sâmbătă, 11 august 2018

In vizita la Galati Beauty Swap#3


          Povestea incepe cam asa: urma sa fie la Galati o intalnire cu mai multe edituri de carti si eu mi-am manifestat dorinta sa merg, cu aceasta ocazie vroiam sa vad si Gradina Botanica despre care am auzit numai lucruri bune si sa cunosc si cateva fete cu care am mai conversat doar online. A fost altfel: evenimentul de carte a fost reprogramat mai spre toamna iar eu am primit invitatia sa merg la alt eveniment, la Galati Beauty Swap. Am acceptat si uite asa am luat drumul Galatiului, nu mai fusesem de muuuulti ani pe acolo dar... a nimerit orbul Braila... dar noi Galatiul :), pentru ca am plecat cu Alexandra de la zilnicpetocuri.ro









        Ioana S. Pavel- organizatoarea evenimentului si fetele din grup, ne-au asteptat intr-un frumos cadru, barul 55Pub din Galati, un loc deosebit cu accente jazz, pana si scaunele erau in ton. Mi-a placut tare mult si sigur voi mai merge acolo. Fetele erau in plina sesiune de fotografii iar cadourile de la sponsori asteptau cuminti. Singura nemultumire a fost ca mi-am uitat rochia acasa si a trebuit sa stau cu hainele de pe drum, dar asta sa fie necazul!



           Invitatii care ne-au delectat cu multe informatii, m-au acaparat in mod deosebit. Ca o noutate, gama de produse si tratamente pentru par Regivero, solutii complete la problemele legate de caderea parului, ne-a adus sa ne destainuie secrete chiar pe Samuel Maran, reprezentantul firmei si pe dl. Iulian Pasare, Tehnical Sales Manager Chemtech, inginer chimist cu experienta de peste 15 ani in tara si in strainatate, care ne-a incantat cu umorul personal.



                   Sponsorii evenimentului au fost: Amargam Hair Therapy, Arboria Plant, Apiland, Amalia.ro, All4 Clean Beauty, Bioderma, BeautyOne, Bio Aleea, Biorita, Caress Society, Elemental, Golden Rose, Green Cosmetic, Herbagen, Lambre, MarkScrub, Naturisti, Perpirex, Pellamar, Rogivero, , Sano, Valentino Cosmetics, Yumm.


         Un eveniment excelent organizat la care sigur voi mai merge in caz ca voi mai primi invitatie!
Am socializat, am avut parte de tombole, am ras, ne-am cunoscut mai bine, ne-am fotografiat si distrat pe cinste. Si nu in ultimul rand, am aflat cateva secrete importante pe care o sa vi le spun si voua la momentul potrivit!

12 comentarii:

  1. A fost tare fain acolo. Îmi par rău că nu am reușit să ne cunoaștem din cauza timpului scurt. Poate data viitoare vom avea mai mult timp și ne vom cunoaște și noi :-D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur mult ca te-am cunoscut! Sper sa ne mai revedem! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bucur tare mult ca ati ajuns si ca ne-am cunoscut! speram sa mai fie ocazii sa ne revedem!

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost un eveniment frumos, ati avut o multime de sponsori care v-au oferit cadouri minunate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eşti de invidiat cu aceste escapade! Cînd ajung şi eu la oraş, am atîtea de rezolvat încît produsele pentru frumuseţe le sar, sau dau de cîte ceva în grabă...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca ai ajuns la eveniment si ca te-ai simtit bine. Am vrut sa vin si eu dar distanta si banii m-au impiedicat. Poate alta data.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca ne-am revazut, Cami! Abia astept sa ne vedem din nou!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie mi-a parut bine ca te-am intalnit personal si sper sa mai am ocazii de genul. A fost un eveniment frumos

    RăspundețiȘtergere
  9. Samuel Maranaugust 13, 2018

    Buna ziua.
    Multumim pentru articol si aprecieri.
    Va rog sa corectati denumirea brandului nostru, REGIVERO este corect nu ROGIVERO.
    Multumesc.
    Samuel Maran

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma bucur ca am avut ocazia sa ne cunoastem si face to face, sa stii ca de fiecare data cand ma dau cu spuma aia de maini de la Balea, ma gandesc la tine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce întâlnire distractivă ! Mă bucur mult pentru tine că ai ocazia de a participa la evenimente ce îmbină utilul cu plăcutul ! Şi ai vizitat şi un oraş frumos !
    Îți doresc sa participi la cât mai multe evenimente, să fotografiezi totul ca eu să mă bucur odată cu tine !
    Pupic !

    RăspundețiȘtergere
  12. Data viitoare vin si eu, cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere