Totalul afișărilor de pagină

marți, 25 martie 2014

Rujul preferat

              In materie de cosmeticale, rujul este produsul meu preferat. Stiti cum se spune, daca ar fi sa aleg unul, o singura cosmeticala ajutatoare :), ruj as alege! Am destule, desi, cateodata, parca tot nu am nuanta potrivita! Am si mai ieftine si foarte scumpe, preferatele mele raman Maybelline, singurul ruj pe care il recumpar cu mare drag.



                      Nu sunt sigura ca sunt toate aici, sigur am cate unul-doua in fiecare poseta :))
Cum ziceam, preferate sunt rujurile Maybelline si cum sigur stiti ca la Cora le au reduse in aceasta perioada, mi-am imbogatit colectia cu 2 nuante superbe! Pretul unuia este de obicei 27 de lei, acum am platit 21 pe ambele. M-am oprit la cele 2, as fi vrut mai multe :)


         Sunt destul de asemanatoare, dar eu iubesc aceste rujuri catifelate si putin stralucitoare, chiar daca nu tin suficient pe buze, prefer sa reaplic decat sa am buzele uscate. Dintre rujurile declarate...de cursa lunga...adica- tin foarte mult...la mine nu tin decat cam tot asa...4-5 ore cel mult. Am observat ca multe din voi le apreciati, raportul pret-calitate este unul foarte bun. Nu stiu secretul, am alte rujuri mai laudate de fete, eu de acestea m-am indragostit! Mai am de la ei unul portocaliu, il ador si vara numai pe el il folosesc.


   Culoare nu foarte intensa, hidratare, un luciu discret- este tot ce-mi doresc de la un ruj!
                                                 Coco

22 de comentarii:

  1. E ft frumoasa nuanta, cate rujuriii♥

    http://merysyl.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. la mine fdt e produs indespensabil. dar am si o tona de rujuri, uit de ele.pupp

    RăspundețiȘtergere
  3. this is lip color heven
    Kisses,
    www.beingbeautifulandpretty.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat de la Maybelline, rujul nu e chiar preferatul meu dintre cosmetice, eu nu as putea trai fara dermatograful negru. Foarte faina oferta de la Cora, mie imi plac nuantele spre roz, dar si rosu aprins.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sunt in cautarea unui ruj nude frumos. Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoase nuantele tale de ruj! Sa ai atatea zile fericite de cate ori pui ruj pe buze! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce colectie bogata! Eu am doar un ruj...da, nu am gresit cand am scris acest lucru. In schimb am mai multe glossuri si de oje sa nici nu mai vorbim :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. De la Max Factor sau Yves Rocher ai incercat ceva? Eu una sunt foarte multumita de ele, mai ales cel de la Max Factor (Hint or Red), ahhhh e di-vin!
    Am cateva si de la Maybelline, bune si ele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de la YR am incercat, de la Max Factor nu mai stiu, parca :)

      Ștergere
  9. De acord cu rujurile Maybelline, un raport excelent. Altfel iubesc rujul rosu de la Revlon pentru culoare si unul rozaliu de la o firma mai putin cunoscuta pentru cremozitate si pigment.

    RăspundețiȘtergere
  10. eu prefer rimelul de la Maybelline ;-)

    RăspundețiȘtergere
  11. Atat de multe ai si tot nu ti-s suficiente! Ma insel sau nu ? :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt frumoase nuantele celor doua rujuri. Eu nu am in prezent nici un ruj Maybelline, iar despre rujul preferat de mine in ultima vreme am scris aici http://cosmetice-afaceri-online.blogspot.ro/2014/01/review-imp62-ruj-rezistenta-indelungata.html
    Indispensabil imi este fodul de ten :)

    RăspundețiȘtergere
  13. OMG! Imi place sa folosesc lipgloss de obicei :)

    Keep in touch on BLOGLOVIN

    Love,
    FASHIONHYPNOTISED

    RăspundețiȘtergere
  14. Pfuai! Eu am mai tot luat si am mai tot dat din ele, niciodata nu imi nimeresc nuanta perfecta, ceva intre roz si coral.. s de cele mai multe ori nu le vad rostul, mai ales daca nu e un ruj rezistent si super pigmentat, la primul pahar cu apa s-a dus.. imi place sa le incerc in magazine, dar altfel prefer un machiaj intens al ochilor si buzele nude.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cand sa invat sa ma rujez,nu se mai poate fara cateva retusuri si e prea complicat pentru mine.Voi sunteti superbe si experimentate.

    RăspundețiȘtergere
  16. chiar iubeşti rujurile! eu am schimbat periodic nunaţele, la început îmi plăcea rujul mai aprins - mai provocator, acum îmi place nunaţa roz, delicată!

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu folosesc ruj, doar balzam de buze, in schimb fondul de ten si rimelul stau la loc de cinste. Dar tu vad ca ai muuuulte rujuri. Sa le porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  18. Categoric sunt în urmă la acest capitol. Dar încerc să recuperez uşor, uşor...

    RăspundețiȘtergere