Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 noiembrie 2013

Caffeine Eye Roll-on si Anti-Fatique Roll-on Lissant

                        Folosesc produse pentru conturul ochilor de foarte mult timp, cu succes as zice eu! Nimic nu se compara cu uleiul de migdale dulci, dar pe acesta il folosesc doar seara la culcare, dimineata am nevoie de un produs non-gras, care se absoarbe repede in piele si se poate aplica machiaj imediat fara a se intinde.
Cele 2 produse le-am folosit pana la sfarsit, am un ten spre uscat, mi-am format o parere despre ele.
    Cure Solution de la Yves Rocher : un roll-on anti- oboseala si impotriva cearcanelor, cu 3 bile pentru masaj si formula ultra- revigoranta. Avand in vedere pretul nu chiar prietenos, 80 ron, il gasiti si redus deseori, dar nu prea mult, nu pot sa spun ca m-a dat chiar pe spate. Este o cremita verzulie, chiar daca este prezentat ca gel- mie nu-mi pare, hidrateaza zona ochilor pentru o perioada scurta, dar nu mi se pare ca diminueaza cearcanele. Nici bilutele nu m-au ajutat prea mult, am preferat sa-l aplic cu degetul. Concluzie? : o cremita pentru conturul ochilor obisnuita! Nu o voi recumpara!


     Caffeine de la Garnier, promite acelasi lucru : reduce aspectul de pungi si cearcane ce te fac sa pari obosita, stimuleaza micro-circulatia, sporeste drenajul din jurul ochilor si iti lumineaza privirea. Pretul prietenos, deeee....nu mai stiu, in jur de 30 lei, faptul ca bila chiar racoreste, gelul este light si intra imediat in piele, il face dupa parerea mea mai folositor decat cel precedent. Si chiar imi pare mai bun, nu reuseste el sa stearga cearcanele....nici nu cred ca exista ceva pentru asta in afara de cremele speciale de acoperire, hidrateaza superficial,.... numai senzatia de receala face toti banii :). De folosit inainte de o crema cu adevarat hidratanta!
     Concluzii? daca ar fi sa aleg intre cele 2, as alege pe cel de la Garnir, pastrez chiar recipientul gol pentru bila foarte folositoare la masaj!


              Siii...... nu uitati!!! nimic nu se compara cu uleiul de migdale dulci! Folosit in fiecare seara, aduce beneficii imense pentru zona ochilor!


                                      In rest...ce sa va zic? ....avem cercei! :))))...cu Caffeine se da bunicuta!!!
                                                          Coco

15 comentarii:

  1. multumi pt pontul cu Garnier! am si eu nevoie! pana acum am avut un ser de la Dior dar s-a termint.....si in viitorul apropiat nu prea sunt sanse sa-l mai cumpar! a fost extraordinar de bun! am incercat de-a lungul timpului mai de toate, cel de la Elmiplant mi-a placut mereu! dar ma batea gandul si la Garnier asa ca acum il incerc!:)
    Cat despre mocuta, caaaat e de frumoooaaaasa!!!! ptu-ptu sa nu-i fie de deochi! (am invatat si eu asta de cand am bebelu) :) scumpete de fata! :) am pastrat manusile lui bebe si i le-am pus mai in joaca, zilele trecute in manute! stii ce mici par? :) ce fain tb s fie la voi! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Un felice fine settimana a Te...ciao

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar eram mereu curioasa de ambele produse dar nu am ajus eu sa le cumpar. Pe cel de la Yves sigur nu-l voi incerca dar cel de la Garnier poate va primi o sansa :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici mie nu imi place roll-on-ul de la yr :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Am si eu in sfarsit uleiul de migdale, nu de mult timp, dar imi place si inteleg ceea ce spui. Pentru zi folosesc de la Hofigal, voi scrie ;)
    Pup dulcica!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum am sosit m-am si uitat pe la tine in gradina.Nu sunt fan produse,dar sunt fan nepotica.E o imbinare super.Sa se faca mare si constiincioasa ca bunica! Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe cel de la Garnier l-am incercat si nu mi-a placut deloc produsul in sine.Doar biluta aceea de masaj mi s-a parut interesanta pentru ca racoreste.Am pastrat si eu recipientul si imi mai fac uneori cate un masaj dupa ce aplic ulei de jojoba.

    RăspundețiȘtergere
  8. ✿ ❀ ✿
    ❀ Bonjour chère Coco !
    Merci pour ce post !
    Qu'il est BEAU ce bébé !!!!!!!!!!
    BONNE JOURNÉE
    BISOUS ❀

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu ma cremuiesc foarte des.... spre nici o data! Dar, daca ar vedea astia de aici ca la o varsta asa de farageda i-ati pus cerecei ar anunta protectia copilului! :)))))
    Aici nu se fac gauri la un bebe asa mic! Se spune ca îi poate afecta urechea si functiile ei! Cate bordee atata obicee.....
    Fiimea la 3 ani a primit cercei! Au! :))
    Este o frumoasa bebita, sa va traiasca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minnie, in spital i-au pus...si era spital privat! cei de acolo au intrebat si i-au pus fara sa ceara ceva plata!

      Ștergere
  10. Am folosit si eu roll-on-ul de la Garnier, dar nu m-a dat pe spate. Mai tentata as fi de uleiul de migdale dulci pe care il recomanzi tu cu atata caldura. :D De unde se poate procura?

    Sa-ti traiasca nepotica, este o dulcica, iar tu o bunica atat de tanara... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim :)
      uleiul de migdale dulci il gasesti in toate magazinele Plafar, este ieftin, eu am cumparat ultima data o cantitate mai mare, dintr-un magazin bun de la mine din oras Curtea Brancoveneasca...il poti lua online daca vrei si alte uleiuri de pe Elemental.

      Ștergere
  11. M-am abonat prin GFC la blogul tau.. Imi place mult ce faci si esti oarecum un model pt mine, avand in vedere ca eu sunt abia la inceput. Mi-ar placea sa te abonezi la mine, nu am prea multi ,,urmaritori" :D

    Te pup!

    http://culore.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  12. Ulei de migdale dulci, de tinut minte, inca mai am ceva crema de la Yves Rocher, clar nu o mai cumpar a doua oara e al naibii de sidefata pentru gustul meu. Ma bate gandul sa incerc si crema cu ulei de aragan de la Farmec pentru contur ochi, macar dimineata

    RăspundețiȘtergere