Totalul afișărilor de pagină

marți, 3 august 2021

Produsele de la Dermacare îți ușurează vara

                 Astăzi trebuie să faceți neapărat o incursiune pe site-ul Dermacare unde o să găsiți o groază de produse și multe dermato-cosmetice de renume. Inființată în anul 2010, Dermacare ocupă un loc important pe piața importatorilor și distribuitorilor de produse dermato-cosmetice, cosmetice, suplimente alimentare și dispozitive medicale. Produsele combină ingrediente rafinate, cu o tehnologie avansată și o eficiență demonstrată pentru consumator. Dermacare colaborează cu mai bine de 600 de farmacii, așa că nu o să fie greu să găsiți tot ce doriți foarte ușor. Printre producători se regăsesc Biorga, Dermagor, Symbionyme, Laboratoarele LSI, Hyfac, cu o gamă foarte largă de produse de igiena zilnică, hidratare, protecție solară, păr, unghii, igienă intimă, precum si produse mai exclusiviste ca cele pentru veruci, dermatite, hipersudorație, etc. Cele 3 produse încercate de mine sunt Biorga Femilyane Physio pH 5,5, Biorga Apaisac Gelee Micellaire si Biorga Ecophane Shampoing Ultra Doux.

             Gelul Familyane pH 5,5 pentru igiena intimă, este conceput pentru uzul zilnic, un fluid protector pentru mucoasele sensibile și un ajutor de nădejde în aceste zile caniculare. Foarte importantă este o zona intimă curată și sănătoasă, fără a deteriora bariera de protecție acidă a pielii, adică a nu degresa foarte tare tegumentele și a păstra pH-ul corect. Fără parabeni, se utilizează ca un sapun lichid, foarte ușor datorită dozatorului. Conține acid hialuronic care este hidratant, nutritiv, protector, glicina și aloe vera ce reduc nivelul de uscăciune al mucoaselor și Pirocton Olamina care este antifungică. Folosiți prousul cu încredere și problemele vă vor ocoli garantat!


              Șamponul Ecophane pentru păr fragil, se potrivește părului meu, am un păr cu fir subțire și un scalp sensibil. Acidul hialuronic din compoziție favorizează refacerea fibrei capilare, hidratează scalpul, redă suplețe și strălucire firului de păr. Se folosește o cantitate mică, se spumează și clătește corespunzător, este antistatic și filmogen. Chiar o să-l folosesc în continuare de acum, nici nu a fost nevoie de a 2-a aplicare.

           Apaisac gel micelar pentru piele sensibilă, pentru față, ochi, un gel demachiant foarte eficient, special conceput pentru a îndepărta impuritățile și machiajul, chiar și cel rezistent la apă, Curăță, calmează, hidratează. Se aplică cu o dischetă de 1-2 ori pe zi și se curătă ușor fața și zona ochilor, nu necesită clătire. Conține micele, microsfere invizibile ce captează eficient murdăria. Și foarte important, nu ustură!

         3 produse Biorga pe care vă invit să le încercați și folosiți în continuare cu încredere. Pe site găsiți oferte speciale mereu la numeroase produse.



12 comentarii:

  1. Folosesc și eu aceste produse și îmi plac tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gelul intim îmi place foarte mult - nu are parfum si nici săpun!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau sa-mi iau și eu gelul pentru igiena intima și șamponul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am tot descoperit geluri intime bune în ultima perioadă. Voi căuta detalii despre brand, daca e etic, voi încerca undele produse.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa te bucuri de ele! Gelul micelar l-am incercat si eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am citit câteva recenzii pozitive despre aceste produse, o sa le încerc și eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Produsul pentru igiena intima ma tenteaza foarte tare!
    Nu cunosc deloc acest brand, trebuie exolorat! 😍

    Simona Tucu

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma tenteaza Apaisac gelul micelar pentru piele sensibilă, am nevoie de un nou gel demachiant foarte eficient.

    RăspundețiȘtergere
  9. Trebuie sa recunosc ca ma atrag aceste produse si mi se par foarte dragute. Nu am apucat sa le incerc pana acum, dar imi doresc

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi plac produsele Dermacare. Am avut ocazia sa incerc cateva si imi place mult ca acestia pun accent pe calitate

    RăspundețiȘtergere