Totalul afișărilor de pagină

marți, 31 august 2021

Incă vară cu noua gamă Gerovital Sun

            Pentru că vara nu a plecat încă 9sper că nu o va face prea curând) și noi stăm la soare, vă prezint noile produse din gama Gerovital Sun. Ultima campanie BuzzStore și Gerovital ne-a dat posibilitatea să testăm niște produse de excepție. Noua gamă de produse Gerovital Sun îți oferă un bronz uniform, intens și de durată și o protecție eficientă și echilibrată.

            La munte sau la mare, oriunde te-ai afla pe timpul verii, trebuie să iei în considerare efectele celui mai prezent personaj: soarele. Vitamina D este esențială vietii, însă în cantități mici. Cantitatea potrivită se asimilează în doar 15 minute pe zi de expunere la soare. Dacă petreci mai mult timp la soare, trebuie neapărat să te protejezi corespunzător. Pentru plajă, să nu uiți de crema de protecție solară cu SPF corespunzător pielii tale, crema sau un gel răcoritor după plajă și dacă dorești un bronz excepțional să nu omiți un ulei bronzant. Cele 3 produse încercate sunt calitative, își fac perfect treaba, deci preț-calitate excelentă, eu sunt foarte încântată de ele și le folosesc cu drag. Dar să le prezint pe rând:


           Spuma de protecție solară ridicată, Gerovital Sun cu SPF 30 are o formulă ușoară, fără efect gras, se absoarbe super repede în piele. Emolienții folosiți, cu putere mare de etalare pe piele, ajută la refacerea barierei de protecție a pielii și la întinderea uniformă a produsului pe toată suprafața pe care a fost aplicat, aduce și un extrabeneficiu, o senzație plăcută la aplicare. Previne îmbătrânirea prematură a pielii și este rezistentă la apă. O gasiți și în varianta pentru copii.


           Loțiunea Spray 3 in 1 dupa plajă, liniștește, răcorește, revitalizează și asigură confortul pielii după expunerea la radiațiile UV, D-Pantenolul din conținut ajută la reînoirea celulelor dermului și epidermului, la diminuarea iritațiilor, pruritului, arsurilor și la menținerea elasticității pielii. Formula este îmbogățită cu extract de Boswellia Serrata și Mentol, ingrediente cu rol important în restabilirea confortului pielii arse de soare. Textura ușoară și nelipicioasă.


         Pentru un bronz excepțional, nu trebuie să omiți Uleiul Bronzant pentru plajă, din aceeași gamă Gerovital Sun. Datorită componentelor protectoare și calmante, reprezintă un must-have pentru oricare iubitoare de piele bronzată. Formula îmbogățită cu ulei de măsline și Betacaroten natural, asigură protecție împotriva razelor UVA/UVB, fiind recomandate în special persoanelor cu pielea închisă la culoare sau bronzată. Uleiul nu numai că oferă confortul și strălucirea pielii pe parcursul expunerii la soare, dar are și efect de intensificare și fixare a bronzului.


         Ingredientul vedetă al produselor din această gamă , capabil să stimuleze mecanismul natural de formare a melaninei în prezența filtrelor solare, este Rona Care Bronzyl, un activator biologic al bronzării naturale, care conferă un bronz uniform și de durată, protejand pielea de îmbătrânirea prematură și de celelate efecte negative ale radiațiilor UV.
Produsele cu textură lejeră, un must-have al verii!!!





        


16 comentarii:

  1. Vara asta am sarit peste plaja, dar spf pentru ten folosesc in fiecare zi

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac foarte mult produsele solare Gerovital Sun, atat spuma cu factor de protectie 30 cat si spray-ul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai tare ma tenteaza lotiunea dupa plaja cu pantenol.

    RăspundețiȘtergere
  4. La mine vara a plecat deja, însă pentru cea de anul viitor voi avea în vedere aceste produse tare bune!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac mult produsele Gerovital, cred ca o sa le incerc pe acestea anul viitor.

    RăspundețiȘtergere
  6. De retinut. Voi incerca vara viitoare, ca acum deja s-a cam dus soarele...

    RăspundețiȘtergere
  7. Știam că produsele cu Rona Care Bronzyl sunt bune. Voi ține cont de recomandarea ta
    .

    RăspundețiȘtergere
  8. Îmi plac produsele dar pe acestea nu le am folosit.

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar dacă nu facem plajă, chiar dacă nu e vară tot timpul și avem senzația că soarele nu ne mai poate afecta, ei bine, protecția trebuie oferitîă pielii tot timpul.
    Vorbesc numai din experiența mea: nu fac plajă, dar stând la umbră după ora 17, în curte, am văzut clar că eram bronzată. Cum ar fi fost să nu am protecție pe piele, nu știu, dar bănuiesc.
    Revenind la produsele prezentate, personal le plac și le folosesc. Gerovital este unul dintre brandurile preferate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Îmi plac produsele Gerovital. Pe acestea nu le am foloait încă.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac produsele Gerovital, cu siguranta si gama cu SPF e super buna!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mereu am fost multumita de produsele Gerovital, mersi pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  13. Produsele Gerovital chiar sunt minunate! AM si eu in uz o multime!

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte interesanta aceasta gama, o sa o încercăm și noi la anul de acuma.

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc pentru toate aceste informatii. Merita sa le stiu. Anul acesta ca niciodata, in cateva ore prin soare de munte, m-am ars atat de tare ca am facut basicute...😊
    Multumesc, Carmen! Un weekend placut!

    RăspundețiȘtergere