marți, 31 ianuarie 2012

Keratina lichida Byphasse pentru par uscat

             Keratina este proteina din care sunt compuse unghiile si parul . Dupa spalarea parului se aplica pe par pentru a hidrata si reduce efectul de fire rebele , activandu-se cu o sursa de caldura ( foehn sau placa ).......ete..... asta nu am stiut eu....o pulverizam pe par , intradevar il disciplina putin , dar nu cat doream eu . Dupa ce am aflat secretul , a fost mai bine.....pentru ca ma miram deja'.......de unde nebunia asta cu keratina :)
              Zice asa : ca repara si revitalizeaza parul uscat si deteriorat din interior si ii reda stralucirea lui naturala , conferin volum parului . Un elixir al frumusetii pentru parul tau .





             Nu stiu ce sa zic , poate parul meu este mai rebel , nu am vazut ca i-ar face ceva prea deosebit . O sa o incerc si pe cea de la Anian , de curiozitate , pentru ca an auzit numai lucruri bune despre ea , toata lumea este foarte multumita  ,  aceasta nu a reusit sa ma impresioneze . Daca o recumpar ? Banuiesc ca nu !

duminică, 29 ianuarie 2012

Bvlgari Aqua



          Poate ca este ciudat ca scriu despre un parfum barbatesc , dar intodeauna le- am apreciat si chiar folosit . Nasul unei femei este cel mai bun barometru  . Acest parfum este unul din preferatele mele ...

           Este un parfum aromat acvatic lansat in 2005  de casa Bvlgari , de creatorul de parfumuri Jacques Cavallier , care a dorit sa creeze un parfum identic cu adancimile oceanului....si a reusit perfect !. Are o aroma amara care imi place in mod deosebit . Caracteristici : portocale , plante de apa Posidonia ( o specie de plante marine descoperite in adancul oceanului ) , bumbac , flori de grau , lavanda ,  chihlimbar , patchouli , mandarine , note lemnoase si cedru . Mirosul este foarte pregnant , tine in jur de 15 ore . Sticla este foarte frumoasa , un balon oval , care incape perfect in palma .

            Imi aminteste de plaja , de soare, de puritatea apei , .....de miscare in aer liber ! Offfffffffffffff.......Este un bun substitut :)...trebuie sa ies si este un frig de crapa pietrele...nici nu vad afara , sunt geamurile cu stelute...

vineri, 27 ianuarie 2012

3 grasimi bune


                   Grasimi prietenoase care nu ingrasa ci ajuta la indepartarea kilogramelor in plus .

     1. Ulei de cocos : contine un soi de trigliceride care se gasesc in foarte putine alimente , care ajung direct in ficat , evitant fluxul circulator care le-ar fi depus in celulele adi[oase sub forma de cumuli .Pentru a le sintetiza , organismul necesita cantitati ridicate de energie . Poate fi utilizat la fel ca untul , pe felii de paine , cu legume sote , la salate . Inclus in alimentatie ajuta la arderea a 45 de calorii in plus in fiecare zi . Se gaseste in magazinele specializate sau in Plafar , eu l-am cumparat din DM , am avut emotii cu gustul , dar este chiar bun . Incalzesc o lingurita si pun in salate , in supe etc , chiar nu simt nici-un gust gretos sau altceva , se imprastie si amesteca cu uleiul de masline pe care-l folosesc normal in salate .



    2. Enova : uleiurile traditionale contin 3 tipuri de acizi grasi , insa uleiul Enova are in componenta numai doi . Acesta este motivul pentru care organismul il sintetizeaza in mod diferit . Foarte asemanator cu modul in care se proceseaza uleiul de cocos , Enova trece direct in ficat , unde este ars si folosit ca sursa de energie . Persoanele care au inlocuit 15% din caloriile consumate cu Enova ( intre 3 si 6 lingurite ) au scazut in greutate si au pierdut 3% din tesutul adipos . Este un ulei perfect pentru salate si garnituri de legume , sote ' -uri .Din pacate , oricate eforturi am depus pentru procurarea lui , nu l-am gasit in nici-un magazin din orasul meu  , dar o sa mai caut...poate stie cineva unde se gaseste ?


