Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 17 martie 2021

Citește cu drag articolele de pe Flawless.ro, revista online de lifestyle

                 In vremurile de azi când stăm mai mult la calculatoare, este ușor și plăcut să citești reviste online și revista Flawless.ro/  îți oferă tot felul de informații noi despre accesorii și modă, distracție și jocuri, lifestyle și multe alte domenii. Să nu uit, una din rubricile mele preferate este How to..., de unde chiar zilele trecute am învațat o rețetă super gustoasă și ușoara de pâine tradițională. Cititul alungă stresul, este un instrument de relaxare, o alternativă pentru petrecerea timpului liber de care dispunem si revistele online sunt comode, le poți avea mereu cu tine, doar traim într-o lume digitală, rapidă si uneori stresantă rău. Și atunci trebuie să ne umplem sufletele de lucruri frumoase și vesele. Printre pasiunile mele se numără în primul rând călătoriile și drumețiile dar și lectura, chiar dacă de multe ori titluri dragi mă așteaptă cuminți pe noptieră să revin acasă. Nu sunt indiferentă nici la modă și frumusețe, ca orice femeie și mă interesează noutățile în materie. 

             Revista a fost fondată de Alexandra Nuța-Stoica, fost redactor-șef la Jurnalul de Estetică și Șapte Seri și de Ioana Radu, care mai târziu s-a retras din proiect dar rămâne cel mai drag colaborator al echipei Flawless. Are 6 secțiuni dedicate viciilor noastre cotidiene, inclusiv pentru bărbați- boys&toys-, este o revistă de ambele sexe, pentru ''băieți buni'', fete rele și toți cei cu inima neâmblânzită și dor de ducă... aici cu dorul de ducă, eu sunt! :). Găsești subiecte interesante din toate punctele de vedere, de la interviuri cu vedete și designeri români, cu și despre creație, până la recenzii de cărți, filme și recomandări de călătorie, exact domeniul în care lucrez și de unde mă inspir câteodată și aflu părțile mai puțin știute ale călătoriilor și vacanțelor din România și străinătate. Nu lipsește nici muzica, nici filmele cu adevărat fascinante, nici lectura. Revista susține toți oamenii creativi din mediul online, fie că vorbim despre jurnaliști de renume sau bloggeri, prin campanii integrate în cadrul revistei. La unele campanii am participat și eu cu drag.

           Incă vă întrebați de ce merită citită? Intrați și savurați articolele din această revistă digitală de lifestyle și timpul petrecut în casă o să treacă mai ușor și o să găsești și sfaturi interesante din multe domenii. Poți citi și în una din pauzele când muncești, pentru puțină deconectare sau dacă ești în pană de inspirație în materie de ultimele tendințe Beauty & Make-Up. Așa că... spor la descoperit informații utile! Printre ultimele articole din revistă, am găsit un interviu despre lansarea unei noi piese muzicale despre dragoste și vulnerabilitate, un altul în care se promovează naturaletea și prezentarea documentarului Colectiv, nominalizat la 2 categorii ale premiilor Oscar. 

                              Nici acum nu sunteți curioși? :)





17 comentarii:

  1. Îmi era necunoscută această revistă, și cum îmi place să citesc și să aflu noutăți din domeniul lifestyle, vom face cunoștință curând.

    RăspundețiȘtergere
  2. Știu revista și apreciez articolele d3 acolo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu o stiam. Si nici nu cumpar astfel de reviste.
    Dar asa va fi mai simplu.
    Multumesc pentru info, draga Carmen!
    O saptamana faina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiam de aceasta revista, dar pare pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit mai de mult câteva articole, dar cum nu am mai auzit nimic de ea în ultima perioadă (de mai bine de un an).

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce dor imi este de timpurile cand citeam reviste! Ar fi cazul sa o fac din nou. Iar aceasta pare exact pe gustul meu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiam de aceasta revista, dar cred ca mi-ar placea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Urmaresc de ceva vreme revista online Flawless si imi place ca abordeaza subiecte pe placul meu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu știam de aceasta revista online. O sa întru și eu sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. De mult timp nu am mai citit o revista. M-ai facut curioasa, maine o sa rasfoiesc revista online.

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar am citit azi câteva articole din ea - aveam pofta de o astfel de revista ❤

    RăspundețiȘtergere
  12. Și eu citesc articolele de pe Flawless și îmi plac pentru ca sunt bine documentare și au subiecte captivante

    RăspundețiȘtergere
  13. Mie imi plac cel mai mult interviurile cu vedete și designeri români pentru ca aflu multe despre omul din spatele unui brand.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu citesc revista. Imi place mult stilul articolelor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Citesc cu mare drag articolele scrise pe Flawless inca din clipa in care a publicat primele articole!

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicitari pt categoria "dorul de duca"! Intru sa vad revista :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Știu revista deja de câțiva ani și o citesc cu același drag de fiecare dată! :)

    RăspundețiȘtergere