Totalul afișărilor de pagină

luni, 30 martie 2020

Dermato-cosmeticele de la Dermacare, ajutorul de nădejde al pielii

            Protejează, hidratează, tratează! Adică exact tot ce ne dorim pentru aceste zile, ne oferă produsele dermato-cosmetice cu formule elaborate, perfect tolerate, cu ingrediente active și eficacitate optimă, tratînd orice tip de piele, chiar și cea sensibilă. Le găsiți pe site-ul Dermacare pe toate, și pe acestea prezentate de mine, plus multe altele. Dermacare a fost înființată în anul 2010 și deține un loc important pe piața importatorilor și distribuitorilor de produse dermato-cosmetice, cosmetice, dispozitive medicale și suplimente alimentare. Compania are reprezentanți medicali și comerciali în toate regiunile țării, colaborează cu mai bine de 600 de farmacii și alte categorii de clienți din țară, sediul social și depozitul central găsindu-se în București.


            Produsele încercate de mine sînt acestea 3 și vreau să vă spun cîteva cuvinte despre fiecare în parte, eu mă bucur de calitatea lor și vă sfătuiesc să le încercați neaparat, le găsiți aici, pe Dermacare.com.ro și le puteți comanda online, pentru a ajuta medicii și farmaciștii să facă față actualei crize și să ne putem distanța social, făcînd cît mai multe cumpărături online.


           Săpunul Dermagor Atopicalm, excelent, un produs de nota 10 pentru pielea mea uscată, acum și mai uscată de agresiunea dezinfectanților folosiți. Mă spăl des pe mîini și avînd o piele și așa uscată, aceste modificări de la nivelul pielii devin deranjante, cred că și voi le simțiți. Este special pentru pielea sensibilă, uscată, agresată și conține acizi grași esențiali din ulei de migdale dulci, respectînd astfel integritatea stratului lipidic necesar protecției cutanate.


           Synbionyme Gel- un produs de înaltă calitate în protejarea barierei cutanate naturale și care previne îmbătrînirea prematură a pielii, o cremă hidratantă cu o formulă unică îmbogățită cu acid hialuronic și complex pro B3 , un complex de multi-apărare. Acesta este format din prebiotice naturale, precum extractul de Trigonella, extract de drojdie și acizi grași Omega 3,6 și 9, și ulei organic din semințe de in. Acest complex stimulează capacitatea de protecție a pielii și îi oferă echilibrul de care are nevoie. Pielea devine proaspătă si hidrata, Synbionyme Gel este perfect și ca bază de machiaj.



          Pentru toată familia, un produs de înaltă calitate, o cremă de corp medicalizată care reduce și previne formarea vergeturilor. Pentru adulți și copii, cu o textură de balsam și conținut de ingrediente recunoscute pentru efectele lor benefice. Untul de cacao , hrănește și hidratează, uleiul din germeni de grîu- ingredient antioxidant și restructurant, untul de Shea catifelează, acidul hialuronic protejează filmul hidrolipidic. Un produs fără parabeni și fenoxietanol, dovedit științific că diminuează vergeturile cu 30,7% în 28 de zile.


            Găsiți multe produse dermato-cosmetice pe site și multe oferte speciale, produse de igienă zilnică, hidratate, pentru dermatită, protecție solară, igienă intimă, hipersudorație, tot ce aveți nevoie, comandate din confortul casei dumneavoastră!




18 comentarii:

  1. Faine produsele prezentate de tine, nu am incercat nimic de la ei :)

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place maxim site-ul lor, eu ador balsamul de buze de la hyfac si crema de maine biorga

    RăspundețiȘtergere
  3. Am aflat de acest brand acum ceva timp, cand am primit cadou acel sapun! Are produse tare faine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Este prima data cand aud despre aceste produse cat si despre firma Dermacare, in sine, dar din ce spui tu,par a fi cosmetice bune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu le-am incercat, dar fiind dermatocosmetice, sunt curioasa sa le incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bune recomandari, un sapun lichid nu am folosit de o viata!

    RăspundețiȘtergere
  7. Recunosc, nu am folosi produse de la Dermacare.Mi-ar plăcea însa sa le încerc, mai ales Synbionyme Gel-
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mă bucur că există o multime de produse dermato-cosmetice, ele sunt tare potrivite pielii mele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiam de aceste produse dar cu siguranta sunt produse bune.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am știut până acum de aceste produse, însă trebuie să recunosc că sunt chiar interesante.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma faci curioasă în privința lor. Încă nu le-am încercat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am si eu cateva produse de la Dermacare (nu acestea) care mi-au fost tare dragi pentru ca au un efect frumos asupra pielii.

    RăspundețiȘtergere
  13. E prima oara cand aud de acest brand. Chiar le voi da o sansa, imi plac dermatocosmeticele.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce multe noutati de care habar nu aveam!
    Multumesc pentru ele!
    Numai bine, draga Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  15. Și eu îmi doresc sa incep sa folosesc mai mult dermatocosmetice. Sper sa și reușesc. Din păcate nu am folosit niciunul dintre produsele prezentate de tine.

    RăspundețiȘtergere
  16. Mereu am curiozitatea sa incerc produse noi! Sapunul Dermacor suna tare bine, mai ales in perioada aceasta!

    RăspundețiȘtergere
  17. Mulțumiri pentru recomandări! Săpunul mi-a amintit de săpunul ”Magnolia” din copilărie! ☺

    RăspundețiȘtergere