Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 27 noiembrie 2013

Ce mai testez

    Serumul cu caviar de la Capra Nera este foarte usor de aplicat, intra repede in piele si lasa o senzatie placuta. Face parte din Exclusive Gold Line si imbina eleganta formularii cu cele mai bune tehnologii de fabricatie. Zice asa : - apetisant si exotic, caviarul este o delicatesa in forma pura si un ingredient cosmetic de lux. Tratamentul intensiv pe baza de extract de caviar si proteine marine reprezinta un adevarat rasfat pentru piele, o '' talasoterapie de lux'',  care ofera toate elementele nutritive necesare pastrarii tineretii si frumusetii. Oferiti pielii dumneavoastra acest deliciu pretios...nu veti mai fi aceeasi dupa o astfel de experienta! ( sper.....in bine :))) ).
O ingrijire speciala pielii, datorata extractului de caviar si ADN-ului marin, concentrat sub forma de gel. Netezeste si reface pielea, oferindu-i toate elementele nutritive necesare, pentru ca aceasta sa aiba un aspect tanar si frumos. Are efect hidratant si regenerant. Pe tenul demachiat si curatat in prealabil se aplica 2-3 picaturi de serum, se intinde uniform pe fata, gat si decolteu, prin masaj usor circular, dupa care se poate aplica crema. Este o excelenta baza pentru machiaj. 
Imi place senzatia si o folosesc cu placere!

          De pe Vegis, am luat o pulbere organica de orz verde care se pare ca are un rol important in cresterea imunitatii, de care am maaareee nevoie! Combate oboseala fizica si psihica, are efect antiinflamator, regleaza tensiunea arteriala, incetineste procesul de degradare celulara, adjuvant in curele de slabire. Orzul verde este cea mai bogata sursa de hrana verde, aducand un aport pretios de vitamine, minerale si enzime. Regleaza metabolismul si are un puternic efect antioxidant.
 Praf de orz verde : aici in suc de mere, nu este rau la gust, nici nu-l simti...culoarea este mai......brotacel asa...:)


                  Se poate consuma cu iaurt, cu miere, in sucuri. Repet : nu este rau la gust...doar putin ciudat!...dar, eu chiar cred in puterile lui si daca nu mi-ar fi lene, as consuma zilnic...asaaaa...cand imi amintesc!!! Sigur o sa recumpar!!!
                Coco
                       Aaaaa...am uitat de painicile mele cu lapte...un aluat normal de paine, dar din faina neagra, cu lapte in loc de apa, neframantat, numai dospita cateva ore, masline si putin ulei de masline....delicioase...si usor de facut!!!


       Chiar va sfatuiesc sa le incercati, sunt pentru puturosi sau foarte ocupati...sunt si ocupata cu Eva, dar nu garantez ca nu ma incadrez si in prima categorie! ...data viitoare fac cu branza si rosii uscate!

24 de comentarii:

  1. Foarte bine arata painicile :X Iar acel serum are un ambalaj foarte elegant si luxos, sa-l folosesti cu placere :D :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Am sa incerc si eu, multumim de sfaturi!

    Kisses,

    Nico

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti grozava! Te pup.
    Sa si o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Din toate cele aratate de tine, cred voi incerca pulberea de orz.Am mai auzit de beneficiile ei,dar tu m-ai lamurit.Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  5. Super, sa te bucuri de tot ! :*

    www.culore.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Yummy
    Don't forget to join my $30 certificate giveaway
    http://www.beingbeautifulandpretty.com/2013/11/dressale-30-certificate-giveaway.html?m=0
    Keep in touch,
    www.beingbeautifulandpretty.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Painicile cu faina neagra si masline ma tenteaza cel mai mult!
    Numai bine Buni! :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum le faci tu pe toate, oare crema acea cu caviar da si rezultate? Astept sa imi spui intr-o postare viitoare!

    RăspundețiȘtergere
  9. Serul pare destul de interesant, atractiv :x pupiciii

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca imi place spanacul si pireul de mazare, cred ca imi va placea si pulberea din orz verde. xo

    RăspundețiȘtergere
  11. .... mai! Caviarul se manaca! :)))))))) LOL
    Painicile in schimb sunt grozave si nici nu sunt grele de facut!
    pupici Coco!

    RăspundețiȘtergere
  12. La painici m-am oprit si eu :) Mi s-a facut foame instantaneu :)

    RăspundețiȘtergere
  13. sa ne spui cum merge cu serul si mai incolo! m-ai fcut curioasa! e scump?

    RăspundețiȘtergere
  14. Quel pane con le olive deve essere buonissimo, ha un aspetto delizioso!
    Buona giornata da Beatris

    RăspundețiȘtergere
  15. si eu am auzit numai lucruri bune de pulberea de orz. soramea o foloseste si e super incantata. ar trebui sa o incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pulberea de orz verde imi face cu ochiul. Nu auzisem de ea pana acum, dar se pare ca am nevoie de o cura cu acest produs. Chiar daca e asa...verde :D :))

    RăspundețiȘtergere
  17. ❀~~~~~ Bonjour et merci pour cette belle publication !
    Passe une bonne semaine chère Coco !!! BISOUS ❀~~~~~

    RăspundețiȘtergere
  18. Painicile tale cu masline suna atat de bine, incat in weekend cred ca o sa iti urmez reteta.Am facut pane cu masline si eu dar nu si cu lapte. Pulberea de orez verde esti foarte bune, am auzit si eu...tre sa o si incerc...Iar in printa acviarului nu ma pot exprima...pare doar scump ;))) Dar sunt sigura ca e si bun. P.s join my giveaway?!:) As aprecia mult;)

    RăspundețiȘtergere
  19. une jolie publicité
    bonne soirée

    RăspundețiȘtergere
  20. Am gasit un magazin de gen "health store" cu tot felul de pudre si minunatii de care nici nu am auzit.. poate incerc si eu ceva interesant, desi prefer sa pun verdeturi in smoothie-uri, pt. aportul de vitamine necesar.

    RăspundețiȘtergere
  21. Arata asa bine painicile tale, mi-ai facut pofta.

    RăspundețiȘtergere