luni, 29 noiembrie 2021

Fii #ProNature

             In noua campanie BuzzStore, ești provocat să fii prietenos cu natura. Un viitor mai verde poate începe și de acasă, fie prin colectarea selectivă a deșeurilor sau prin alegerea unor produse sustenabile. Pentru a separa gunoiul menajer nu este nevoie de un efort prea mare, reducem poluarea, contribuim la păstrarea apei curate, conservăm resursele naturale neregenerabile și reducem consumul de energie. Avem o soluție eco-friendly ca tu să poți avea grijă de casă și de mediu în același timp- gama de produse pentru îngrijirea și curățarea casei ProNature. Produsele din această gamă conțin ingrediente provenite din surse naturale, în proportie de peste 95% și ambalaje obținute din materiale reciclate și reciclabile.

              In contextul interesului tot mai mare legat de sustenabilitate, gama ProNature cuprinde produse pentru îngrijirea și curățarea casei aparținând brandurilor Bref, Clin, Pur și Somat, produse certificate EU Ecolabel- au la bază ingrediente obținute din surse naturale-, oferind în același timp o performanță ridicată de curățare. Totodată, ambalajele sânt obținute din materiale reciclate și sânt la rândul lor reciclabile.Detergent de vase Pur ProNature, o formulă nouă, îmbunătățită, prietenoasă cu mediul ce elimină petele de grăsime și crustele de pe vase foarte ușor, miroase foarte bine. 95,5 % origine naturală. Combinația unică de ingrediente active pătrunde adânc în pete și înlătură astfel chiar și cele mai rezistente arsuri și pete grase, fără mare efort. 


O soluție de curățare toaleta cu un super miros de mentă și eucalipt ce acționează împotriva depunerilor de calcar, cu putere de acțiune vizibilă încă de la aplicare. Are o formulă îmbunătățită cu uleiuri esențiale și asigură o curățenie igienică. Și pentru o metodă mai ușoară de a păstra toaleta curată și parfumată, Bref Pronature protejează împotriva murdăriei și conferă extra prospețime.


Pentru suprafețele din sticlă și ferestre, un produs de curățare care vă ajută să îndepărtați în mod sigur murdăria, lăsând suprafețele strălucitoare fără dungi sau urme. Are un pulverizator practic pentru o utilizare ușoară, ideal pentru suprafețe netede, curăța și lustruiește in același timp. Este un produs ecologic, cu certificat de etichetare ecologică, impactul asupra mediului este redus la zero. Este concentrat și găsiți și rezervă, calitate excepțională la preț avantajos. 

Produse perfecte pentru tine și pentru cei dragi! Ai grijă de ei cu cele mai bune produse!
10 comentarii:

 1. Si eu folosesc aceste produse si sunt foarte multumita de ele ❤️

  RăspundețiȘtergere
 2. Am testat si eu aceste produse si am fost multumite de ele.

  RăspundețiȘtergere
 3. Imi place sa ajut natura atunci cand pot. Am incercat si eu gama aceasta de produse si sunt multumita de ele!

  RăspundețiȘtergere
 4. E bine că au început să scoată variante eco. Sper să facă schimbări și pe partea etică.

  RăspundețiȘtergere
 5. Cred ca sunt bune. Am vazut multe recenzii!

  RăspundețiȘtergere
 6. Si la noi in casa se folosesc produsele de la brandurilor Bref, Clin, Pur și Somat, produse certificate EU Ecolabel

  RăspundețiȘtergere
 7. Produsele cu ingrediente naturale sau cât mai apropiate sunt cele care câștigă teren, ceea ce este foarte bine. Mie îmi plac mult și le prefer, mai ales că îmi afectează sănătatea cele care conțin tot felul de substanțe chimice..Mulțumesc!

  RăspundețiȘtergere
 8. Produse sustenabile, ceea ce conteaza enorm! O sa le caut si eu

  RăspundețiȘtergere
 9. Sunt super produsele acestea. Curăță foarte bine.

  RăspundețiȘtergere
 10. Imi plac produsele lor si le folosesc si eu doar ca pana acum nu am incercat din gama asta prietenoasa cu natura

  RăspundețiȘtergere