luni, 31 august 2015

Vivat Tomis

                                           Ne-am bucurat pentru al 4-lea an consecutiv de Festivalul Antic Tomis, care an de an are tot mai multi participanti si tot mai multi vizitatori. Cei mici se bucura in mod deosebit si observa pe viu diferite activitati sau stilul de viata din vechime, este o experienta minunata pentru ei.



      Cel mai mult ne-au placut atelierele de mestesuguri vechi, parea ca ne plimbam intr-un muzeu viu.

 

                       ... sigur vom reveni anul viitor.

 putina odihna dupa atatea emotii :)

VIVAT TOMIS!

sâmbătă, 29 august 2015

Da Vinci's Room

                           Conceptul de "escape room'' se bazeaza pe niste jocuri online in care trebuie sa evadezi dintr-o camera inchisa, transpus in realitate!


              Este o experienta fantastica, pret de o ora, trebuie sa cauti indicii, sa gandesti rapid, mare atentie la detalii, numai asa poti gasi cheia care deschide usa si te elibereaza. Si pentru ca am fost invitate sa ne punem mintea la lucru....ne-am grabit sa experimentam Da Vinci's Room. Povestea camerei este aceasta: esti un inventator contemporan cu Leonardo Da Vinci. Invidios pe succesul lui si pe faptul ca este in gratiile regelui Frantei te hotarasti sa ii furi manuscrisele si toate notitele lui, insa, odata intrat in camera, un sistem ingenios gandit de Da Vinci insusi te va inchide acolo. Aflat in dificultate, vei reusi sa evadezi pana se intoarce?
           ....si am reusit.....noi, echipa BloGGirls, dupa 56 de minute...:)


          Cele 5 invidioase pe succesele lui Da Vinci, am fost eu, MariaCristina JoyRaluca si Adina. De cum pasesti in camera, un mecanism secret inchide usa si fara multa atentie, nu reusesti sa gasesti cheia. Eu nu va spun detaliile, va las sa descoperiti secretele, va arat doar cateva secrete descoperite de noi pe parcurs:







       Trebuie sa mergeti neaparat, este un sport al mintii, doar multa atentie la detalii.



 .... sa-i multumim Mariei pentru minunatele fotografii...


 
... este in pregatire si o alta camera, asa ca mergeti pe strada Aristide Karatzali la numarul 9 si....distractie placuta!!!
Coco

miercuri, 26 august 2015

Aubrey Organics- Pure Aloe Vera

                      Nimic mai bun pentru pielea uscata si expusa la soare! Produsul Pure Aloe Vera este in forma cea mai pura, 99% ingrediente biologice, extrase direct din frunzele de aloe.


                  Aloe este cel mai recunoscut agent de hidratare, un adevarat panaceu pentru orice tip de piele, cicatrizant, calmant, regenerator, antiinflamator, nutritiv, stimuleaza sinteza colagenului.
Se recomanda pentru ingrijirea pielii descuamate, uscate, devitalizate, iritate sau sensibile. Calmeaza arsurile provocate de soare, dupa epilare, pentru igiena intima chiar este indicat. Are proprietati usor antibacteriene si fungicide, previne pigmentarea...deci...sa nu lipseasca din gentuta de plaja!


        Se poate aplica pe piele ca atare sau combinat cu alte ingrediente, laptisor de matca, extract de ceai verde,  chiar si cu uleiuri.
        Va recomand o masca homemade, eu sunt mare fan al acestor masti facute in casa...o masca ce reda stralucire tenului si il intinereste:
- 2 linguri aloe vera de la frigider
- 1 lingurita de miere
Amesteca ingredientele, aplica masca pe ten pentru 10-12 minute, apoi clateste cu apa calduta. O sa aveti rezultate nesperate!


                  Se recomanda pastrarea in frigider si ferit de lumina. Un adevarat remediu pentru pielea expusa in aceasta calduroasa vara, o hidrateaza si o repara. O puteti combina cu uleiuri vegetale si o puteti folosi in prepararea propriilor produse de ingrijire.


                           Incercati! Il gasiti aici impreuna cu multe alte produse minunate.
                                             Coco

luni, 24 august 2015

Kiss Me

Kiss Me- balsam super cremos de la Sephora, pentru fanele balsamurilor de buze :). Eu sunt fan rujuri, dar am si multe balsamuri. De cand l-am vazut prima data, am dorit sa il incerc, este simpatic si cred ca printre cele mai cremoase incercate de mine.


                  Aplicatorul in forma de cupola il face usor de purtat si reaplicat pe buze, este hidratant, miroase bine si culoarea este draguta....totusi, parca in buzunar merge mai bine un balsam cu format normal....tot uit ce am,este un pic ciudat :)




             Un simpatic ou, cu o simpatica nuanta de roz :), dar sunt si alte nuante delicioase!


                 Parca as alege totusi si un melon sorbet, acum imi pare mai potrivit pentru mine!

vineri, 14 august 2015

Clipe de liniste







        Sa aveti parte! O sa lipsesc o vreme!!!
               Coco