Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 21 aprilie 2012

Experienta mea cu ...cuponiada

       Am incercat si eu experienta cu voucerele...sa nu raman in urma :)...desiiii...aveam emotii...


 -Primul achizitionat a fost unul pentru detartraj dentar si air-flow , intr-un cabinet minunat , nou , foarte curat si cu o doctorita stomatolog foarte tanara si draguta care mi-a dat toate detaliile cu multa rabdare . Singurul inconvenient a fost faptul ca nu a pornit aparatul de air- flow , domnisoara doctor a fost foarte dezamagita , nu mai patise si s-a oferit sa-mi faca in loc un periaj profesional in loc . Am fost foarte multumita !

-Cel de al 2-lea , a fost unul de manichiura pedichiura . Am nimerit intr-un salon mic , nu tocmai curatel , cu o manichiurista care nu a scos un sunet pe toata durata operatiunii , adica jumatate de ora manichiura si pedichiura ...nu au iestit urat , dar nici minunat nu a fost ...aaa...la sfarsit m-a dat cu spray-ul de uscare de la Avon , care la mine chiar a functionat , cu toate ca citisem ca nu la toata lumea functioneaza .


 cam asa a iesit !



-Un alt serviciu achizitionat a fost un ECO total abdominal...la care merg acum...revin :)))...Am revenit...a fost foarte bine , facut cu simt de raspundere de o doctorita foarte vorbareata si zambitoare  , care mi-a explicat in detail tot ce vedea si facea...apropos...daca m-am catat...am gasit :)))...o pietricica la rinichiul stang...sa nu mai beau minerabila...sa-mi fie invatare de minte !

- Un alt serviciu achizitionat este un tuns , spalat , tratament si aranjat ...am mari emotii cu tunsul ! Emotiile au trecut , sunt super multumita...am nimerit intr-un salon foarte cochet unde am fost foarte rasfatata si tunsoarea a iesit impecabil...aveam o tunsoare in scari foarte nereusita si aveam mari emotii :)


 asa era ...


 acum este asa...si imi place tare mult !



- Ultimul a fost achizitionarea unor sticle pliabile , deoarece plecam cu sticla  cu ceai si le aruncam...a 2-a zi...minerabila...ca sticla de ceai nu mai aveam :) . Am achizitionat 3 , 2 din ele...cado' ...:))
Anti sticla Vapur...va arat pozele ca nu stiu cand le primesc .

le-am primit...promt...multumita !


  Mi se par foarte comode si dragute..am cerut una neagra , una verde si una roz , poate fi infasurata , indoita , strivita , nu exista riscul ruperii sau varsarii si cu voucer este numai 10 lei .

  Una peste alta , e bine si cred ca voi mai achizitiona voucere la diverse produse sau servicii .

                                                     Voi aveti astfel de experiente ?

27 de comentarii:

  1. vai ca ai fost in general multumita:) Asta e de bine:* Imi place tare mult noua tunsoare:d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da , a fost bine...nu credeam ca se poate si la noi :)..pupici !

      Ștergere
  2. Inca nu le-am incercat dar promit sa le incerc!!! cat de curand :)

    RăspundețiȘtergere
  3. so i really didn't understand anything here haha but the nail color and the new hair cut is amazing (: and even when i didnt get anything i like ur blog so im a new follower in GFC (:

    xoxo
    www.jemenfousss.blogspot.mx

    RăspundețiȘtergere
  4. oooo , ai avut noroc :O Ce am citit prin blogosfera ...olalala cate nemultumiri

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce par superb ai! A meritat deci, se vede foarte sanatos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mi-a facut si un tratament , dar o sa continui si eu cu mastile cu ulei de cocos...si uleiul de caise este super...ii face bine parului meu :)

      Ștergere
  6. In primul rand iti vine minunat tunsoarea, adica mi-nu-nat!!!
    In al doilea rand...de unde ai luat sticleleee? Vreau si eu, mi se pare dementiala ideea, am si eu aceeasi problema, insa nu am vazut voucherul acela...

