Totalul afișărilor de pagină

marți, 21 august 2018

Golden Rose- style & beauty


               La nivel global Golden Rose este prezent in peste 300 de locatii monobrand din centre comerciale si zone pietonale importante, in procesul de fabricatie se utilizeaza cele mai noi tehnologii iar materiile prime si ambalajele au o calitate premium. Productia este atent controlata in toate stadiile iar pe primul loc este siguranta sanatatii umane. Producatorul detine Certificatul ISO 9001 de management al calitatii. Sunt sigura ca fiecare dintre noi detine cel putin un produs si toate stim calitatea si rezistenta ojelor Golden Rose.


         O minunatie de produse in culoarea vedeta, un minunat rosu care te face sa te simti puternica si feminina totodata. Longstay Liquid Matte Lipstick Kissproof- 25 de nuante grozave, ce rezista foarte bine pe buze, sunt foarte pigmentate si cel mai important, cel putin pentru mine care nu suport, este faptul ca nu usuca buzele. Formula este rezistenta la transfer, are un frumos finisaj mat, este imbogatita cu vitamina E si ulei de avocado. Buzele raman moi si suple si nu necesita reaplicare des. Este un ruj cremos cu textura usoara, acoperire mare, rezistenta indelungata, non-transferabil. Are un aplicator flexibil ce se foloseste foarte comod si nu este lipicios.
         Ojele Color Expert reprezinta o linie de lacuri de unghii ce asigura o acoperire perfecta si de lunga durata, datorita formulei si a pensulei late.  Se gaseste intr-o paleta mare de gulori, pentru toate gusturile, o oja special creata pentru a satisface nevoia de culoare din orice sezon si pentru a pune in evidenta frumusetea unghiilor. Extraordinar de bun raport pret- calitate. Si daca este aplicata intr-un singur strat este foarte frumoasa, in doua este perfecta, are stralucire si pigment foarte frumos.



           Golden Rose Soft & Matte Creamy, o formula inovatoare cu acoperire completa de lunga durata ce creeaza un finisaj mat , fara sa usuce buzele. Se aplica usor si mentine buzele suple si hidratate, datorita uleiului de jojoba si avocado. O minunata nuanta nude dar il puteti gasi si in alte 17 nuante foarte frumoase. Sunt foarte multumita de el si il folosesc zilnic, in zilele in care sunt temperata si nu folosesc rosu.



       Eu sunt mare fan al produselor Golden Rose, au o groaza de chestii deosebite, chiar si niste ape de parfum incantatoare. Voi ce produse interesante folositi de la ei?

13 comentarii:

  1. nu am incercat apa lor de parfum pana acum, dar e pe lista! rujurile lor sunt maxime, mie imi place cel metalic

    RăspundețiȘtergere
  2. Un produs de buze soft and matee as vrea si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rujul rosu mat a devenit preferatul meu.

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumoase nuante! enjoy it!

    RăspundețiȘtergere
  5. Oja rosie si rujul le am si eu,Sunt indragostita iremediabil de ele

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac maxim cele 3 produse. De cand le-am primti am cam abuzat de ele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumos teai rasfatat!:) Cel mat pare taredragut :D
    Pupic

    RăspundețiȘtergere
  8. Rujurile sunt faine tare. De cel rosu m-am indragostit, il folosesc mereu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am si eu cateva oje de la ei si-mi plac. Au nuante foarte faine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu am produse Golden Rose, si sunt mai mult decat incantata de ele!

    RăspundețiȘtergere
  11. Iubesc produsele Golden Rose. In ultimul timp acestia au scos niste produse foarte frumoase

    RăspundețiȘtergere
  12. Rujul este pentru mine puțin important pentru că îl mănînc îndată ce îl am pe buze, dar oja mi-a plăcut întotdeauna. Prin urmare sînt încîntată de noutățile pe care le-am descoperit. Merci.

    RăspundețiȘtergere
  13. Golden Rose este unul dintre brandurile care m-au insotit de-a lungul anilor, inca din copilarie. Imi place foarte tare ca au reusit sa relanseze multe produse, sa le faca ambalaje atractive si sa le imbunatateasca .

    RăspundețiȘtergere