Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 28 iulie 2021

Hai la jocurile olimpice cu Tokyo Collection

                Vă invit să descoperiți ediția limitată Tokyo Makeup Collection de la Avon, inspirată de jocurile olimpice de anul acesta. Te vor face să ieși în evidență, să experimentezi un machiaj fresh, ușor de purtat. In coletul Avon de la BuzzStore am găsit 2 noi produse nonconformiste și pline de culoare pe care le testez în premieră: un nuanțator superb pentru buze și obraji și un creion contur.

                Rujul Cherry Pink are exact nuanța mea preferată pentru sezonul cald. Nici că se putea mai bine! Un nuanțator pentru buze și obraji cu o tehnologie unică, cu pigment cu textură ușoară, foarte purtabil și deloc lipicios, iar pe obraz, tapotat ușor cu degetele, obții efectul dorit, fără a folosi 2 produse diferite. Nu este foarte pigmentat, este lejer, îl poți aplica de mai multe ori, intensificând culoarea atât cât dorești. Inspirat de efectul monoi japonez, îl găsești in 5 nuanțe fantastice. Formula sa lichidă plăcută se răspândește perfect și rămâne activă mult timp fără a usca pielea delicată.



               Creionul contur are un vârf inspirat de creioanele de caligrafie, permițând astfel o aplicare precisă și ușoară a culorii sale intense, rezistente la transfer. Trebuie să mărturisesc faptul că am fost un pic nedumerită de nuanța puternică și de faptul că îl poți folosi și la machiajul ochilor și pentru conturul buzelor. Indrăzneț, ce pot spune? :). Poți realiza cu ele machiaje demne de podium, care te vor scoate din anonimat și sigur aceste produse își vor găsi locul în portfardul tău în acest sezon. Crează linii precise și elegante, combinată cu o doză foarte concentrată de culoare satinată, culoare care durează ore întregi pe piele. 3 nuante deosebite: Night View, Hot Spring Blue și Fire Red.


             Să le încercați neapărat și să le folosiți cu drag vara aceasta! La mine primul produs a devenit nelipsit, chiar este de mare ajutor și nu trebuie să car prea multe cu mine, face față cu brio verii!



12 comentarii:

  1. Cât îmi place nuanța rujului! E super! La creion încă nu am curajul să mă bag pentru că e nuanța prea puternică, însă calitativ par super!

    RăspundețiȘtergere
  2. Carioca îmi place cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu daca japonezele chiar poarta aceste nuante, dar pentru mine sunt prea mult... Sunt curioasa sa aflu mai multe despre femeile de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesante produsele, poate le dau si eu o incercare :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte tare și ingenioasă ideea celor de la Avon!
    Mi-a plăcut mult!
    Se pare că și produsele sunt interesante, mi-ar plăcea să le încerc și eu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce mult îmi place nuanța. Sa le folosiți cu placere .

    RăspundețiȘtergere
  7. Vad ca desi nu s-au terminat Jocurile Olimpice tu si alte cateva fete ati castigat deja la proba frumusete.

    RăspundețiȘtergere
  8. Voi ține cont de recomandarea ta și le voi încerca.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte dragut tusul asta, nu m=am machiat nicioadata cu rosul dar parca m-ar tenta

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce interesant pare creionul de ochi! Ma tenteaza si pe mine unul colorat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie rujul chiar mi-a placut tare mult, insa aplicat de 3 ori se vede pigmentat si frumos pe buze.

    RăspundețiȘtergere
  12. Arata tare bine produsele Avon. Am sa le caut si eu

    RăspundețiȘtergere