Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 7 septembrie 2013

Frumoase siiii...super enervante :))


                              Dupa ce m-ati intaratat si zapacit cu ojele Jelly Jewels de la Golden Rose,... dupa ce le-am gasit eu la reducere, pentru ca scapasera de mine, deoarece nu se gaseau neam la mine in oras,...dupa ce m-am hotarat eu ca ...exact...astea 8 ar fi ce-mi lipseste :)....am inhatat pachetul de la posta si glont acasa cu el....m-am sucit, m-am invartit ...si am incercat prima sticluta, asta cu auriu si negru!...teribil imi place, rezista destul de bine pe unghie, in conditia in care sunt mai mereu cu gherutele in apa, cam 3 zile...plus ca ardeam de curiozitate sa incerc alta...si am ales-o pe cea cu mai multe culori....hmmmm...bun si frumos...numai ca procedeul de indepartare mi-a dat niste batai teribile de cap...nu ca nu m-as fi asteptat la asta...da'...nici chiar asa :))). Drept urmare, am decretat...aceste 2 nuante, imi ajung...daca nu vreau sa-mi uzez teribil nervii, si celelate vor pleca la prietene....sa se mai enerveze si ele :)))


                    Imi plac foarte mult toate, dar nu-s prea rabdatoare de felul meu,...daca tii discheta umezita cu acetona in jur de 1 minut pe fiecare unghie, se curata mai usor...am zis mai usor...nu mai repede :))...asa ca...Bye -Bye restul de sticlute...este ca sunt de treaba??? :)))

26 de comentarii:

  1. :))) am avut si eu ceva asemanator. Imi venea s-o scot cu șmirghel de pe unghii. Altfel, arata super, ce-i drept!

    Foarte de treaba, foarteee :D

    RăspundețiȘtergere
  2. m-am gandit eu ca despre astea e vorba atunci cand am citit titlul. :D

    pupici!
    http://cherryqueendee.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt absolut superbe, le ador si mi-ar placea si mie sa le am pe toate sau macar una :)))
    Eu m-am obisnuit sa dau jos oja cu sclipici, cum port tot felul de astfel de combinatii, stiu cum sa procedez ca sa nu mai mai chinui asa de tare. :P
    Sa le folosesti cu placere! :)pup!!

    RăspundețiȘtergere
  4. La fel am patit si eu cu China Glaze It's a trap-eze. Am vazut-o,mi-a placut enorm, am cumparat-o, am adorat-o si am inceput sa o urasc cand a trebuit sa o dau jos pe unghii. E greu, dureaza mult mult mult, nu se curata de tot si umplu casa de sclipici. Acum ma cam feresc de ea...sunt foarte frumoase ojele tale...:*

    RăspundețiȘtergere
  5. ieri am dat jos de pe unghii ceva asemanator. Frumoase tare, zic si eu, dar mi-a luat cam 20 de minute sa le sterg :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Si pe mine ma enerveaza asata la ojele cu sclipici :( Eu pun pe fiecare unghie discheta cu acetona, apoi invelesc cu staniol, aprox 1 minut si se ia mult mai usor. Apropo, de unde ai luat ojele, sunt atat de superbe, mai ales a 2-a nuanta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://1001cosmetice.allshops.ro/produs/6809707/GOLDEN+ROSE+JOLLY+JEWELS+LAC+DE+UNGHII.html
      comanda a venit rapid, impachetata foarte bine!

      Ștergere
  7. Se dau peste o oja mata sau se aplica direct pe unghie?

    RăspundețiȘtergere
  8. Ojele cu sclipici sunt enervante dar sunt dragute :) eu am doua oje, una de la Essence si una de la Beautty UK si ma enerveaza cand le dau jos dar sunt prea dragute ca sa renunt la ele :) sunt frumoase ojele de la Golden Rose :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu sunt rele, sunt chiar vesele! Interesant ca se curata asa greu, asta n-ar fi un avantaj totusi?

    RăspundețiȘtergere
  10. Of Of , tu vrei sa le dai si eu nu stiu cum sa fac rost de ele :)). La mine in oras nu se gasesc de nici o culoare la nici o magazin ... oricum , sa le folosesti sanatoasa :* .

    didiibeauty.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  11. Esti de treaba, ti-ai si dat de treaba :))
    eu sunt calma la sters, evident nu intra in discutie cand tre sa fug nu stiu pe unde :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu sunt in tema cu aceste noutati,dar un lucru e sigur,ai rabdarea mea. Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  13. De cum am vazut prima poza am stiut exact la ce o sa te referi! :)))))))) si eu chinui sa curat oja cu luciu, si cele patru "impricinate" ale mele au sideful mult mai finut :) Le-am luat cu reducere de la Sephora, arata bine dar cand vine vorba de curatat......:)))

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu mai folosesc oje golden rose pentru ca nu rezista (cele fara sclipici) Cel putin pe unghiile mele. Iar eu n-am timp sa-mi pansez manichiura tot a doua zi.Si nici cu oja crapata la varfuri nu merg. Dar imi amintesc ca la astea sclipicioase cu particule e un chin sa dai jos totul de pe unghie!

    RăspundețiȘtergere
  15. cat de bine arata...eram sigura ca nu sunt singura care uraste procedeul de indepartare al ojelor cu particule de sclipici :))
    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
  16. :)) iti dau dreptate. Eu am pus pe cineva sa-mi dea jos oja :)))

    RăspundețiȘtergere
  17. Very glamour colors!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    RăspundețiȘtergere