Totalul afișărilor de pagină

joi, 7 februarie 2013

What’s in My Makeup Bag?

              Mi-a placut ideea pe care a propus-o Stella , chiar sunt curioasa ce cosmeticale carati dupa voi :)
   Eu nu prea multe , cateva asa , in caz de ceva  si am incercat sa port cosmetice in recipiente cat mai mici , si asa geanta mea este ...o gaura neagra :)))
   In primul rand , rujul , produsul fara de care...nu se poate...daca ar fi sa aleg un singur produs , doar unul...as alege indiscutabil rujul . Am la mine unul de la Essence , un beige minunat care merge la orice tinuta , foarte emolient si hranitor ( desiiiii , nuanta mea vedeta este corai - tangerine ) .


                 Apoi , un Tint Posie , poppy-pink tined lip& cheek stain de la Benefit ( iubesc Benefit , Lush , L'occitane ...si alte cateva ) , bun la orice , dupa cum bine stiti ! Un mini parfumel solid Karma de la Lush , un fluid pentru fata Girl Meets Pearl , o mostra Mario Badescu cu crema , un elastic pentru par .


        Mai am un flacon mititel de crema pentru maini , nu pot fara , am pielea uscata si daca ma spal pe maini , ma tine pielea , e musai sa ma naclaiesc cu ceva :) , cand se termina il reumplu cu crema !


                    Far' de asta , nu se poate...produsul vedeta Erase Paste Benefit , nici nu cred ca trebuie sa va zic de ce...este cel mai minunat '' stergator '' posibil , nu ???


          ... mai nou , am descoperit Shimmer Powder , Essence si imi place tare tare mult , face parte din colectia The Twilight Saga , Breaking Dawn , are o stralucire foarte frumoasa , niste pigmenti minunati , va sfatuiesc sa o incercati , o sa o indragiti .


                     siiiiii ...ca sa nu va mint , mai am vre-o 3 rujulete la mine , ca nu pot fara ele :))) , sunt curioasa ce mai purtati voi !
                                                                   Coco

21 de comentarii:

  1. Nice products!!!
    I have an award for you in my blog!!! Hope you like...
    Have a nice day!

    Besos, desde España, Marcela♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Fain rujul tau, nuanta.. eu am de bicei in geanta: doua rujuri, un parfumel mititel,o pudra,un rimmel(nu stiu de ce il tin dupa mine) si servetele..apoi...chestii care imi trebuie pentru al mic- 1 pampers doi,servetele umede,sticla cu apa etc :D

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca sunt unica fata care are totul in geanta, in afara de cosmetica :))))

    http://www.cristinasurdu.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. •✰ •✰ •✰ •✰ •✰ •✰
    Hello Chère Coco :o)
    c'est génial tout ce que tu as dans ta trousse de maquillage !!!! :o)
    merci et GROS BISOUS !!!!
    •✰ •✰ •✰ •✰ •✰ •✰

    RăspundețiȘtergere
  5. Nice photos... I can' read you :( but send you a friendly Hello ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. De-acum am pampersi si serveyele umede in geanta, o sa renunt la "caramida" mea de trusa! dar pt ca e mai simpla o poza cuprinzatoare, promit o postare cu trusa de "oras" pt care Vlad ma blameaza atat! e doldora si ocupa ceva loc in geanta....:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu sunt genul care " cara" si casa dupa ea.Am o geanta cat un sac!

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow,! Im using the benefit teint for lips Is good

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu daca ma crezi, dar de mult ma pregatesc sa scriu o astfel de postare.Pe viitor o voi scrie.Te pup.Faina gentuta cu bunatati.Te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. La mine e simplu.Fara farduri ca nu prea ma mai ajuta.Uneori ma mai prostesc si-mi place reactia persoanelor cunoscute.Voi sunteti frumoase si tinere,neaparat sa aveti ce va trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum mai m-am linistit.... dar înainte! Pfff... bine ca mi-a venit mintea la cap! :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Acum am realizat că eu nu port deloc machiaje la mine. De fapt, mint... Am un gloss... în rest o să găsești întodeauna la mine în geantă aparatul foto care fiind un DSLR este destul de mare, încărcătoare pentru telefoane, telefoane, portofel, acte și cam atât...

    RăspundețiȘtergere
  13. daaa, rpodusul de la benefit e minunat numai ca mi se pare putin cam scump :) si pudra de la essence, o ador

    RăspundețiȘtergere
  14. eu nu prea am cosmeticale in geanta, azi am luat cu mine totusi un corector, un ruj si un creion de ochi+rimelul, doar pt. ca ies in oras mai spre seara si nu ajung si pe acasa inainte, sa ma "ajustez" un pic.. in rest, am o perie care are atasata o oglinda, un corector, si cam atat.. :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce multe ai! Eu port doar un mascara si un ruj, si daca plec in calatorie imi iau demachiantul si crema. Atat!
    Wee placut!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce port mereu hm...balsam de buze, ruj rosu si creionul negru. A si pudriera :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Hola, genial pasar por tu blog, es bien interesante, un gusto estar aquí, te invito cordialmente a visitar el Blog de Boris Estebitan y leer un poema cómico mío titulado “El baile de Snoopy”

    RăspundețiȘtergere
  18. da ce nu port :D toate prostiile. daca ma uit acum...ochelari de soare, gloss, plasturi, vitamina C :D dar asta pentru ca mi am facut curat, am trecut prin aeroport, dar in general am si fond de ten, si pila, si pudra, uneori si penseta, oglinda :D

    RăspundețiȘtergere
  19. Si continutul gentii mele este, in mare parte, acelasi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu port mai nimic dacaies in oras. De fapt nimic.
    Doar daca plec undeva iau un 2 rujuri fiindca intotdeuana combin rujuri, negasind o culoare care sa fie ce mi-as dori, mai am un creion de contur buze, un creion negru contur ochi, o crema hidratanta de fata, o unghiera si pila de unghii, o penseta, o oja eventual desi foarte rar si un fard bleu pentru pleoape. Nu port ala culoare de fard de pleoape niciodata. A, si o mica oglinda si un parfum.
    Cam atat. Foarte putin. :) Nici nu se observa in poseta.

    RăspundețiȘtergere