   3 . Untul de arahide , migdale sau macadamia : cercetarile in domeniul nutritiei au relevat faptul ca persoanele care adauga aceste grasimi in alimentatie tind sa cantareasca mai putin decat cele care le evita . In plus , se stie ca daca avem o dieta bazata pe un consum constant de proteine , grasimi si fibre , senzatia de saturare persista  . Eu am cumparat migdale crude , alune mai putin ( nu prea ma dau in vant dupa ele , imi plac mai mult nucile noastre ) , nuci de macadamia , care sunt mai grase , dar nu rele , pot fi adaugate la micul dejun in iaurt , lapte , impreuna cu deserturi , sub forma de gustari  .



( am cumparat unt de arahide , dar nu ma dau in vant dupa el :).. nu vorbesc aici despre virtutile cosmetice ale acestor uleiuri  si unturi , se cunosc , eu folosesc foarte mult......si acest unt de arahide il folosesc pe post de masca de par ) , in schimb migdale si nuci de macadamia ,( pe care nu le gasesc decat in Real)...as tot manca ...:)

marți, 24 ianuarie 2012

Un premiu :)

 

                 Cand am inceput acest blog , nu gandeam ca am sa cunosc atatea persoane sociabile , interesante , pe care le voi indragi . Ma gandeam ca nu intereseaza pe nimeni  ( nici pe mine macar :))) )...scrierile mele ...ca sunt un fel de jurnal unde ma  uit din cand in cand . M-am inselat...am o groaza de prietene noi...si cum am primit un cadou de la una din ele , vreau sa-l dau mai departe . Diana mi l-a trimis http://diamar99.blogspot.com/ si ii multumesc mult si ma simt onorata , eu il trimit altor fete dragi :
               - lui Anto...cu toate ca ma dispera de viata :) http://www.dulcegarii-culinare.ro/
               - Zazuzei http://gulaschsuppe.wordpress.com/
               - Sakura http://dpnori.blogspot.com/
               - Alina http://mysilkfairytale.blogspot.com/
               - Alicee http://aliceee-traveler.blogspot.com/
               - Dani http://jurnaldegradina.blogspot.com/
             

    si o sa ma opresc....da' ... mai am.... pentru ca daca nu o fac acum...o sa aveti o lista luungaaa aici.....

duminică, 22 ianuarie 2012

Pana la urma...a venit si iarna...

Am iesit repede la o plimbare in parc cu mama...la noi , la malul marii rar vezi zapada...aceasta este prima din asta iarna :)...m-am grabit , pentru ca maine...sigur nu o sa mai fie...decat niste baltoace negre...nu puteam rata asa ceva....o groaza de copii iesisera cu saniile...parca as fi vrut si eu :)

















 ce dragut statea la poze :)











             Va doresc sa va bucurati si voi de un weekend cu putina zapada !!! xoxo :)

vineri, 20 ianuarie 2012

Planteaza un copac

                     Mi-a placut tare mult ideea Andreei  http://andreea-nutritie.blogspot.com/2012/01/planteaza-si-tu-un-copac-cu-blogul-tau si aurmat-o cat am putut de repede . Poate vreti si voi ????

                      Presupune plantarea unui copac cu ajutorul blogului :
- scrierea unui post despre initiativa Ixpo http://www.ixpo.com/plant-a-tree/make-my-blog-carbon-positive/
 -atasarea unuia dintre bannerele initiativei pe blogul tau
- trimiterea uni mail la [email protected] in care sa le spui ca tocmai ai plantat un copac virtual

-cei de la Ixpo vor planta un copac in adevaratul sens al cuvantului si vor trimite un mail inapoi , dupa ce au terminat treaba .

                              va astept pe toate care doriti...sa fie cat mai multi !!!

miercuri, 18 ianuarie 2012

Cizme Biker

         Unul din cele mai importante trenduri ale sezonului . Va plac ? Cand auziti cizme de motociclist...ce va vine in minte ? Numai niste cizme mari din piele neagra ? S-a mai schimbat aspectul lor in concordanta cu timpurile si e posibil sa le vedem colorate si la moda . Oricum , sunt impunatoare ! Nu trebuiesc purtate cu toata tinuta din piele , ele sunt aspre si dure iar restul tinutei nu trebuie sa fie .  Pot fi purtate cu blugi inchisi la culoare skinny si un tricou lung , cu fuste cu talie inalta sau cu rochite simple .


fetele le poarta deja' : Rihanna , Kate Beckinsale , Gisele Bundchen etc...















 tareeeee mult mi-ar placeaaaaa.....( Chanel )...acestea......perfecte sunt !!!!!!!! miam miam :)))


Va plac ???