Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 25 august 2018

Pellamar- marca româneasca autentica


                Un brand românesc cu traditie pe care l-au folosit si mamele noastre, PellAmar foloseste extract pur de namol terapeutic brevetat din lacul Balta Alba. A fost o filozofie unica in anii 70 si are la baza principii active naturale cum ar fi apa si pamantul. Puterea vindecatoare a extractului a fost dovedita de teste clinice in tratamentul reumatismului, nevralgii, boli ginecologice, fenomene de imbatranire etc. Gamele PellAmar sunt prietenoase cu mediul inconjurator, bazate pe principiile stiintei sustenabile, un adevarat concept medical. Au actiune regeneratoare si antialergica si se pot folosi pentru orice tip de piele. Dermato-cosmeticele rezolva, nu astupa problemele de sanatate la nivelul pielii.


          Pasta de dinti cu anason remineralizeaza dintii , previne leziunile smaltului, aparitia cariilor si are actiune bacteriostatica. Nu contine fluor. S-a optat pentru o formula fara fluoruri in scopul micsorarii riscului aparitiilor unor afectiuni datorate excesului de fluor. Contine extract de echinaceea foarte eficient in tratarea leziunilor care se vindeca greu, a leziunilor herpetice, infectiilor locale. Este proaspata si bland abraziva, nu lezeaza gingiile si smaltul dintilor la folosire.


         O masca foarte eficienta ce lasa tenul curat, catifelat, hidratat si luminos. Este un tratament intensiv pentru purificarea si calmarea tenului, recomandat pentru improspatarea tenului, estomparea petelor pigmentare, si chiar face aceasta. Regleaza tonurile neuniforme ale pielii, reduce usor aspectul de cicatrici acneice, decolorarea provocata de soare. Sunt sigura ca toate avem nevoie dupa aceste zile petrecute pe plaja sau locuri insorite. Ingredientele naturale o fac potrivita pentru orice tip de piele. Contine extract de salcie, extract de coada calului, de grapefruit, capsicum, elastina hidrolizata.




         Gelul peeling contine o combinatie de alfa si beta hidroxiacizi cu actiune cheratolitica. Recomandat in tratarea tenului gras, acneic, in tratamentul antiaging. Dizolva pielea moarta, impuritatile, punctele negre si stratul superficial al epidermei, lasand pielea regenerata si catifelata.
Se recomanda dupa folosirea produselor cu AHA si BHA a unei creme de zi cu factor de protectie solara. Nu contine coloranti si arome artificiale. Pielea fetei are nevoie din cand in cand si de un peeling pentru luminozitate.




            PellAmar, marca româneasca autentica! Recomand cu mare drag!!

8 comentarii:

  1. Imi plac maxim produsele Pellamar, merita fiecare banut

    RăspundețiȘtergere
  2. Pellamar era o marcă vestită. Nu am mai văzut în magazine produsele respective. Poate vor reveni mai în forță.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pasta de dinți îmi era mai cunoscută. Celelalte, mai puțin. Interesantă revenire!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am sa le incerc si eu- mai ales daca este marca romaneasca! Am mai multa incredere in produsele romanesti! Gelul peeling cred ca mi se potriveste perfect- prefer produsele care nu contin coloranti si arome artificiale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi plac mult produsele PellAmar. Chiar sunt eficiente.

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow cat de bine arata! Nu stiam de existenta lor dar m-ai convins!

    RăspundețiȘtergere
  7. Iubesc produsele romanesti si chiar am avut ocazia sa incerc o serie de produse de la Pell Amar care m-au impresionat placut

    RăspundețiȘtergere
  8. Ah ce interesant!! Neaparat sa le spun si alor mei despre produsele acestea :D.
    Cand eram mica ma fascina cand mergeam la mare si vedeam oameni mascati :))). Hihih imi amintesc ca "faceam namol" din nisip apa... hahaha.
    pupici

    RăspundețiȘtergere