Totalul afișărilor de pagină

luni, 18 ianuarie 2016

Roger Gallet- apa de colonie unisex

                         Istoria brandului francez Roger & Gallet dateaza inca din secolul al 18-lea cand parfumierul Jean Marie Farina a creat legendara apa de colonie Extra Vielle folosita de Napoleon Bonaparte. Este si prima companie care a creat sapun solid. Astazi, pun la dispozitie produse cosmetice naturale si parfumuri de lux. Roger & Gallet este lider in asa-numita aromatologie- stiinta care se ocupa cu ifluenta aromei asupra comportamentului uman. Produsele contin uleiuri esentiale derivate din plante rare, au o atentie deosebita pentru ambalaje, amintesc de epoca Art Deco. Apele de toaleta sunt de obicei, inspirate de gradinile lumii.

 abia reusesc sa cuprin sticla :))


    Apa de colonie are un miros tonic, de lamaie de Amalfi, portocala si mandarina ca note de varf, apoi note de mijloc- garoafa, rozmarin si trandafir. Note de baza cuisoare, vetiver, cedru. Un miros mediteraneean, de gradini italiene, un miros echilibrat si proaspat. Este perfecta pentru improspatarea zilnica atat pentru barbati cat si pentru femei, fiind un parfum Citric Aromatic Unisex si daca cumva credeti ca nu va ajunge, aceasta sticla are 1000 de mililitri si costa undeva la 130 euro.
          Asa ca sa nu aud ca va certati :)))
                       Coco

11 comentarii:

  1. foarte interesanta ideea, dar cred ca noua nu ni s-ar potrivi. Cum ar fi sa miroasa el a trandafir si vanilie (sau bombonele, cum zice Vlad)? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place mirosul, chiar si pentru el!

    RăspundețiȘtergere
  3. Compoziția e atrăgătoare, nu zic, dar mie nu-mi plac chestiile astea unisex...

    RăspundețiȘtergere
  4. Am venit in contact prima oara cu roger gallet anul trecut, in vacanta, in franta. Nu.mi venea sa cred cat de frumos miroseau toate: parfumurile, uleiurile, cremele. Nu stiam ce sa incerc mai repede. Din pacate era spre sfarsitul concediului si deja facusem suficienta paguba, asa ca nu m.a mai lasat sufletul sa.mi iau ceva. Proasta decizie! Si acum regret. Am aflat ca la noi se comercializau in centrofarm, parca, dar nu se mai gasesc..

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate bune si frumoase pana ai zis cat costa!!! Bine, la un litru mai inteleg...N-am mai avut de mult apa de colonie, mi-aduc aminte ca bunicul meu folosea astfel de produs.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu ne certam, suntem bine! Mie imi place mirosul de lamaie si singur si in combinatii! Da ce facem cu 1 l?:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Prefer aromele florale,la o asa cantitate cine s-ar certa?

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place compozitia, mmm..garoafe si mandarine :) Sunt curioasa, vreau macar sa il miros! fac poza la eticheta ca altfel nu-mi amintesc :))
    Multumesc ca ai trecut pe la mine, ne mai citim pe aici. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum te mai simti? Ti.a trecut?

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe blogul tau totul miroase a...Italia. Lamaie, portocala, mandarina? Suna fresh, ispititor, pe gustul meu. :)

    RăspundețiȘtergere