vineri, 29 ianuarie 2016

Candy bar Too Faced :)











   Trusa aceasta pentru sprancene, este o adevarata minunatie, eu zic ca face treaba excelenta, am sprancenele cu fire lipsa si cred ca au iesit foarte bine, la cum arata ele natural.




              Un machiaj numai cu bombonele Too Faced, un machiaj dragut de zi, imi place foarte mult cum a iesit, niste produse minunate cu care chiar iti place sa experimentezi. Tint-ul Benefit s-a simtit bine printre Too Faced, de fapt aceste marci sunt preferatele mele, calitative si arata exact ca niste jucarii, nu sunteti de acord...? nu le adorati? :)


 singurul intrus, Posie Tint, Benefit






                Rezultatul imi place, este natural, zic eu armonios, am aplicat baza, fondul de ten cu ajutorul buretelului, machiajul ochilor, am conturat uratele mele sprancene si parca am reusit ceva, apoi mascara... si pentru buze... lichidul rozaliu. Per total, sunt multumita de joaca cu aceste minunatii, nu? :) A fost super distractiv, pe cuvant!
                                Coco

marți, 26 ianuarie 2016

Moroccanoil

        De multa vreme tanjeam dupa Moroccanoil, am primit o micuta sticluta de la Stella pe care am folosit-o cu mare drag, apoi am tot reaincercat si reincercat uleiul si am ajuns la o concluzie: este super pentru parul cu fir subtirel si care pluteste in jurul meu cand il pieptan :)







                        Imi salveaza parul mereu, ii da vitalitate, straluceste, se absoarbe imediat si parul ramane placut la atingere inca de la prima utilizare, arata parca mai sanatos. Il doream de mult timp, am vazut cat este apreciat de mii de femei din lume si cat de premiat este. In 2012 a castigat premiul Glammy Awards pentru cel mai bun produs de styling din saloane. Are la baza o concentratie importanta de proteine de netezire, care disciplineaza parul rebel, siliconi ce ajuta la fixarea firelor de par si un complex de vitamine pro-stralucire. Se poate aplica pe parul umed sau uscat, asa fac eu, pentru a repara varfurile casante, despicate. Nu trebuie folosit in cantitate prea mare, atunci are efect invers de ingreunare si este bun pentru toate tipurile de par....dar, cred ca stiati asta deja'...este preferatul tuturor :)
               ....la mine a ajuns mai tarziu!



                O formula unica si bogata in ulei de argan antioxidant si chiar daca pretul este in jur de 90 ron pentru 25 ml, este foarte economic si merita cu prisosinta sa-l folositi!
                         Coco

duminică, 24 ianuarie 2016

Plimbare la lebadute

           Putina destindere.... ultimile 2 luni din an si inceputul m-au cadorisit cu o puternica criza de rinita complicata din cauza respiratului pe gura cu o cohorta de chestii neplacute ce se termina tot cu....ita: sinuzita, amigdalita, faringita, laringita....ita.....ita.....tuse si altele, acum sper ca a trecut, sau cel putin asa arata!!! Speeeerrrr....


















    Sa aveti un weekend frumos si nu uitati caciulita pe cap...sa nu va para rau mai tarziu ca mie :)
Sa stiti ca am acum caciulita, dar am scos-o la poze!!!
                      Coco

vineri, 22 ianuarie 2016

Brewed in the bag

        Daca va pregatiti de plecare undeva (asa ca mine peste fix 2 saptamani), va recomand acesti saculeti cu diverse bauturi, ceai sau cafea, foarte practici si usor de folosit. Au un sistem de deschidere, se adauga apa fiarta, gasiti in gari sau aeroporturi la tonomatul de cafea, agitati bine si aveti 2 casti de bautura fierbinte, aromata si foarte gustoasa. Eu am cafea Etiopia, cafea Honduras si un ceai de menta extraordinar. Nu stiu sa va spun de unde le puteti procura, eu le am de la Camara cu Merinde, care comercializeaza produse Bio. Mi-a placut ideea si am vrut sa va arat si voua, poate le vedeti undeva si va vor fi de mare ajutor.





      Dupa umplerea cu apa fierbinte, desfaceti dopul verde si va desfatati :)





         Sunt practice, gustoase si interesante, nu? O sa le i-au in plimbare :))
                      Coco