vineri, 25 februarie 2022

Attraction Game- pentru tine în această primăvară

               Ce ne-am face fără parfum? Parfumul a fost mereu o armă de temut în jocul seducției. Prin stimularea funcției olfactive, legăturile devin mai profunde iar tentația trece la nivelul următor. Avon și BuzzStore îți prezintă un nou parfum pentru ea, Attraction Game, un parfum seducător și misterios pe care trebuie neapărat să-l porți în primăvara aceasta.


               Un parfum cu un contrast fructat proaspăt, o aromă picantă și captivantă care se transpune în ciocolată neagră fermecătoare și un acord hipnotizant de arome, cu o urmă persistentă de ambră și acorduri lemnoase. Ar fi interesant să miroasă așa primavara ta, nu? 


               Piramida lui olfactiva sugerează o femeie veselă, un pic sofisticată, o femeie ce se bucură de viată. Cel puțin așa îl percep eu și o să-l folosesc toată această primavară. Primul lucru pe care îl percepi la un parfum sunt notele de vărf, îți ceează prima impresie și îți atrag atenția: nectar de piersică, piper roz, coulis de mure, exact ce spuneam, un picuț de veselie. Notele de inimă sau de mijloc, vin un pic mai târziu, după cele de vârf care se estompează în timp de 15-20 minute, sunt eliberate lent și denotă caracterul parfumului... ce ziceți de ciocolată neagră... tuberoze...chiar hipnotizant. Baza parfumului ține cel mai mult, timp de câteva ore și conferă parfumului adâncime și rezistență. Simți notele lemnoase, ambra, boabe de tonka. Un cadou potrivit!



3 comentarii:

  1. Primavara frumoasa iti doresc! Parfumata si cu bucurii sa fie! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac parfumurile de la Avon si sunt tare curioasa sa vad cum miroase acesta

    RăspundețiȘtergere
  3. Multe satisfacții cu primăvara dar și cu minunatele produse pe care ni le prezinți aici. Îmbrășișări,

    RăspundețiȘtergere