Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 ianuarie 2021

Protejează-te pe tine și pe cei dragi, indiferent de anotimp!

         Importanța sistemului imunitar și nevoia de a-i ocroti pe cei dragi, ne face să descoperim cele mai eficiente soluții pentru sănătatea ta și a celor pe care îi iubești. Avem nevoie mai mult de echilibru atunci când vine vorba de sănătatea noastră și buna funcționare a sistemului imunitar care ne apără împotriva dezvoltării bolilor. Noua campanie BuzzStore și Hyllan Pharma ne ajută cu câteva propuneri demne de luat în seamă.

         Primul dintre produse, Propogrip Omnimun este recomandat atat in scop preventiv, pentru intarirea sistemului de aparare al organismului si reducerea incidentei racelilor si a gripei, cat si in fazele acute, pentru diminuarea inflamatiei cailor respiratorii superioare, a severitatii simptomelor si a duratei afectiunilor, favorizand eliminarea mai rapida a virusului din organism. Este produs de noua generatie, cu formula complexa si unica pe piata farmaceutica din tara, cu efecte imunotimulatoare dovedite clinic. Contine beta-glucan, Vitamina C in doza forte, tinctura de propolis, Zinc, Seleniu si Vitamina B. O formula complexa, o alegere corecta, informata si eficienta!

        Apimag, o combinatie unica de ingrediente, cea mai complexa formula de Magneziu, Vitamina B6 imbunatatita cu laptisor de matca si Vitamina C, ajutoare de nadejde pentru persoanele active cu stil de viata ce implica eforturi fizice si mentale frecvente. Combate oboseala, creste rezistenta la stres, imbunatateste puterea de concentratie si memorare, asigura buna functionare a sistemului muscular si osos.


      Un trio delicios care nici nu mai are nevoie de prezentare, a disparut miraculos din trusa cu suplimente. Zici ciocolata, adica administrare mai usoara de atat nici ca se poate! Contine Vitamina D3 pentru imunitate, bifidobacterium Lactis HN019, tulpina probiotica premium ce sustine producerea de anticorpi, primii ce apara de virusurile care patrund in organism prin mucoase.


              In general sistemul imunitar face o treaba remarcabila de a apara organismul impotriva microorganismelor provocate de boli, dar uneori mai are nevoie de suplimente! Testeaza!




18 comentarii:

  1. Multumesc, Carmen! Mereu vii cu informatii interesante!
    La Multi Ani! Un nou an plin de calatorii interesante,
    care sa te bucure!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un an nou cu sănătate, liniște și pace, dragă Coco! Și să dea Dumnezeu să avem cât mai puțin nevoie de medicamente! ☺

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte utile aceste produse iar informațiile pe care ni le-au oferit m-au ajutat să înțeleg ce trebuie să fac în această perioadă.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mă bucur tare mult că am descoperit aceste suplimente alimentare! Mi se par mult mai ușor de administrat decât cele ”tradiționale”. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Niste produse mega utile in aceasta perioada a anului!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai dreptate, in aceasta perioada astfel de suplimente sunt incredibil de bube si ne ajuta foarte mult ❤❤❤❤

    RăspundețiȘtergere
  7. Aleg cu grija suplimentele alimentare, stiu ca ele pot fi de real folos.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bunătățuri pentru starea de bine a organismului nostru :D. Problema mea e că mă tot apuc de așa ceva dar nu mă țin până la capăt.

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar vreau sa încerc aceste produse, nu trebuie sa lipsească din casele noastre. Mulțumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  10. In perioada aceasta e bine sa luam diverse suplimente ca vitamina C, D, pt imunitate

    RăspundețiȘtergere
  11. Am și eu câteva suplimente pe bază de plante 100% pentru imunitate, de la alt brand.

    RăspundețiȘtergere
  12. Articolul tău a picat la fix! În această perioadă, studiez piața în căutarea celor mai bune suplimente pentru nevoile mele. Până la urmă, mai important decât să le cumpăr este să nu uit să le consum. :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Articolul tău a picat la fix! În această perioadă sunt în căutarea celor mai bune suplimente pentru nevoile mele. Chiar și așa, mai important decât să le cumpăr este să nu uit să le consum. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Am încercat și noi aceste produse. Mi s-au părut bune.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si noi le folosim. In aceasta perioada, este important sa avem grija de sanatatea noastra.

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte bune recomandari, utile mai ales in mod deosebit in aceasta perioada.

    RăspundețiȘtergere
  17. Pe toate le am si eu in casa. Sunt foarte eficiente si mereu le-am recomandat cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere