tine!!! si sa nu mai spun cat de frumoase sunt nuantele. Eu am Electric Orange, o culoare perfecta pentru vara, de fapt nuanta mea preferata in materie de oja si ruj :) Are si un top coat special care-i mareste durabilitatea, eu nu il am, dar si asa a stat 5 zile impecabil pe unghii, desi stau mult cu mainile in apa. Va las sa le admirati! Am inteles ca au pretul de  49 de lei si se gasesc in magazinele Topline.

          Am o mare problema cu uscatul unghiilor, nu am rabdarea si nici timpul necesare si tot timpul plec cu o unghie mazgalita, m-a impresionat timpul de uscare!


 ( si nu reusesc deloc sa scap de cuticule numai cu ulei - perseverez :)))
                                 multumesc Deea
                          Weekend cu soare va doresc!!!
                                    Coco







           








multumesc Deea !!! :)

10 comentarii:

  1. loved the bright and vibrant nail colors
    happy weekend
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    RăspundețiȘtergere
  2. mie mi-ar place Sultry Sunset :) Nici eu nu am rabdare cu uscatul ojei :)) de aceea imi cumpar doar din acele lacuri pe care se mentioneaza 30-40 secunde :))
    Un weekend minunat iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sufeream din cauza ojei, care indiferent de firma, sarea a doua zi de pe unghie. As fi fost curioasa de rezistenta acestei oje pe unghia mea, insa momentan sunt extrem de multumita de oja semipermanenta pe care mi-o aplic singura.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bunica are atata rabdare..., merg la salon si le fac cu oja permanemta, din cauza asta.Abia dupa vreo doi ani, am reusit cu cuticulele.Cu drag, fetelor frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  5. Oja portocalie chiar nu am. Imi place ca esti indrazneata, si mie imi plac culorile tari, eu merg mai mult pe rosu. Multumim de sugestie. Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Culorile sunt fantastic de vii, imi place verdele dar nu stiu daca as avea tupeu sa il port, eu sunt mai cuminte in alegeri. E mare lucru daca sta atatea zile pe unghii, in cazul acesta isi merita banii!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tare mi-as dori unul acum, caci unghiile mele arata lamentabil din cauza muncii:(

    RăspundețiȘtergere
  8. Aceste culori sunt frumoase ... :) Cu respect

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce culori faine! E bine ca si rezista!

    RăspundețiȘtergere