Totalul afișărilor de pagină

vineri, 18 octombrie 2013

Karma- Lush

Karma ( budism,  hinduism ) -  definitie Dex = forta impersonala, care cantareste toate faptele, bune si rele, pe care orice fiinta le intreprinde in decursul vietii si, totodata, forta implacabila care determina, in cadrul ciclului de transmitere a sufletelor, calitatea vietii urmatoare.


               Parfum solid Lush- un parfum luxuriant, picant...prea picant pentru gustul meu, nu neplacut, aveam nevoie de acest miros astazi...sunt meteo-dependenta.....ploua.....umezeala multa, frigut.....:(...macar o raza de soare, ceva acolo, cat de frig ar fi,  ar reusi sa ma bine-dispuna!!!
Contine uleiuri de portocale dulci, patchouli, pin, lemongrass, o aroma calda, ispititoare, inspirata din muzica anilor 70', o oda a hippies. Se topeste direct pe incheietura mainii, aroma intensa de patchouli se simte instantaneu incalzindu-te, dar nu persista foarte mult, ca orice parfum solid, natural, confectionat din uleiuri eterice.


-face parte din familia mentei, are componente antiseptice si linistitoare, cuvantul inseamna frunza verde, folosit in parfumuri, in medicamente, respinge molii si alte insecte,folosit de multe mii de ani, este unul din putinele uleiuri esentiale care se poate aplica nediluat pe piele, uleiul devine mai bun odata cu trecerea timpului si ...ce este cel mai important...rareori exista cale de mijloc...ori iti place aroma, ori NU! pentru unii poate declansa un raspuns puternic afrodisiac, pentru altii, mai putin placut....
Voua va place mirosul de patchouli ??? Mie da, depinde de starea sufleteasca!!!
Coco


13 comentarii:

  1. Ce culoare frumoasa are,fara sa-l miros si tot imi da o stare de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un produs pe care de mult vreau sa il incerc :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cunosc cum miroase singular, dar mirosul de patchouli printer alte ingrediente mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Of dar nu sunt foarte clare pozele :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! a sosit timpul ca Adnia's blog sa treaca la un nou nivel, sa primeasca un nume si o casuta noua, care iti sta la dispozitie incepand de azi! Asadar, te invit cu emotii sa treceti pragul Retetelor mele dragi, pe care le gasiti de acum aici: http://www.retetelemeledragi.com/
    De asemenea, daca ma urmaresti le blogroll, te rog din suflet sa modifici (din nou, cu toate scuzele de rigoare) linkul din blogrollul tau!

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place, il am in exemplar dublu, dar in ultimul timp m-am saturat de mirosul lui :( iti urez sa il folosesti cu mare placere !

    RăspundețiȘtergere
  7. Sincer nu am idee cum miroase pathcouli dar ideea unui parfum solid e interesanta

    RăspundețiȘtergere
  8. N-am incercat un parfum solid si nici n-am mirosit pathchouli independent de alte ingrediente. Nu stiu daca imi place sau nu, insa in unele parfumuri care imi plac este prezent si ulei din aceasta planta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cel de Patchouli da, insa nu suport Ylang-Ylang si nici vesnic laudata lavanda. :))

    RăspundețiȘtergere
  10. vreau si eu sa il incerc!!
    pupici

    www.mychoicebysorana.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  11. al meu e de ceai verde! mi se face sete pe loc! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. N-am avut prea multe chestii de la Lush, ca nu am un magazin la indemana, asa ca rar intru pe la ei!

    RăspundețiȘtergere