    Eu am experiente variate cu voucherele, si bune si mai putin bune, ieri mi-a venit acasa un set de tacamuri incredibil de frumos, aveam foarte mari emotii pentru ca a costat 170 de lei, ma gandeam ca daca imi vine "un inox din ala de tinichea", fac infarct, insa este perfect. Un singur voucher a trebuit sa anulez, chiar nu m-am putut intelege cu furnizorul de servicii si mi-am cerut banii inapoi. Spre surprinderea mea i-am primit de la Grupon chiar daca trecuse perioada in care poti sa restitui un voucher, si fara absolut nicio problema, din contra si-au cerut ei scuze ca nu am fost multumita...mare chestie in Romania noastra, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.kuponiada.ro/deal/2623/sticla-vapur-sticla-care-si-schimba-volumul-in-functie-de-cantitatea-de-apa-ramasa.html
      multumesc , Simo :)

      Ștergere
  7. Imi place noua tunsoare, manichiura e tare dragalasa... Ma bucur ca ai avut experiente placute cu vouchere. Eu am fost vineri la un dermatolog (cu voucher) pentru o sedinta de terapie cu oxigen. De terapie dunt multumita, insa de atitudine... Tratamentul mi l-a facut asistenta (foarte amabila), iar doctorita a venit abia cand plecam. Asistenta m-a prezentat, i-am zambit, am salutat-o si n-am primit raspuns nici o privire, nici un "pupa-ma undeva, cucoana". A intors spatele, a intrat in cabinet si ne-a inchis usa in nas. Dac-ar sti fraiera cat a pierdut! Ma gandeam sa continui tratamentul si sa-mi fac un filler cu acid hialuronic sub ochi. Se adunau un pic de banuti, dar, nah, pot sa-i dau si-n alta parte unde-i doctorul dispo si amabil.

    RăspundețiȘtergere
  8. I adore this shade of pink - such a great look!

    xo

    http://girlonbroughtonstreet.blogspot.co.uk

    RăspundețiȘtergere
  9. tunsoarea chiar foarte draguta. ce bine ca a fost bine. nu intodeauna nimeresti bine . poti sa ti prepari o bautura foarte sanatoasa , ce o sa te ajute si la rinichi: storci cateva lamai , apa plata si sirop de artar[il gasesti la plafar sau DM ] , foarte sanatoasa bautura. te pup,draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, am avut si eu experiente cu vouchere. Anul trecut mi-am cumparat casa, si a venit Welcome Wagon la mine din partea comunitatii locale unde ne-am mutat, si mi-a adus o gramada de pliante, info, si vouchere din astea -- la saloane de coafura, la cabinete medicale, etc. Am fost pana acum la un salon de coafura cu un voucher din asta, si mi-am facut coafura noua, si am fost foarte multumita de rezultat. Mai am un voucher din asta, la un alt salon, si o sa-l folosesc in cateva luni, cand o sa vreau sa-mi fac o coafura noua. Am mai fost la o sedinta de frumusete cadou din partea unei distribuitoare de cosmetice Mary Kay, si a fost o experienta faina.

    All in all, am avut cateva experiente cu vouchere si oferte de felul asta, si a fost ok.

    RăspundețiȘtergere
  11. Fabulous post, love. I hope you had an amazing weekend. If you get a sec, I'd love to hear your thoughts on my latest outfit post. xo

    www.fashboulevard.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  12. vad ca ai achizitionat vouchere din mai multe domenii, interesant...ma bucur ca ai fost multumita de servicii..apropo imi place tare tare mult noua tunsoare... aaaa si sticlele, sunt tare interesante.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am experienta dar mereu primesc pe e-mail tot felul de promotii si sa stii ca ma bate gandul la ceva impachetari corporale;) btw, imi place noua frizura, chic! :X

    RăspundețiȘtergere
  14. imi place frizura (azi ma tund si eu *scurt*, o sa vad eu daca pot comenta la fel si in cazul meu) si sticlele sunt bestiale, n-am mai vazut :) cool!

    RăspundețiȘtergere
  15. E foarte contagioasa treaba asta ,in curand dau faliment ...

    RăspundețiȘtergere
  16. Bună Coco!
    Îmi place tunsoare cât și manechiura!
    Am luat adresa și mă uit și eu!
    O săptămână frumoasă îți doresc!
    Cu drag te îmbrățișez!

    RăspundețiȘtergere
  17. Love that pink nail polish!
    xx
    S
    http://s-fashion-avenue.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  18. Esti o norocoasa, numai vouchere ok si persoane de treaba ai gasit. Eu nu sunt asa norocoasa, am cateva vouchere cumparate la activ, inca de acum un an de cand m-a cuprins febra reducerilor. Am dat si peste persoane de treaba, dar si de multi nesimtiti. Unii chiar nu inteleg ideea acestor vouchere, un consumator multumit care trebuie sa revina. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  19. multumesc mult de comment! and great new look!!!

    www.kalancea.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Daaa...am luat si eu multe vouchere...am fost si eu la tuns, la mani, la pedi...am fost si la pizza cu 9 lei...la strand tot cu 9 lei...multe, nici nu le mai tin minte.Sunt foarte bune si folositoare, mereu urmaresc siteurile astea ;-)

    RăspundețiȘtergere