Totalul afișărilor de pagină

luni, 27 februarie 2012

Cristale lichide Art

Cristale lichide cu ulei de seminte de in si vitamina F





                   L-am primit cadou si nu stiam exact ce este , cum nu stiu acum unde as putea sa-l gasesc , ori un produs asemanator . A fost dragoste .....la prima folosire !!!  Miroase divin si persista mirosul 24 de ore . Este un ser cu efect de stralucire , parul devine moale , nu se mai electrizeaza  , placut la atingere , straluceste si miroase divin a vanilie . Este nevoie de doar cateva picaturi si parul este foarte hranit , hidratat si stralucitor parca protejat de o pelicula . In palma pare foarte gras si initial m-am speriat , dupa ce l-am pus pe par nu se mai simtea nicio urma de produs gras , parul ramane curat si foooaarte aromat  ,  este foarte asemanator ca perceptie pe par cu uleiul de la Nuxe ( cu care am sa-l inlocuiesc daca nu mai fac rost de acesta ) .  Nu mai am mult produs , deja am intrat in panica....am cautat mult dupa el , se gaseste  in Italia si nu peste tot , am inteles ca nu este foarte scump , in jur de 10 euro , dar merita toti banutii , este de departe cel mai bun produs pentru par pe care l-am folosit eu . Sunt pe deplin multumita de rezultatele lui . Intr-un tarziu am gasit produsul si am vazut ca au de mai multe feluri , cu vanilie ,  banane , capsune , nuca de cocos , ciocolata alba  , cirese , migdale etc...va dati seama :)...un regal...comestibil :)))


           
    Daca a vazut cineva la noi pe undeva sa-mi zica si mie...daca nu...ma descurc cumva eu ...cumparati-l daca va iese in cale , o sa fiti multumite sigur !

14 comentarii:

  1. draga mea, cand intru la tine am senzatia ca intru in cofetarie :))). notat, cautam!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. carevas-zica...si p-aci se vede..latura gurmanda pe care ma chinui sa mi-o inabus :)))))))))

      Ștergere
  2. Nu am vazut si nici nu am auzit de acest produs. Oare foloseste pentru oricare tip de par, eu am parul foarte ondulat si fir subtire?

    RăspundețiȘtergere
  3. buon inizio settimana a Te...ciao

    RăspundețiȘtergere
  4. really great post! thanks for your visit on my blog and for your sweet comment, Keep in touch with fashion if you like follow me also on facebook my Facebook page have a good day... keep in touch ....

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ar placea sa gasesc si eu la noi asa ceva :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mieeeeee...imi trebuie musai , dar cred ca numai in Italia se gaseste , ma descurc eu cumva :)

      Ștergere
  6. Suna tare interesant, insa nu am vazut asa ceva...te-ai gandit sa intrebi la un salon de profil, poate exista un produs macar asemanator...

    RăspundețiȘtergere
  7. Very interesting post!!Thank you for share it!
    Follow you ever like pleasure, and you?
    I'm waiting you on my page... I have a new post!!
    Valentina

    RăspundețiȘtergere