miercuri, 29 decembrie 2010

TRATAMENT DULCE ..PENTRU PIELE...DULCE : D

                                                             CIOCOLATA COMBATE DEPRESIA SI E UN ALIAT OPTIM PENTRU FRUMUSETE  , GRATIE ANTIOXIDANTILOR CONTINUTI DE CACAO . ACEASTA ABSOARBE RADICALII LIBERI RESPONSABILI DE IMBATRANIRE , E BOGATA IN POLIFENOLI , MAGNEZIU , FIER , FOSFOR , CALCIU , POTASIU , STIMULEAZA CIRCULATIA . INDULCITI-VA PIELEA CU CIOCOLATA !!! NU O SA REGRETATI SIGUR  !!!!!!!.
   

                      FACETI UN GOMAJ PIELII SI BUZELOR DIN ZAHAR , BICARBONAT DE SODIU SI CACAO AMARA . AMESTECATI IN PARTI EGALE PENTRU CANTITATEA DORITA , ADAUGA ULEI DE MIGDALE DACA AI PIELEA USCATA SAU DELICATA SI ULEI DE JOJOBA DACA AI PIELEA MIXTA SAU GRASA . FA UN MASAJ CIRCULAR PE CORP SI UNUL MAI DELICAT PE FATA , EVITAND CONTURUL OCHILOR SI INSISTAND PE FRUNTE , NAS SI BUZE . ACEASTA COMPOZITIE EXFOLIAZA BLAND DATORITA BICARBONATULUI SI ZAHARULUI  IAR CACAO DA TONICITATE SI ELASTICITATE PIELII .
                     PUTETI FACE IN CASA UN BALSAM DE BUZE FOARTE BUN SI FARA CHIMICALE DIN URMATOARELE : 10 GRAME DE CEARA DE ALBINE DE LA MAGAZINELE APICOLA , O LINGURITA DE UNT DE CACAO , O PATRATICA DE CIOCOLATA FONDANTA ( NU O PAPI , O TOPESTI ACOLO...) , O PATRATICA DE CIOCOLATA ALBA ( NICI PE ASTA.. ) , O LINGURITA UNT DE KARITE' . LE AMESTECI SI LE TOPESTI LA BAINMARI ORI IN CUPTORUL CU MICROUNDE TIMP DE 3 MINUTE , LE AMESTECI BINE BINE SI APOI LE TORNI INTRUN RUJ GOL SAU IN LIPSA , PUR SI SIMLU IN FOLIE DE ALUMINIU PE CARE O RULEZI FRUMOS . BUZELE TALE VOR FI SUPER MOI SI ... SUPER DULCI !!!!!!!!
                                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu