vineri, 30 noiembrie 2012

Lifting cu actiune imediata

                            Asa.........repede ....., pe fuga , este prea frumos afara sa nu profitam , am inteles ca sunt ultimele zile calde......sunt 20 de grade :)...inca putin si faceam plaja.....




            Tratament pentru fata si decolteu  ,  lifting instant , contine proteine de soia cu efect de intarire si glucogen ce ofera vitalitate si fermitate .
            Se aplica pe pielea curata fara masaj , apoi dupa cateva minunte se aplica crema obisnuita . Nu stiu exact cat de eficient este pentru cineva care are intr-adevar probleme , dar stiu ca lasa o senzatie placuta dupa folosire . Este sub sigla Cristian Lay , il gasiti in catalog , nu stiu la ce pret mai este , eu am dat 50 ron .  L-am folosit mai mult pentru decolteu , pentru fata avand in acest moment alt ser despre care vorbesc alta data ( sa-l termin ) , si de care sunt super incantata :)
       Sper ca petreceti superb in acest weekend cu zile calde si minunate !
                                               Coco

marți, 27 noiembrie 2012

Granola de casa

                Granola este micul dejun constand din cereale , de obicei fulgi de ovaz , nuci , miere , fructe uscate , consumat in combinatie cu iaurt , lapte ...mie cu iaurt imi place tare mult . Cerealele la cutie din comert contin mult zahar si diversi conservanti , coloranti si mai stiu eu ce....asa ca am decis sa-mi prepar singurica , mi- am facut temele , am cumparat ingredientele si mi-a iesit ceva nemaipomenit de gustos , le-am impartit cu fiica-mea si cu mama si urmeaza sarja a 2-a :)



        Este ca arata foarte apetisant ? si foarte gustos , va garantez , merita sa va faceti combinatia preferata si evitati astfel si E-urile din cutii !
Am folosit o punga de fulgi de ovaz de 400 grame , una de fulgi de secara  tot de 400 grame , de la Plafar , miere de albine o cescuta , unt de cocos incalzit o cescuta , fulgi de cocos  , migdale , nuci - dupa preferinte , eu am adaugat si cateva lingurite  seminte de in , pentru digestie...... siiii o punga de 200 grame de merisoare , preferatele mele , coaja de portocala , putina esenta de rom pentru aroma , am amestecat bine bine , le-am pus in tava pe hartie de copt si le-am dat la cuptor incins 10 minute ....dupa racire , le-am depozitat ...nu pentru mult timp :)))


        Despre beneficiile cerealelor , banuiesc ca stiti , uleiul de cocos este recomandat in alimentatie fiind foarte sanatos , cu o aroma divina , foarte bun in diete , slabeste si in acelasi timp ofera energie , se asimileaza rapid in organism  , accelereaza matabolismul , imbunatateste digestia , nutritionistii recomandand 3 lingurite de ulei de cocos virgin in fiecare zi ( eu mai adaug in ciobite sau supe ) .
Merisoarele stiu sigur ca le iubiti toate , printre cele mai sanatoase fructe de padure  , protejeaza organismul de boli cronice , previn infectiile , sunt bogate in antioxidanti , au proprietati curatabile imbatabile , sa nu pomenesc de gustul lor . Asa ca treceti la treaba si incepeti ziua cu o aroma minunata si pline de energie !
                                                                               Coco

vineri, 23 noiembrie 2012

Lotiunile micelare

                 Lotiunile micelare sunt o metoda eficienta si rapida pentru demachiere , nu curata produsele mai rezistente , dar sterge eficient ultimile urme dupa curatarea cu demachiante mai agresive . Aceasta este parerea mea dupa ce am folosit . Curata foarte bine un machiaj lejer , sunt delicate , nu ustura ochii absolut deloc , nu necesita clatire , tenul ramane curat , fin , hidratat , nu agreseaza , sunt  produse minunate....dar...cum exista intodeauna un dar...
....am incercat ape cosmetice facute in casa sau cumparate si am obtinut acelasi lucru . Eu am incercat doar 2 ape micelare , una a fost cadou la o revista , alta am castigat-o la un concurs . Le iubesc si folosesc cu mare drag , de cumparat nu o sa o fac ,  pentru ca acelasi lucru l-am obtinut cum spuneam si cu apele florale simple , pretul fiind mult mai mic . Avand in vedera ca nu curata foarte bine rimelul , folosesc un unt sau ulei pentru demachierea ochilor ( curata perfect , pielea ramane fina si moale , hidrateaza ) ,  apoi o lotiune homemade care curata si ultimile  urmele de ulei ,  tonifica si revitalizeaza tenul .

 contine apa de Herculane care are proprietati calmante si antiiritante ( la fel si cateva picaturi de ulei de arbore de ceai adaugate in apela preparate in casa ) pret apr.40 lei

 ( acelasi pret )

Am incercat de curiozitate o apa de flori de trandafiri pentru prajituri , am obtinut acelasi efect , pielea ramanand curata si catifelata .

 12 lei 

Cateva retete folosite de mine cu succes :
1. apa de castraveti : jumatate de castravete amestecat in blender cu jumatate pahar de apa plata , plus jumatate lingurita glicerina .
2. apa de musetel  , de petale de trandafir sau de leustean : o mana de flori de musetel , trandarir sau frunze de leustean fierte in jumate pahar de apa plata sau distilata .
3 . apa distilata cu otet de mere ( otetul de mere echilibreaza PH-ul pielii ) , pepene rosu 2 lingurite zeama si apa distilata , suc proaspat de portocala cu apa plata si un pliculet ceai de menta , nemaipomenit vara . Daca aveti in casa gel de aloe vera puteti adauga o lingurita .
4 . busuiocul , este incredibil , 2-3 linguri de frunze de busuioc , fierte 10 minute intro cana cu apa , folositi si pe decolteu , are rezultate excelente ! la fel rozmarinul este foarte bun .
Pentrul tenul gras , nu este cazul meu , avand pielea foarte uscata , nu am folosit deci , dar am inteles ca este foarte bun , se folosesc 2 picaturi de ulei de lamaie cu 2 picaturi de ulei de levantica ( uleiuri de buna calitate , cumparate de pe Sideris )si 3 linguri apa , aplicate pe fata si gat cu discheta , apoi o crema hidratanta dupa .Pentru porii dilatati se foloseste mararul .
Singurul inconvenient este ca nu le poti pastra multe zile , doar o saptamana  in frigider ,  nu necesita clatire si isi fac treaba excelent , incercati numai ! Ideal este sa le pastrati in recipiente inchise la culoare , eu sunt foarte multumita de ele , le prepar si folosesc cu mare drag !
Deci , cum am spus , iubesc lotiunile micelare , le-am folosit cu drag ,  dar prefer sa folosesc produse homemade cu aceleasi rezultate , poate chiar mai bune , cu un pret mic si care sunt la indemana in permanenta ! Sa nu dati cu pietre...:)


                                                       adicatelea :)))....ce alegeti ???

luni, 19 noiembrie 2012

Almost Christmas :)

           Nu stiu ce sa zic , ori am fost eu exagerat de cumintica anul acesta , ori Mosul are drumuri  lungi si am fost in calea lui , ori are amnezie si a incurcat lunile....cert este...ca ieri...A VENIT !!!

.
                                                       ..Si nu oricum... asaaaa...cu daruri facute de manutele lui                      personale.......Bijou...lesina  de curiosite' :)))
                   hai sa nu va mai tin in tensiune si sa va arat minunatiile...si Mosul...

 cadoul Monikai...

 cadoul meu...

 si cadoul lui Nicoll...
       
                      Mosul.....a uitat hainuta rosie , dar a luat ciorapeii.....sarumanaaaa Moshuuu.....este extraodinar ce ne-ai pregatit , cel mai minunat cadou ...facut cu manutele proprii , ce poate fi mai minunat decat un asa cadou ???
va dati seama ca nu mai aveam rabdare si ne tremurau manutele...

 sos pesto....mmmm...

 amestec de condimente din gradina Mosului...

 ulei de masline cu ardeiut...ies niste pasteeee...

 ce ceai de trandafiri si iasomie minunat o sa bem langa semineu...

 pana si Bijou a fost foarte impresionat !

A fost o duminica linistita , ne-am intalnit conform obiceiului , fetele , am ras , am vorbit si am papat bunuturi .....facute de fiica-mea apropos'...s-a intrecut pe ea...bravo Monik...

 supa crema de linte cu menta si lamaie

 rulouri cu sunculita

 pui cu sos de portocale


 piesa de rezistenta...tort cu iaurt si piersici...
.....ce fata are mama...aaa...e ca ma invidiati ??? :)


De fapt , Mosul stie ca suntem gurmande...acum am realizat....


                           Bineinteles...dupa o masa minunata , ne odihnim si pentru a arde grasimile , cred ca stiti , nu va bat la cap......bicicleta este sfanta !


                                                                            Va pup ! Coco !
                  ....aaaaa...era sa uit...si pentru voi...o bombonica :)...atat a ramas...:)))


joi, 15 noiembrie 2012

Bunatatile Danielei :)

O minunata duminica de noiembrie cu 14 grade  , nici nu-mi vine sa cred ce toamna calda si lunga , nu-mi amintesc de asa ceva..pana la venerabila-mi varsta :)))
...si ce poate fi mai placut decat o duminica de fete...discutii , ...pape bune , normal ...

prietena mea Nicoll...cu trandafirii...


 offf...pana la varaaaa....piscina Danei...face nani !

 l-am prins...pe Sadam...asa il cheama...dar e fata...nici eu nu stiu cum l-am prins...ca nu sta...neam !!!...si Boris este mirat :)
....asaaaa...siiii...cum ziceam...

 supica crema de sfecla rosie...minunata , trebuie sa o incercati neaparat cu paine frecata cu usturoi . Nu pot sa trec peste...este o supa crema simpla , sfecla fiarta cu vegeta de legume , calita o ceapa cu cativa catei de usturoi , sare , piper , un ardei iute , blenduite , cu putina smantana si patrunjel...este super buna si sanatoasa , sfecla rosie este un depozit de vitamine si microelemente care , spre deosebire de alte legume nu se distrug si nu se dezactiveaza prin procesul de prelucrare termica , previne bolile de sange , favorizeaza metabolismul , previne imbatranirea organismului , scoate toxinele din organism si pot sa continui asa...mult si bine...nu o ocoliti !


 fiica-mea  , care nu pune gura....pe sfeclaaaa....hmmmm....a jurat ca bucatareasa este de nota 10 ( P.S. nu eram eu :))) )

 paste cu sepia si din cele cu cereale.....divineeeee...

 va puteti imagina gustul ???


              mai o discutie .....mai un desert ...placintica de branza dulce , fierbinte cu inghetata.....

                mai o reteta de cremite pentru corp homemade....cu unt de cacao...fete...de' :)

     
                                                          mai un vinisor dulce...


                 ...o discutie lungaaaa....a trecut timpul imediat si noi tot nu ne-am saturat de palavrageala ...


normal...dupa o asaaa masa...


                                             O zi minunata...multumim Danei...si mai venim :)))